lauantai 17. maaliskuuta 2012

Huomenna pläjähtää!

Kuva täältä
Tat-ta-ra-tat-tat-tat-taa!

Täten ennakkovaroituksena ilmoitan, että huomenna alkaa Nasun asun ensimmäinen ihka oma alennuskoodi -kampanja! Sain juuri kaupan pitäjältä mailia, että Aarrekidin uusi mallisto on nyt matkalla kauppaan, minkä vuoksi Nasun asun lukijoille räätälöity alekampanja (se josta teiltä aiemmin kyselinkin) voidaan vihdoin polkaista käyntiin.

Ja jotta kevät tuntuisi vielä kivemmalta, on kampanjaankin tullut mukava lisäyllätys.... Mutta tästä siis lisää huomenna. Huomenna julkaisemme ale-koodin ja lisätiedot kampanjasta eli klassisin sanoin "Stay tuned".

Meillä on tänään taas unelmatehdas puksuttanut. Sen lisäksi olemme juhlineet ystävän lapsen yksivuotissynttäreitä, kiitos vaan T mukavista ja lämmintunnelmaisista juhista! Nasulle juhliin puettin keväistä oranssia, ihanaisen MinuMinun mekko. Muistanette ehkä vielä tuon hehkuttamani merkin? No, tämä mekko on merkin vaatteista mielestäni edelleen se yksi ihanimmista.

Kengät on jo jalassa, nämä käy, mut mikäs ulkoiluasu tähän nyt sopisi?
Tuo apilahaalariko?


Ei helkkari, ei tämä mene sitten lainkaan näihin väreihin. Ja rypistää tän mun mekonkin.
Mutsi hei, me Barban kans päätettiin, et mä en pue tähän mitään ulkoasua. Mennään näin, ok?

Mies on herättänyt ihmetystä ulkonäöllään, siis sanotaanko että normaalia enemmän. Isohan tuo sen konkkanokka on, mutta kiitos parin päivän takaisen korismatsin, nyt on miehellä entistä mojovampi klyyvari.

Paksu se on kuin muurahaiskarhun kärsä ja lisäkaunistuksena näyttää kuin miehellä olisi veriset silmäpussit. Kunnon hardcore valvomista sano. Tällä naamalla on mukava vierailla viikonlopun lastenkutsuilla.


Jumankekka, katos Nasu mikä tuolla on?
Hohhoijjaa, vanha vitsi. Se on mutsi kameransa kanssa, kyl MÄ tiän. Toi on niin nähty.

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Kirjava mekko - MinuMinu
* Oranssi body - H&M, itse värjätty
* Oranssit sukkikset - Metsola
* Mustavalkoiset kengät - Pioni

Anonyymi kirjoitti...

JEEE!!! ihana ale tulossa, ja oon jo odottanut aarrekidin uutta mallistoa :)

ps. nasu on isänsä näköinen :) ainakin noissa kuvissa!

L-E kirjoitti...

Meillä ei vielä Aarekidiä ole ollutkaan. Kuinkahan ne vastaa kokoaan ja kestävät pesua?

Jännityksellä odotamme uutuuksia, toivottavasti siellä on jotain oikein meidän näköistä!

Mehän ei toki sitä koodia haluttu mutta, kröhöm, saatamme jopa hyödyntää :D. Naisella on oikeus muuttaa mieltään, ainakin kerran päivässä (toistanko itseäni, ihan kuin olisin sanonut näin ennenkin).

Tiina kirjoitti...

Kiitos kun tulitte juhlimaan kanssamme, oli ihan mahtavaa ja Nasukka niiiin suloinen että! Ihanaa sunnuntaita teille, me täällä ladataan akkuja hurjan päivän jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

jii-haaa!! aarrekidiä,et paremmin Heli olisi voinut valita,innolla odotellaan ainaki meillä täällä :)
..lisäksi tää toi piristystä sairastupaan :)

-Minna

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kuulla, tänäänhän se sit pläjähti käyntiin. Luin miehell äänen kommenttisi ja se oli lievästi ilmaistuna tyytyväinen :)

L-E: Musta ne vastaa ihan ok kokoaan ja ku niissä on ne pitkät resorit, menee ne aikas laajallakin ikähaarukalla. Kestävät pesua hyvin ja ovat muutenkin laadukkaita ja iahnan pehmoisia - voin kyllä suositella. Ite oon ainakin tykännyt tosi paljon.

Tiina: Eiku kiitos teille etää kutsuitte meidän sakkasen poppoon teille! Yksi pandakarhu (se isä), yks pallosalama (se natiainen) ja yks koheli (se mutsi).

-Minna: Hei MAHTAVAA! Olipas kiva kuulla, et piristi! :) Kaikkia ei varmasti niin miellytä, mut eihän kaikkia voikaan. Paranemisia sinne sairastupaan!