keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Nopea huikkaus

Tänään sirkusteltiin taas shortsiasussa, saas nähdä meneekö Nasun koko talvi näissä sukkis + shortsit asuissa. Lupaavalta ainakin tässä vaiheessa näyttää, sen verran usein noita shortseja on nyt päälle kiskottu. 

Aamulla ennen sirkusta tapasimme myös lukijamme Änin Ideaparkissa, olipahan vaan hauska tavata Äni. Ja pikkuruinen neiti se vasta olikin hurmaava, ai että! Toivottavasti ne vaatteet ovat mieluisia.

Hei mutsi, joko sä pesit ne mun vaatteet?


Huh, valmista. Oli näköjään jäänyt nuo paperit tuohon rullaan. 
Mut ei hätää, meitsi hoiti homman.
********
Body ja shortsit - Aarrekid
Musta body - H&M
Mustat sukkikset - Me&I

On jo melko myöhä ja tämä postaus jää nyt valitettavasti pelkäksi nopeaksi huikkaukseksi, sillä tänään ollaan Nasun kanssa puuhattu pää kolmantena jalkana ihan tiettyä päämäärää varten. Nimittäin huomenaamulla siinä kuuden aikaan pakkaamme koko pienen perheemme Miniin ja huristelemme Helsinkiin.

Siellä sitten nousemme koneeseen ja otamme suunnan kohti Turkkia, tarkemmin sanottuna Marmarista. Kuten jokin aika sitten puhuinkin, päätimme lähteä matkalle pikku nassikan kanssa. Eihän sitä tiedä kuinka se sujuu, jos ei kokeile! Ja kiitos vinkkienne uskon että se sujuu tosi hyvin, ellei jopa erinomaisesti. Tarkempaa raporttia sitten viikon päästä.

Kiitos myös maanmainion Paskan äidin, myös ne suomalaiset vaipat on nyt pakattu mukaan. Joten emmeköhän ole valmiita valloittamaan Turkin. Suunnitelmissa on löhöilyä, kebab-vartaita, uintia, löffäilyä ja sanoinko jo - lepäilyä. Eli koko loma ohjelmaa täyteen buukattu.

Mukavaa viikkoa kaikille teille ja pysykäähän terveinä täällä Suomen viimassa :)


Hejssan vaan kaikille, mä suljen tän kameran nyt viikoksi.
Moro!

7 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

ihanaa lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa! :)

Eeva

Äni kirjoitti...

Voi hurja, ikävähän teitä tulee, kun ei nää Nasukan muikeita kuvia päivittäin! :D

Vaatteet on ihania, erityisen rakastunut oon siihen "uniikkiin" Tutan norsumekkoon. :D Ajattelin testata, onko se vielä aivan liian suuri vai saisikohan sen jo Typyn päälle 4kk kunniaksi... ;)

liiska kirjoitti...

hyvää ja lokoisaa reissua teille! :)

L-E kirjoitti...

Mulla on kauheat vieroitusoireet kun te ootte reissussa että kiitti vaan ;D.

Mutta tervetuloa toki takaisin :).

Anonyymi kirjoitti...

Täällä jo odotellaan malttamattomana reissukuulumisia. :)


Eeva

Heli kirjoitti...

Salla H: KIITOS! Ja kiitos myös uudelleen matkatsempistäsi jokin aika sitten :)

Eeva: Voi että, ihana ja rentouttava se olikin! :)

Äni: Aaawww! Meillekin tuli pikkuisen teitä ikävä! :) Ja ihana kuulla, että vaatteet olivat mieluisia, olipas kerrassaan hassua että pongasit mut sieltä Fcebookin myyntipalstalta. Nasusta ja musta on aina ihanaa tavata lukijoita & uusia ihmisiä ja toivotaan, että se mekko jo menis Typylle. Kuten puhuttiin, uniikkihan se tosiaan on :D

liiska: Kiitos! Nyt onkin niin lokoinen olo, jotta! Maha vaan turpeana herkkuruoista eikä rusketuksesta jälkeäkään - normi lomanjälkeismeininki siis :D

L-E: Voi voi, pitääkin heti kirjoitella kaikki reissutapahtumat että vierikset helpottavat! :)

Eeva: Aaawww! Sä oot ihana :)