perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hyvää iltaa, god afton

Nasun asun lotosta iltaa. Tänään siis suoritimme luvatun arvontamme perinteisin menoin eli hatun, arvontalippujen ja Nasu-onnettaren avuin. Kirjoitin siis arvontaan osallistuneiden henkilöiden nimimerkit lapuille, leikkasin ne irti ja heitin perinteikkääseen arvontahattuumme. Sitten onnetar vapaaksi ja hetken kauhinnan jälkeen onnellinen voittaja oli selvillä. 

Siellä te nyt kaikki olette, onnettaren suosioon luottaen.


Jaahans, tässäkö ne nyt sitten on. Selvä!
Voittaja on joku näistä tässä kasassa, ihan selkeästi.


Tässä se mutsi on, the voittaja.
ONNEA L-E!!!

Jotta nythän sitten onnetar suosi tuttua tyyppiä, yhtä aktiivisimmista kommentoijistamme. Onnea L-E! Laitatko meille maililla osoitetietosi tulemaan, niin pistämme Nasun kanssa voittosi postin kuljetettavaksi? Ellet sitten halua tulla sitä suoraan pääkallopaikalta hakemaan?
 
Ja tässä kohdin, jos voittaja vain haluaa, sana on vapaa. Voittoosi sisältyy mahdollisuus toivoa meiltä jotain, oikeastaan ihan mitä vaan. Katsotaan sitten pystymmekö toiveesi toteuttamaan, hehe. Joten, kuten L-E tiedätkin, sana on kommenttiboksissa jälleen vapaa. Kuten tietenkin teille muillekin.
 
Sitten asiasta moottorisahaan. Jäi paljastamatta sen majaan käytetyn suuren pahvilaatikon tarina. Taisin mainita sen tuoneen meille pari uutta perheenjäsentä, mutten selittänyt sen tarkemmin. 
 
No kah, tuo karvahanuri Riki riittää tällä erää elävistä lemmikeistä. Mutta Nasupa tykkää kissojen ohella koirista vallan kamalasti, minkä vuoksi talouteemme saapui kaksi karvatonta koiraa. Niitä on nyt sitten viime päivät kurmuutettu, kanniskeltu ja halailtu. Eikä Riki ole osoittanut minkäänlaisia mustasukkaisuuden merkkejä, kumma juttu. 

Se oli siinä se arvonta ja sitten haukulla ratsastamaan. 
Istun sen selkään ja otan välillä hörppyä.


Tämä elukka se sentään tottelee mua.
Ja tyylipuhtaan attituden kautta kohti uusia seikkailuja.
(toim. huom. Ei kai tässä asennossa vaan nyt näy merkkejä tulevasta balleriinasta, eihän...?) 
 
*******************
 
PS. Muistan kyllä, että lupasin päivittää nuo alkuvuoden puuttuvat asutiedot, mutta en vain ole vielä ehtinyt - pahoitteluni! Samoin eilisestä puuttui asutiedot, ne on nyt sentään lisätty. Baby steps, baby steps...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihqut puppyt! onnea voittajalle :)

Eeva

L-E kirjoitti...

Mitä häh, ei voi, voiko, eikä *hyppii hämmästyksestä tasajalkaa ja ajattelee jostain syystä Katto Kassista*.

Ihan tosissanneko noin arvoitte, voi juukelis ja kiitos! Nöyräksi vetää kun niin viime metreillä vasta osallistuinkin kun ihan melkein tarjottimella sitä osallistumismahdollisuutta vielä tarjottiin.

Melkein veti hiljaiseksi kuten saatatte huomata ;). Säntään lähettämään sitä sähikäispostia ihan tuota pikaa, jos en nukahda kesken kaiken :D.

Ja juukelis nyt iski koirakateus, sujauttakaa sellainen sinne kuoreen kans ;). Juuh, toivoa sopii.

Mutta jos nyt ihan realistisia toiveita niin toivoisin ihan tuossa piakkoin kenkäpostausta (mun lempparia, as you know!) ja kevätvaatepostausta kanssa (satavarmasti sulla on jo ainakin loistavat suunnitelmat!).

Ja niiisk, liikuttunut olen!

Äni kirjoitti...

Ihana että voitto meni vakikommentoijalle! :)

Heli kirjoitti...

Eeva: Juu, puppyt tuli taloon ;)

L-E: Kyllä, ihan totta Nasu valitsi sinut palttiarallaa kuudenkymmenen osallistujan joukosta. Ihan mahtavaa,että sä voitit! Se oli siis tarkoitettu, ONNEA! Toteutamme tietenkin toiveidesi kenkäpostauksen (heti kun saan hommattua kevätkengät) ja kevätvaatepostauksen, tarkoititko jälkimmäisessä nimenomaan ulkovaatteita? Puppy ei taida ihan mahtua kuoreen... ;)

Äni: No eikös! Kyllä Nasu tietää ;)

Ja taas unohtui Nasun asu:

* Mustat velourhaalarit - Katvig
* Pallo-raita-paita - Höö

L-E kirjoitti...

Kylläpä olikin muuten mahtavaa voittaa! Kas paistaa se päivä risukasaankin, olen hymyillyt asialle koko päivän tasaisesti kun se on palaillut mieleen!

Juuh siis toki, ulkovaatteita tarkoitin mutta kyllä käy vallan mainiosti kaikki keltaiset keväthepeneetkin esittelyyn, ei se niin nuukaa ole ;).

Jep ja aiempaan purkautumiseeni sanon että helpotti se ja lääkäri meni jo vaihtoon (eli siis etsin sitä oikeaa :D) kun konsultoituani tuttua lääkäriä (onneksi ennen kuin aloitin mulle määrätyn estolääkityksen) kävi ilmi että minulle oli määrätty lääkettä jota ei minulle nykytietämyksen valossa olisi saanut määrätä perussairauteni vuoksi (tyypin 1 diabetes). Huh hei.

No, onneksi sentään täsmälääkitykseen sain hyväksynnän ja nyt jännityksellä odotetaan seuraavaa migreenikohtausta että toimii - ei toimi (vähän kuin olisi lotonnut).

Mutta hei, jos mulla on noin hyvä arpaonni kuin teidän lotteryssä niin mähän voitan mennen tullen migreenilääkitysarvonnan ja yksityisneurologiarvonnankin. Kappas vaan, tulossa päävoittoja ihan tuplana :D. Tästä teidän arvonnasta se alkaa, mieletön voittoputki!

Ja voi juukelis, taaaaaas mä tulin tänne avautumaan iltani ratoksi.