keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Sellainen peruspäivä

Tänään ollaan touhuttu ja tohistu niin ettei ole itsekään meinannut perässä pysyä. Aamulla päälle puettiin (jälleen) shortsit, jotenkin tuo ulkona pilkahdellut aurinko pillastutti taas kasaamaan keltaista päälle. Tässä asussa oli mahtavaa taaperosirkustella ja keikkua trapetsilla.

Hei, missä mä oon? Täällä, hähähä!


Hei, mihis mä nyt sit menin? 
No tännepä tietenkin, taas sä menit samaan hämyyn! Hahaha.
**********
Keltainen froteebody - Metsola
Reteet farkkushortsit - Oikukas
Keltaiset villaleggarit - Metsola
Keltaiset sukat - H&M, itse värjätty

Koska ilta on jo pitkällä ja huomenaamulla meillä on ensimmäinen vierailukerta päiväkotiin tulevan perhepäivähoitajamme ohjaajaa tapaamaan, on mentävä aikaisin nukkumaan. Niinpä tämän päivän anti on nyt vahvasti kuvapainotteinen. Näistä kuitenkin välittynee kuinka kivaa meillä on tänään Nasun kanssa ollut. Päivä yhtä leikkiä ja villejä tulevaisuudensuunnitelmia... Joista lisää myöhemmin. Tadaa! Taikaviitta!


Taioin sillä itselleni tällaisen pallomahan.
Ja nyt murjon muutaman lelun, watch me.

Nasu on tosiaan kehittänyt nyt itselleen tuollaisen suloisen pienen pallomahan. Meidän ainainen luikku-tytär alkaa olla söpösti pyöreä. Ainakin masunsa tienoilta. Ja voi että kun se on megasuloinen alasti, juuri tänään saunassa miehen kanssa ihailimme Nasun liikuttavaa pikku kupua.

Meitsi chillaa.

No hittolainen, puhelin soi. Etkö sä mutsi vois vastata siihen, mullois nyt muuta?

Nonni, ja se on sit vielä sulle.

Pakko vielä esitellä päivä ulkovaatteet, eihän sitä nyt Ideaparkiin kehtaa ihan rupuisissa vaatteissa mennä. Sinne kaikkien trendivaateliikkeiden keskelle, taaperosirkus kun kokoontuu Ideaparkissa. 

Lähde sä mutsi vaan sinne sirkustelemaan, mä käyn vielä tsekkaan tuolta kirjasta yhden jutun.

Joo, niin se oli ku mä muistinkin.
Nonni, mennään vaan!

Ja tää mutsi menee nyt pehkuihin, tämä päivä oli tässä. Palataan lnjoille taas huomenna, silloin ehkä jo tajuaa sen tosiasian että mun pieni nasukkani on jonain päivänä menossa jollekin vieraalle hoitoon. Nyt kieltäydyn vielä ajattelemasta sitä, mutta huomenaamun jälkeen lienee pakko kohdata tämäkin tosiasia. Siihen asti, hyvää yötä!

4 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Ihan supersuloisia kuvia :)

Hauska kun katoin ennen kun kirjoitit nasun masusta, että ihan kun se ois jotenkin vähän pyöreemmän näköinen kun ennen ;)

Mukavaa, että ootte saanut kaupungin pph:lta paikan! Meillähän oli kanssa lapsille kaupungin pph:kta paikka, mutta se sitten päättikin muuttaa juuri kun olin ottanut paikan vastaan ja logistisista syistä en voinut viedä lapsia hänelle hoitoon uuteen kotiin. No loppu hyvin kaikki hyvin ja nyt ne on kivassa päiväkodissa mun ja miehen työmatkan varrella :)

Äni kirjoitti...

Jälleen ihana kuvasarja Nasukasta! Aamun piristys. :) Juuri pohdin, mitä värikästä itse pukisin Typylle tänä harmaana aamuna.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitto mä repeilen noita nasun kuvatekstejä täällä vaiks pitäs olla hipihiljaa et baby saa nukutuks tossa vieressä :D

Heli kirjoitti...

Salla H: Hei ihan mahtavaa,jos säkin huomasit tuon Nasun masun. Se on tosiana pyöristynyt oikeastaan silmissä, ehkä mäkin kohta saan pullukan lapsen ;) Saatiin tosiaan ihana pph, on ollut serkuilla ja mies on pph: lapsne lukiokaveri eli pienet on piirit, hehe. Mut isis ihan mahtavaa, kamalat jonot noille ainakin täällä keskustassa. Varsinkin, kun on joku tietty kelle haluaa. Ja hienostihan teilläkin kuulostaa järjestyneen, niin n ehommat vana aina tuppaa selviään.

Äni: Voi kiitos, niin se piristi muakin. Varsinkin kun kaveri oli noissa kokokeltaisissaan ku mikäkin kanarialintu :D

Anonyymi: We aim to entertain ;)