keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Vaatekoot, no nehän on lähinnä ohjeellisia

Tänään äidin ihan itse neuloma villatakki pääsi ensikäyttöön. Tiedän, vasta. Onhan siitä jo jonkin aikaa kun esittelin sen, mutta ei vain ole ollut sellaista luontaista tilaisuutta kiskoa sitä ipanan päälle. Oli niitä lämpimän keväisiä päiviä ja niihin se tuntui jopa hieman liian kuumalta. No, olin tietenkin väärässä, eihän se nyt toki huhtikuussa liian paksu ole, mutta sen fiiliksen mukaan mentiin.

Nyt ulkona on puolimetriset kinokset ja lunta enemmän kuin jouluaattona. Jos ei kalenteriin katsoisi, luulisi olevansa keskellä sydäntalvea. No okei, kyllähän nuo ihanan valoisat päivät kavaltaisivat kevään jo olevan täällä. Sillä valon määrä, se se on ainakin minulle kevättä aidoimmillaan.

Nonni, olkaa sit kans rehellisiä. Miltä mä näytän tässä? 
Onko ok vai näytänkö yhdeltä niistä lapsista, jotka pakotettuina tepastelee mutsiensa dorkissa luomuksissa?


No hittolainen mutsi, tämä huppu on ainakin aivan liikaa.
Mä mikään punahilkka ole... *jupinaa*

Kiitos myös tsempistänne mollifiiliksiini. Tarkoitukseni ei ole kiusata teitä ja olen tosi pahoillani että näin kutittelen uteliaisuuttanne, mutta kun ei voi paljastaa, ei voi. Hö! Sen verran voin kertoa, että nämä seikat joiden parissa nyt painiskelen, liittyvät vaatimattomasti aika lailla kaikkeen elämässäni: työelämään, perheeseen, tulevaisuuteen ja omaan itseeni. 


Mitä? Liittyykö ne asiat siis muhunkin?
Kerroppa mutsi lisää!

Ja jotta hetkellinen surkeus olisi kunnolla huipussaan toi posti tänään ihanat Albababyn punaiset kukkahaalarit. Innosta täristen kiskoin ne Nasulle ja... Perkele! Liian pienet! Saakelin Albababy, opetelkaa jo tekemään standardikokoisia, kokolappujenne mukaisia vaatteita! 

Että mua kismittää nämä hirmuiset variaatiot vaatekoissa, juuri kun opit nassikkasi koon, on se sitten kivasti eri merkeillä eri. Helkkari, jopa samalla merkillä eri vaatteet ovat eri kokoisia. Koita nyt siinä sitten vaatettaa lapsesi, hmph! 


Mitä sä nyt mutsi taas vaahtoat? 
Mä voisin ottaa lasillisen tätä. Ota säkin, tulee parempi mieli.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

No voi hö, että Albababyt oli Nasulle liian pienet! Tuo kokohomma on kyllä niin sieltä ja syvältä. Meijän tyttö siirty just käyttämään 74cm vaatteita. Löysin huutiksesta sille aivan ihanan tunikan kesäksi, kokoa 80/86. Ja se oli nyt jo melkeen pieni! Oli kuin mikäkin makkarankuori meijän pullukkamahaiselle tytölle. Ihme hommaa.. Luulin, että lapsen saatua oikeanlaisten vaatteiden ostaminenn olis pienin ongelma, mutta täähän on mahdotonta :D

Ja kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka takapakkia otettiinkin reilusti :) Ei kai se ole koskaan jättänyt tulematta ;D

Tanttarella kirjoitti...

Aivan suloinen tuo neuletakki on mun mielestäni :) Piti kysymäni, että minkäs kokoiset ostit nuo Albat? Meillä tuo Miisukka neitonen on nyt elokuussa kaksi, eli ööööö... 1,7 kohta 1,8kk ja hälle mietin ks. housuja ostavani. Tietäisi vähän tuota kokoa. Eikös teidän pikkuneitonen ollut suht samaa ikää?
Myiköhän tuo Kuopus täällä Tampereella Albaa? Ois voinut livenä käydä testaamassa.
Ai niin ja asiasta aidan sankaan, pongasin tuolla Radiokirppiksellä siellä ihan perällä yhessä pöydässä isot kasat sarviksia. En hintaa ehtinyt sen kummemmin vilasta, kun oli hammaslääkäriin kiiru ja Miisukkaa piti hoitoon viedä.
Siellä kyllä (valitettavasti) nuo hinnat nykyisellään on aikas hurjia....

Äni kirjoitti...

Aivan ihana tuo neuletakki! <3 Mutta voi höh noita Alboja. Itse haaveilen Typylle niitä vihreitä kukkahaalareita, mutta en ole raaskinut, uhh... Minkä kokoiset nuo Nasukalle liian pienet on? Ettei menisi itse samaan vipuun. JOS nyt raaskisin nuo vihreät tilata.

Heli kirjoitti...

Hanna: Eikös ookin yhtä arpapeliä ostella ipanalle vaatteita? Grrrr. Lastenvaatteiden ostaminen on todella mahdotonta, kuten muuten kenkienkin! Ne vasta hepreaa onkin...

Tanttarella: Voi kiitos neuletakki-kehuista! :) Albat on kokoa 86/92 ja oli lahkeista hieman lyhyet. Vyötäröllä on kuminauha eli se olis voinut löysentämällä mennäkin, mut lahkeet jäi tosiaan lyhyeksi. Sellaisiksi tulvapunteiksi (= eivät kastu tulvissa). Nasu on nyt melkein tasa 1v 8kk eli samoissa tosiaan mennään! Kuopus ei (vieläkään) myy Albaa, vaikka oon niitä koittanut ylipuhua jo jonkin aikaa, hehe. Täytykin mennä tsekkaan se Radio, vaikka pahoin pelkään että ne hinnat on siellä katossa... KIITS vinkistä kanssa-tamperelainen! :)

Äni: Eli noi kukkahaalarit on kokoa 86/92, ainakin kokolapun mukaan. Ja kiitos neuletakki-kehuista, pakko itsekehuisesti myöntää et tykkään siitä itsekin :)