keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mallikokelas

Nasu on oppinut poseeraamaan. Tai no, kaipa se on osannut sen jo hyvän aikaa, mutta nykyään puuhasta on tullut hauskaa leikkiä. Minä otan kameran esiin, Nasu hihittää innoissaan. Asemoin nasukan sopivalle etäisyydelle kamerasta ja alan laskea ääneen: "yyyk-siiii, kaaaak-siiii, koooool-me!"

Khihi, kohta se sanoo "kooool-me"!


Mutsi hei, älä salanapsi niitä kuvia kun mä hiukkasen unelmoin tässä!

Nasukka pinnistelee malttaakseen seistä aloillaan ja heti kun ollaan laskuissa kolmosen kohdalla, syöksähtää se luokseni katselemaan kameran näytöltä kuvaa itsestään. Siinä sitten yhdessä ihastelemme, Nasu klähmii pikkuruisin sormin kuvaansa ja sanoo "vaaava".


Sit mä vedän teille mun reteen katuposeeraukseni.
Tälleen, huuli mutrussa ku Idolin Billylla konsanaan.


Sit muutama vielä kuolan kanssa.

Niin nämä elämän yksinkertaiset asiat, kuten nyt vaikkapa valokuvien räpsiminenkin, on tuon ipanan kanssa hauskempaa. Lisäihanuutta puuhaan tuo se, että nasukka on alkanut halailemaan porukoitaan. Yhtäkkiä se vaan tulla tepastelee luokse, ottaa kaksin käsin olkapäistä tai päästä kiinni ja halaa pienen pörröpäänsä olkaa vasten. Voih! 

10 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Olisin voinut kirjoittaa tismalleen samanlaisen postauksen :D. Meillä on meininkin ihan samanlainen. Maailman ihanimmista halauksista olen saanut nauttia nyt pari viikkoa (ja isikin).

Ja tyttö keksi senkin että kameralla tulee kuvia ja ne pitää sitten heti nähdä ja sitten ihastellaan että vitsi kun MÄ olen hyvännäköinen TYT-TÖ! En tiedä missä vaiheessa pikkuinen muuttui vauvasta tytöksi mutta niin hän nyt on kuulemma tyttö :D.

Äni kirjoitti...

Meillä Typy on jo nyt hoksannut jotain valokuvaamisesta, tai varmaan vain sen että äitiä ja iskää naurattaa kovin, jos hän hymyilee ja poseeraa tuolle ihmeelliselle mustalle möhkäleelle. :D Ei hän vielä niiden kuvien päälle mitään ymmärrä. ;)

Nasu on tässä taas niin söpö ja niin ihanissa vaatteissa että! Tänään sujautan Typyn ensi kertaa meidän violetti-valkoisiin Albababyihin, ihanaa! ;D

Äni kirjoitti...

Ja tuo halailu, ihanaa!! Mä jo odottelen, että Typy kohta hoksaisi pussailun päälle. Pikkaisen jo haeskelee sitä, mutta päätyy useimmiten puremaan pehmolelulaa nenään pussaamisen sijaan. :D

Äni kirjoitti...

pehmolelulaa = pehmoleluaan

Onnellinen Koti kirjoitti...

Ihana pieni :D

Jemppa kirjoitti...

Voi mikä punaposki! <3

Meillä suostutaan myös olemaan kuvattavana, kun ensin sanotaan yhdessä "cheese" ja sitten saa tulla vilkaisemaan kuvaa. Tämän jälkeen Atte hihkaisee et UUSI! :D

Ja on myös kova halaamaan. Ja pusuja saadaan paljon. <3 Pian se pikkuvelikin osaa, en malta odottaa. :)

Ihanaa kun jaksaa taas kaameen mahataudin jälkeen tulla nettiin asti, ja pääsee lukemaan nasun kuulumisia. :)

Heli kirjoitti...

L-E: Hassua, kovin samaan tahtiin siis tytsyt kehittyvät! Sulle muuten lähti tänään postia, toivottavasti on jo huomenna siellä vähän niinku viikonloppupiristykseksi (Itellan mukaan pitäisi olla)!

Äni: Asu oli miehen valitsema ja sille kyllä itsekin taputin karvaisia käsiäni kun kotiin saavuin. Lemppari, minkäs teet :) Ja se on kyllä megaihanaa, kun halailu alkaa. Pusuteltu meilläkin on jo jonkin aikaa.

Onnellinen koti: Aaaawww!

Jemppa: Joo, nykyän Nasukin haluis poseerata vaikka sadassa kuvassa, mutsi vaan ei jaksa kuvata. Niin ne roolit vaihtuu :) Toivottavasti tauti on nyt selätetty, vatsataudit on ehkä niitä inhoimpia!

Heli kirjoitti...

Nasun asu:

* Apinabody - Småfolk
* Violetit lappikset - Albababy

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lapsi, ihania vaatteita, IHANA blogi.

Bongasin uuden blogin ja minusta tulee kyllä vakkarilukija. Oma kuopus on saman ikäinen, joten hauska nähdä että osaavat ne muutkin lapset kaikkea enemmän tai vähemmän kivaa :D

Jatkakaa samaan malliin :)

-Krista-

Heli kirjoitti...

-Krista-: Tervetuloa remmiin, sano! Kiva että viihdyt ja nämä läpinät maistuvat. Me jatketaan samaan malliin ku ei muuta osata, hehe :)