maanantai 5. maaliskuuta 2012

Perhepotretissa

Tänään koitin saada osuvampia kuvia vielä siitä Minu Minun ihanasta Aito-puuvillapaidasta, jota aiemmin hehkutin Minu Minu -postauksessani. Malli on siis tosi söpö ihan sellaisenaankin, menisi tunikasta jos olisi hitusen pidempi. Ehkäpä se seuraava koko olisikin hieman tunikamainen, täytyykin kokeilla. 

Näissä kuvissa Nasulla on yllään se pienempi koko eli 80/86 (1-1,5v).

Minä juon vain maitoa.
Se on herkullista, täyttävää ja terveellistä.


Tämä paitakin on sellainen Hilja Maitotyttö -paita.
Ja minä tietenkin se Hilja. Hiljainen kun olen.

Illemmalla hauskuttelimme napsimalla perhekuvia. Mies huomautti sangen osuvasti, että blogin vuoksi Nasusta tulee kyllä otettua säännöllisesti kuvia, mikä on loistava asia. Kolikon kääntöpuolena vaan kuvat, joissa me olemme mukana, jäävät paitsioon. Ja tämähän on aivan totta.  


Ai-van. Ei olla lähdetty pilaan näitä kuvia vanhusten naamoilla.

Eipä hätää, tänään korjattiin asia. Ensin napsin potretteja nasukasta ja miehestä, joista jokaisessa oli vähintäänkin herjat ilmeet. Toisaalta, eipä noista kavereista kauhean stabiilejä ilmeitä irti saisikaan.


Hei älä tuu meitä kuvaan!
Mutsi hei, tossa röhnöttää joku lievästi kieroon katsova tyyppi tossa mun olkapäälläni.

No joo, rehellisyyden nimissä aikas oikean kuvanhan nämä otokset meistä antavat. Olisimme varmasti varsinainen ammattikuvaajan kauhu, jos jotakin virallisempaa perhepotrettia lähtisimme yrittämään. 

Nauramme edelleen aivan kippurassa miehen lapsuudessa otetulle perhepotretille, jossa mies veljineen poseeraa vanhempiensa kanssa mätsäävissä, äidin rakkaudella kutomissa villapaidoissa (pinkissä, lilassa ja kanariankeltaisessa). Sitä hulabaloota olisi kyllä vaikea panna paremmaksi, meidänkään.

Ensin nassut vakavina tuokiokuva normi-illasta: mies kokkaa, naiset peuhaavat. 
Äkisti kokki riehaantuu, naiset olla tursastelevat leukoineen päivineen.


Lopulta kokista kuoriutuu varsinainen hevimies, mutsi nielee kielensä ja lapsi taantuu puolijauhoisen näköiseksi. 
Sekaisin on koko perhe. 

Niin että miettikää nyt tarkkaan. Tällaisten kahjojen toilailua te päivittäin seuraatte. Olen pahoillani, ne fiksut ja älykkäät blogit todella ovat jossain aivan muualla.

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Valkoinen Aito-paita - Minu Minu
* Mustat satiinipöksyt - Pomp De Lux
* Kuvausten fiilikset - Perussettiä

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tuommoista sen perhe-elämän kuuluukin olla!

Ps. Käväisin teidän kotikaupungissa lomailemassa ja oli pakko jatkuvasti tihrustella ympärilleen jospa nasua ja heliä näkyisi mutta voi sitä pettymystä kun ei näkynyt. Tai oikeastaan ihan parempi ettei näkynyt, olisin varmaan alkanut kiljumaan ja tullut räkä poskella pyytämään nimmaria ;)

-Emppu

Anonyymi kirjoitti...

7 kk ikäisen tytön äippä täällä kirjottelee...:) Oon seurannut tätä teidän blogia nyt pari kuukautta ja tää on kyllä niin paras, oon koukussa! Ootte ihania! :)

Terveisin M ja M

liiska kirjoitti...

hohohohoo! :D ihanat höpsöt!

Kati kirjoitti...

Blondi-invaasio :) Nasusta ei olisi tummatukkaista voinut tulla noilla geeneillä, todellakaan. Kiva kun elämää ei siellä(kään) oteta niin vakavasti!

Heli kirjoitti...

-Emppu: Kyllä, perhe se on lauma kahojakin ;) Ei vais, allekirjoitan ettei kaiken tarvitse olla niin vakavaa. Luoja tietää ettei meillä ainakaan ole... Ja hei, missä päin Tamperetta pyörit? Olispas vaan ollut kiva tavata - jos meidän jossain pongaa niin ei pelkästään saa vaan PITÄÄ tulla nykäisemään hihasta!

M ja M: Morjensta pöytään äippä! Ja terkkuja myös seiskakuiselle. Jollain kierolla tavalla kiva kuulla että olette koukussa - kierolla siis sikäli, että virallisesti koukussa olo ei kait ole hyväksi. Tai jotain :)

liiska: Buahahhaha takaisin! :D

Kati: Siis todellakin, kolme blondisoturia ;) Ja ei, elämää ei oteta liian vakavasti täällä suunnassa. Se ei kannata.