maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kerää koko sarja

Viikonloppuna siivosin siis Nasun vaatekaapit ja möin ihan kiitettävän satsin pieneksi jääneitä vaatteita myyntipalstan huutokauppaillassa. Kaappeja siivoillessani silmieni eteen paljastui kerrassaan hassu sattuma. Muistanette ehkä ne söpöt farkut punaisilla napeilla, jotka hetki sitten ostin? Housuihin kuuluu takkikin, joka tuli samassa kaupassa. No, kaapeista paljastui siivouksen yhteydessä eräs farkkumekko, joka selvästi on samaa sarjaa. Mikä säkä!

Olen siis tietämättäni kerännyt koko sarjan. Nämä ovat nimittäin Plastisockin vanhempaa tuotantoa enkä ole näihin juuri missään törmännyt. Nyt sitten kärsivällisyys & säkä palkittiin ja Nasulta löytyy koko setistä takki, housut ja hame (aurinko muuten vääristää noiden väriä, oikeasti ovat sellaista tummaa, ehtaa denimiä). Ja kyllä, ainoastaan sekaisin olevat tuulettelevat tällasia asioita.


Näin sitä voi tietämättään onnistua keräämään koko setin. 

Nasua ei meikäläisen denimit voineet vähempää kiinnostaa. Me tytöt kulutimme iltaa kukkia kastellen (Nasu piteli tärkeänä vesikannun nokasta kiinni), kirjoja lukien, tiskikonetta tyhjentäen ja täyttäen, sohvalla pötkötellen, raketti-spaghetin koostumukseen tutustuen (siihen on muuten kiva työntää naamansa, toim.huom) ja mansikoita natustellen. 

Eli eipä oikein mitään ihmeellistä, sellaista mukavaa arkea. Aurinko paistoi myöhään iltaa valaisten pölyiset ikkunalasit ja häikäisten silmiä. Mahtavaa. Loppuillasta mies ja Nasu kävivät suihkukylvyssä mikä tarkoitaa sitä, että mies suihkuttelee ja nasukka vuorottelee kylpyammeen ja suihkun väliä. Miksi pitäisi valita toinen jos voi saada kummatkin?


Nyt sinne suihkuun!
Jaa mitä sanoit, vaatekuva vai? No nopeasti sitten!


Siispä pikaisesti: päivän asu oli tällainen, ta-daa!
Ja sitten nämä rääsyt pois.

Otan tästä kaula-aukosta kunnon otteen ja nykäisen.
Hei, täällä on jotain... tommonen pyöreä kumpare. Mikä se on?

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Oranssi body - H&M, itse värjätty
* Oranssit sukkikset - Metsola
* Leijonamekko - Ompelijan ompelema

Johanna kirjoitti...

Ihana laatoitus teidän kylppärinlattiassa! Terkkuja Nasulle.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa, että siellä vaatekaapilla olisi reilumminkin niitä vaatteita, kun tulee aivan yllätyksiäkin vastaan. :D Itsellenihän ei *kröhöm* voisi käydä niin. ;)

Nasu on niin ihana. Taaperot on kyllä niin parasta seuraa! :)

Heli kirjoitti...

JOhanna: Tiedätkö, kun aikoinaan näin sen lattian asuntonäytössä tiesin, et tämä on meidän koti. Se oli tuo lattia, se meitsin viimeinen niitti :)

Heidi: Tuota.... öööh... no niin. Nyt oli kyseessä niin sanottu jemmakaappi eli ei edes se kaappi jossa Nasun tämän hetkiset käyttövaatteet on. Tiedän tiedän, hamsteri se täällä puputtaa :)