lauantai 21. tammikuuta 2012

Treffipäivän vaatepulmat

Tänään aamiaisen jälkeen pakkasimme naperon talvikamppeineen kaikkineen autoon ja huristimme mummolaan. Sillä kuten viikolla mainitsin, tänään on nainen-mies -päivä, jolloin juhlitaan miehen torstaisia nimppareita ja nautitaan aikuisten ajasta. Jippijaijee!

Mummolassa mummi, ukki ja Nasu puolestaan nauttivat mummola-ajasta. Sinne ne katosivat pulkkamäkeen kun Minillä kotia kohti huristelimme. Nasu oli sangen törmäkän näköinen uudessa joululahjaksi saadussa pinkissä pulkassa istuessaan ja ukki istui rooliinsa pulkanvetäjänä kuin nakutettu. Kyllä sen näkee kun on ammattilainen asialla, hehe.


Mummolaan, mummolaan, mummolaan!


Mut sitä ennen varon tota iskän Kouraa, joka kohta syöksyy kutittelemaan...
No, mihis se nyt meni?

Päälle puettiin siis pirtsakan keltaista. Anoppi kyseli nasukan vaatekokoa ja sepä vasta onkin hankala kysymys. Nämä haalarit ovat kokoa 74/80 ja aika lailla suurehkot vieläkin. Toisaalta tuo Albababyn huppari on kokoa 98/104 ja just jetsulleen sopiva. WTF? Eli kun yhden merkin sisällä koot näin heittelevät, tuntuu nassikan vaatteiden ostaminen välillä korkeamman asteen yhtälön ratkaisemiselta. 

Enkä todellakaan syytä siitä itseäni, katsokaa nyt. Jos jo yksi merkki varioi kokotaulukkoa aivan mielensä mukaan kuinka sitä pieni orpo kuluttaja voi tietää, missä kulloinkin mennään? Sepä se, ei voikaan. Niinpä arvasin mummille, että koko 86 lienee se varmin koko tällä hetkellä. Jos tässä sekametelisopassa nyt mitään varmaa enää on.


Violetti vai sateenkaariasu? Saanko itse päättää? 
No sit se on sateenkaari, selkeesti. Se on mun suosikkini.

Neuvolan mittaukset ovat helmikuussa ja se antanee lisäapuja tähän ikuisuuskysymykseen. Hitto, miksei kukaan kertonut että nämä lastenvaatekoot ja kenkien sisäpohjien pituudet ne vasta älynystyräparkoja rasittavatkin, ne tuskastelut kiinteiden ruokien kanssa olivat vielä pientä...


Mitä sä mutsi siinä oikein tuskastelet? Kuteen vaan niskaan ja ulos.
Siis hä? Hei, ihan tätä mä en kyllä tarkoittanut. Vapauttakaa mut, mä haluan lumeen vapaana möyrimään!

Mutta nyt kuittaan tältä erää ja lähden treffeille miehen kanssa, jota olen katsellut "sillä silmällä" jo kaksitoista vuotta... Ja hei, mitä laitan tänään päälle???

5 kommenttia:

Mirkku kirjoitti...

Hei! Oon jo pitemmän aikaa lukenu blogias, ja nyt vasta saan aikaiseksi kommentoida! Oon ite 1v3kk tytön äiti, joten meillä on aikalailla samanlaisia metkuja kun teillä menossa :)

Ihania vaatteita Nasulla aina :) Itekkin mietin aina jos nettikaupoista jotain tilailen että mitä kokoa, vaikeaa just kun koot heittelee niin paljon, ja jopa vielä saman merkin sisällä niin kuin mainitsit.

Ihanaa treffipäivää sulle ja sun miehelles!

Äni kirjoitti...

Mä just ostin alesta ensi talveksi Typylle toppahaalarin, 86cm Cupcake (siis Racoon nykyään), vaikka mistäpä sitä tietää, minkä kokoinen tuo natiainen silloin on. Toivossa on hyvä elää! ;D Ja heh, kun aiemmin ollaan puhuttu lastenvaatteiden väreistä, niin ostin tytölle *dam-dam-dam-daa* poikien toppahaalarin! Eli se on vaaleanpunaisen sydänkoristeisen sijaan vaaleanturkoosi ja siinä on tähti. :D :D

PS. Jos IKINÄ myyt noita Albababyja, ota välittömästi muhun yhteyttä! Lupaan hyvän kodin JA hyvän hinnan! ;)

Jemppa kirjoitti...

Hauskaa iltaa teille vielä tätäkin kautta! :) Ja Wow, teillä onkin ollut jo pitkä taival yhdessä! Onnea! :)

Rillis kirjoitti...

noi on kyllä niin makeita nuo albababyt... Nasun asut on muutenkin aina kyllä tosi cool :)
aika jättää itsestään jotain merkkiä kun täällä aina kurkkii ;)

Heli kirjoitti...

Mirkku: Hei mahtavaa, hauska tavata! Tosi kiva että nyt päädyit jättämään meille viestin, on niin nastaa saada kuulla teistä siellä ruudun toisella puolen :) Aika lailla ikätoveri (lapsi ainakin) siellä siis on ja juurikin samojen ongelmien parissa kuulostaa että painit. Ku ei viitsis (lue: jaksais) palautella niitä väärän kokoisia tuotteita, mut sit on monia vaatteita joita oikeasti saa halvemmalla nettikaupoista. Tai niitä saa ainoastaan nettikaupoista. Ton oikean vaatekoon äärellä saa arpoa myös huutokauppoja käyttäessään, tosin arvon ihan yhtä lailla lastenvaatekaupoissa livenä asioidessanikin (silloin harvoin kun sen teen). Eli summa summarum: arvon Nasun vaatekokoa aina. Huoh. Eikä se siitä muuksi tule muuttumaan niin kauan kun minä vaatteet ostan.

Äni: Ai että, kuulostaapa vallan herkulliselta haalarilta! Ja toi koko voi kuule hyvinkin olla just passeli, Nasulle sopiva on nyt se Molon rainbow koossa 80/86. Toppahaalarit on usein väljiä kokoja, ainakin kaikki meillä olleet on ollu. Haalareista en vielä ossoo sannoo mittään, vieläkin ovat penteleet hieman isot nasukalle eli ainakaan lähiaikoina ei asia tule ajankohtaiseksi. Mutta laitetaan tosiaan korvan taakse ;)

Jemppa: Joo, me ollaan jo varsinaisia kehäraakkeja tässä treffibisneksessä ;)

AnnaRilla: Hei, kiva kuulla sustakin -iitos siis merkistäsi! :) Noi Albababyt on kyllä petollisen söpöjä, vetoavat ainakin muhun koska ilmeisesti oon tallustellut samankaltaisissa haalareissa itse siellä kultaisella 70-luvulla, vakosametin kulta-aikana ;)