perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kuuleeko Marimekko?

Ihanat Valpurit saapuivat tänään ja hetihän ne oli kiskottava päälle. Siis kuvat eivät nyt kyllä tee oikeutta, vaikka ihanalta ne minusta kuvissakin näyttävät. Elävässä elämässä ne ovat vielä ihanammat! 

Saakelin Marimekko, koittakaa nyt tehdä hieman kyselyitä ennen kun kuoseja lopetatte. Oman, sangen suppean kyselyotoksenikin perusteella voin kertoa, että kuosi on yksi pikkulasten vanhempien suosikeista ja suru kuosin lopettamisesta suuri.

Jumanstuikka, tähän settiinhän kuuluu hattukin. Siistii!
Tadaa!


No, herjat sikseen. Asettelen tämän nyt kohdilleen.
Onpas passeli setti, meikäläisen lasagnetesta pullottava masukin mahtuu tänne hienosti.

Mikä ihme siinä on, että ihanat kuosit lopetetaan ja niitä meikäläisen mielestä tylsän dorkia jatketaan? Tasan eivät mene Marimekon myynti-ihmisten ja allekirjoittaneen mieltymykset. Rajoittaisivat vaikka jälleen yhden Unikko-väriyhdistelmän tekoa ja jatkaisivat niillä paukuilla Valpuria. Kansa kiittäisi.

Joten kuuleeko Marimekko? Älkää nyt herranjestas mokatko tätä asiaa ja lopettako Valpuria! Tämä kuosi toimisi mun mielestä jopa mustavalkoisena, muutamalla kirkkaalla värillä tehostettuna. Valko- ja keltapohjaisena se menee tietenkin, punapohjainen voisi ilmestyä joulun alla. 

Vaatepuolella esimerkiksi sukkahousut, shortsihaalari, puhvihihainen mekko ja uimapuku voisivat olla kesän yllätysasuja, samoin esimerkiksi essuna tämä olisi aivan mainio. Jos kaipaatte lisää tuoteideoita, ottakaa yhteyttä. Minä kyllä autan, ilmaiseksikin vielä. Kunhan pidätte Valpurin tuotannossa.


 Mutsi hei, kai sä nyt aikuisena ihmisenä tajuat ettei tätä kukaan marimekkolainen lue?
Ei sillä, samaa mieltä mä olen. Valpuri rocks!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niiiin samaa mieltä! Toivottavasti Marimekkolaiset kuuli :) Tuo haalari on AIVAN ihana, meillekin se pienempänä versiona saapui keskiviikkona.
/marika

Elina kirjoitti...

minäkin niin toivon et marimekkolaiset kuuli sun papatuksen... oisin niin onnellinen kun saisin tuota kangasta käsiini... tekisin siitä heti verhot ja haluaisin myös molemmille muksuille siitä paidat trikoisena... essutki on pop ku tykätään kokata yhdessä... :D

L-E kirjoitti...

Perustetaan nettiadressi: Pelastakaa Valpuri! Äidit barrikaadeille (taas!).

Ne tän vuoden lapsille suunnatut unikot on kyllä pohjanoteeraus :/.

Jep ja samalla voisivat muuttaa mitoituksia tai ainaki pidentää hihoja. Meidän neitihän sujuvasti sopii leveydestään vielä 70 senttisiin ja hukkuu niihin pituutta vastaaviin (about 86), siis nimenomaan leveydestä hukkuu. 70 senttisissä toki on hihat aivan liian lyhyet olleet jo alkuunsa.

Tuosta kuosista tulee mulle mieleen pikkukakkosen tunnari ja siksi tuo Valpuri ehkä herättää kovinkin lämpöisiä tunteita.

Ugh. Olen puhunut, taas. (Ja koska kaikkia kiinnostaa mun migreenitilanne ;) niin kerron että kokeiluun lähtee huomisaamusta alkaen taas uusi lääke. Toivomme pidempää menestystä kuin edeltäjälleen).

Hyvää vappua ja pallo-ostoksille mars! Kai olette menossa, älkää vaan olko antivappupalloihmisiä, ettehän?

Me tsekataan huomenna taas ensin lentokoneet ja sitten vappupallot!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä! valpuri takaisin! ja mitoitusta tosiaan vois muuttaa, meillä jää paidat heti hihoista lyhyiksi ja muuten on leveitä.. eli malli sais olla pidempi ja kapeampi.. Kait marimekkolaiset nää kuulee :D

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noi ihanuudet on? Ja samaa mieltä, Valpuri takaisin!!!!! Ja mitoitusta pidemmäksi ja kapeammaksi!

Anonyymi kirjoitti...

surullinen tosiasia taitaa olla, että tuotantoteknisesti on niin paljon helpompaa ja halvempaa tehdä se uuden värinen unikko...

Anonyymi kirjoitti...

Mä vasta nyt tajusin että meillä on valpuri-ruokalappu. :) Pitääpäs käydä katsomassa mein lähimmässä marimekon liikkeessä,siellä oli valpurikuosisia vaaatteita ainakin vähän aikaa sitten vielä.

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Haalari & hattu - Marimekon iiiiihana Valpuri

/marika: Ei voi kuin toivoa, että kuulivat! Tai tulevat sitten muuten vaan järkiinsä.

Elina: Niitä oli kuulemma ollut petivaatteita ja verhoja Valpurista kanssa, siellä ysmyillä. Mulla on nyt tuo kangaspala ja heti aloin piheileen, et mitä siitä nyt raaskii tehdä... :D

* L-E: Siis kyllä, adressi ja barrikadit, vähintään. Oot muuten oikeassa, Marimekon mitotus on kyllä vähintäänkin mielenkiintoista, Nasulla on esim. yhä käytössään koon 74 haalari, ainaostaan lahkeet alkavat jäädä tulvapunteiksi. Tsemiä myös migreenilääke-kokeiluun, pakkohan sen Tuhkimon on kohta löytyä! Ja hei siis to-del-la-kin me ollaan vappupalloihmisiä, se on vissi ja varma!

Anonyymi: Totta munassa ne kuulee :D Ja puhut asiaa, nimenomaan hullunkurisen lyhyitä ja leveitä ovat malliltaan, pikaista päivitystä siis niihinkin!

Anonyymi: Nuo on Marimekon tehtaankaupan ystävämyynnistä, ystävällisen lukijan meidän puolestamme hakemat. Tampereella kun ei sitä tehtaanmyymälää ole... grrr.

Anonyymi: Niinpä. Ja ehkä vielä surullisempaa on se, että ainoastaan nuo seikat määrittävät enää bisnestä kuin bisnestä :(

Anonyymi: Hohoo, sähän olet salaValpurilainen! Mahtavaa :) Ja jos siellä on hei niitä vielä, niin paiskaa ihmeessä maililla, mä ostaisin Valpuria lisää enemmän ku mielelläni!!!