keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Raivolandiassa

Terveisiä raivolandiasta. Olen aivan raivoissani, jokainen hermosäie tykyttää tahtia hermojen menemiselle, totaalisella raivokohtaukselle ja itsehillintäni rippeidenkin romahtamiselle. Jaa miksikö? No kah, minulla on uusi läppäri ja me emme lievästi sanottuna ole oikein löytäneet toisiamme.

Ensinnäkin, käyttötukemme sitten asensi uuden koneen mukana minulta mitään kysymättä myös uuden käyttöjärjestelmän, joka lievästi ilmaistuna kusee useammassakin kohtaa. Lisäksi navihiiri, se jota olen vuosien saatossa läppärissäni tottunut käyttämään, ei tottele. Mitään.
 
Puhumattakaan näistä näppäimistä - luoja paratkoon mitä vahinkoja olenkaan jo saanut aikaan yksinkertaisesti vain siksi, että tämä typerä prkl kone toimii täysin järjenvastaisesti. Kohta en kuulkaa tottele minäkään, se on vissi ja varma.
 
Muistatte ehkä kuinka koneeni hajosi jokin aika sitten ja sain väliaikaiskoneen käyttööni. Siinä oli hukassa ihan kaikki, kirjanmerkeistä käyttäjään. Mutta sentään konemalli ja käyttöjärjestelmä olivat tuttuja. No, nyt on vanhasta koneesta saatu kyllä tiedot talteen, mutta tämä käyttäjäpä ei ole päivittynyt uuteen kone- ja käyttöjärjestelmämalliinsa samassa tahdissa. Ehei, käyttäjäparka on ihan muissa maailmoissa. 
 
Lopetetaan siis viikottaisen kauppareissumme jälkeisiin kuviin, joissa pikkuapulaisemme ahkeruus pääsee oikeuksiinsa. Jos yhtään enempää tämän &%* koneen parissa nyt aikaani vietän, tapahtuu konemurhia.

Mitä saisi olla sinne jääkaappiin?
Pistetäänkö vaikka jogurttia?
 

 Tjaa, mitäs muuta täältä löytyy...
 
Kiivejä! Niistä tykkää kaikki.
Ota säkin mutsi yksi niin johan alkaa mieli tyyntyä.

3 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Mä edelleen niin samaistun :D. Tsemppiä muru!

Täälläkin olen edistynyt, kävin tänään lääkärissä ja sain tukun reseptejä kouraani. Nyt mietin että mitä kaikkia noista tarvitaan sen prkl migreenin selättämiseen vai tarvitaanko. Tai siis että mistä aloittaisin kokeilemisen... Jep ja googlettaminen lisää tuskaa, mokoma tiedonjano.

Positiivista on että olen hengissä mitä nyt vähän enemmän p****na kuin mitä kuvittelin :/. Voi ärtymys ja korkea verenpaine, jota lääkäri vielä nosti kun ei oikein nuo henkilökemiat tuntuneet kohtaavan.

Ja mites tää nyt liittyy tähän blogiin. No, ei yhtään mitenkään! Mutta katsoin asiakseni purkautua koska sinäkin niin teit.

Parempaa huomista sulle ja mulle! Ja Nasukalle ekstra rutistus!

Kati kirjoitti...

Toivottavasti fiilarit nousi päivän aikana?

Heli kirjoitti...

L-E: Siis just oikea meininki, tämä päivä oli omistettu juurikin avautumiselle! Toivotaan että se sun migreenisi nyt talttuisi ja jos lekurin kans ei kemiat kohtaa, niin vaihtoon vaan koko ukkeli/akkeli. Toivottavasti sulla oli parempi huominen? Mullakin oli, Nasulle ei niinkään. Näin se menee :)

Kati: Kyllä nousi joo, mut nyt kun hakkaan taas tätä konetta nousee verenpaineet kattoon... vihaan tätä!