perjantai 6. tammikuuta 2012

Hei hei joulu!

Tänään purettiin joulukuusi, aika samalla kattauksella kuin se pystytettiinkin. Tällä kertaa Nasu laittoi palloja pussiin sitä mukaan ku isi sai niitä irroteltua. Meikäläinen otti kuvia muistoksi ja kannusti toisia. Ja kuten kuvista huomaa, meillä oli jälleen kalsaripäivä. Nasselilla oli yöppäri villatakilla, miehellä Adidaksen kolmiraitapuku ja meikäläisellä ne karmeat oravapöksyt. Varsinaiset lökäpöksyjen muskettisoturit.


Ok eli mihinkäs tämä sitten laitetaan?


Pallot pallopussiin, got it! Kivaa!

Meno oli välillä niin vauhdikasta ettei kamera pysynyt mukana. Nykyään kamera ei tosin useinkaan pysy mukana kun joutuu keskipäivälläkin käyttämään salamaa, joka vääristää jokaisesta kuvasta suorastaan ärsyttävän värisiä. Nasun ilmeetkin ovat kautta linjan epänasumaisempia kuin ilman salamaa kuvattaessa. 

Lisäksi olen myöhästynyt jo niin monesta mahti-ilmeestä vain sen takia, että tuo pimeästä masentunut kamera yhä tarkentaa, etten viitsi enää itseäni kiusatakseni laskeakaan. Kevät, tule jo!


Mä pakkaan Rikinkin. No, tuus nyt tänne. Hei eläin, tänne nyt!
Ei se halunnut, ihme tyyppi. Mut löysin sen sijaan nämä pörhelöt, mitäs näille tehdään?

Mies kutsuu ihmisiä, jotka siivoavat kuusensa ennen loppiaista joulunvihaajiksi. Myös minä olen saanut tuon kyseenalaisen lempinimen kun vaadin pari vuotta sitten varisevan kuusen poistoa pari päivää tapaninpäivän jälkeen. 

Aamulehden kannessa oli tänään kuva miehestä, joka viskasi kuusensa ulko-ovesta pihalle. "Joulunvihaaja", mies totesi ykskantaan aamiaispöydässä. "No eikös nyt saa jo kuusen nakata pihalle, onhan jo loppianen?", minä kiusoittelin. "Ehei, vasta loppiaisen jälkeen. Siis nimenomaan jälkeen", mies tarkensi. "Meidän kuusi lähtee kyllä tänään", ilmoitin ykskantaan ja hörppäsin kahvia. "Joulunvihaaja", mutisi mies tutun kuuloisesti ja hörppäsi kaakaotaan.

Mä taas rakastan joulua. Ja erityisesti tätä siihen liittyvää puuhastelua.


Tästä pussista mä teen säilytyspaikan näille pörhelöille.
Sun ei mutsi tarvi tehdä mitään, mä hoidan tän.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrohan miehellesi terveisiä, että olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä! Kuusi ei talosta ennen loppiaista poistu, ei edes minun hyvin kaksioon sopiva valkoinen minikuuseni:D

Maria kirjoitti...

Ihana Nasu!

Me purettiin kuusi koristeistaan jo ennen loppiaista. Alkoi pienimmäistä kiinnostamaan hieman liikaa :)

Niin totta tuo sinun edellinen postaus :)

Salla H kirjoitti...

Pikkasen repesin tolle sihahdukselle "joulunvihaaja" aamupalapöydässä ;) Me ei olla oikein ikinä viettetty loppiaista, kun ei oo oikein mitään joulujuttujakaan ollut, mutta tänä vuonna aloitettiin perinne ja tuhottiin lasten kanssa piparkakkutalo ;) Kuusihan lähti litoon jo 27.12. semmosia joulunvihaajia täällä ;)bbbbbbbb

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Terveiset välitetty ja mies hykerteli tyytyväisenä kuinka fiksuja lukijoita meillä on :)

Maria: Ai jai, tätä ei mies hyväksyisi. Vaikka syy on kyllä hyvä ;)

Salla H: Ai jai jai, miehen tuomio on selvä. Mut teillähän oli kuusi nyt eka kertaa eli siihen nähden ihan hyvä suoritus, ens vuonna sit uuden vuoden puolelle...? :)