lauantai 14. toukokuuta 2011

Kävelee kuin karhu, sotkee kuin Nasu

Nasu siis nousee jo karhukävelyasentoon. Tosi hienoa, vastahan se joitain päiviä sitten nousi ensimmäisen kerran tukea vasten itse seisomaan. TJEU - eli Tsekkaa Jos Et Usko (mä en itse meinaa vieläkään uskoa todeksi):

Otan hieman nelitassutuntumaa.

Tämä on noin viisi minuutia myöhemmin otettu kuva, 
Nasulla takana viisi minuutia asennossa huojumista.

Kuten supermalli-kokelaatkin tietävät, mallin työ poseerauksineen EI ole helppoa. 
Pitää pysyä asennossa liikkumatta ja saada se näyttämään helpolta.

Hei, älä tuu niin lähelle. Häiritset.
Ja äitihän ei siis pysty tähän.

Viime iltana meinasin saada hätrslaakin (sydänkohtauksen, suom.huom) kun menin tsekkaamaan sängyssään huutavaa nasukkaa. Siellähän se huuteli joo, mutta ei missään normiasennossa, vaan tässä samaisessa karhuasennossa. Piti vaan laidoista kiinni, silmät kiinni ja pää laidan yllä huojuen ja olin varma, että jos se nyt päästää irti, tulee taas Acuta-reissu.

 Äidin jalkaa vasten asento on söpö, 
sängyn laidan yli kurkotellessaan kamala.

Ei onneksi päästänyt ja siltä seisomalta se pinnasängyn alas laskettu laita nousi yläasentoon jotta suhina vaan kävi. Joskus näköjään amatööriäitikin ehtii reagoida proaktiivisesti ennen kuin se kamala vahinko on tapahtunut. Halleluja, kiitos elämä tästä!

Kuten sotkukoti-postauksessa kirjoitinkin, rutiineihini kuuluu siivota tavarat paikoilleen aina Nasun päikkäreiden aikana. Tai ylipäätään päivän aikana, miten nyt mikäkin siivouskohde kulkureitille kulloinkin sopii. Nyt kun tuo pikku puuha-Nasu on erittäin aktiivisesti kodin eri kaappien, hyllyjen, säilytyspaikkojen ja suljettujen ovien kimpussa (sillähän on syynsä, että ne ovet ovat suljettuja), on meikäläisenkin siivouspuuhat hieman laajentuneet. Puuha on sikäli hauskaa, että Nasun jälkiä siivotessa törmää mitä mielenkiintoisimpiin tavaroihin. Juttuihin, joita en edes tiennyt säilöväni.

 Kuka nyt ne Topsy-puikot suoraan sieltä purkista haluaa?
Ja mitä, meillä siis on aurinkorasvaa?

Hei äiti, huomasin että pahviroskat on näköjään tuolla tiskialtaan alla.
Otin tässä käsittelyyn muutaman, tämän kädessä olevan luultavasti syön.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiva blogi, juuri löysin teidät:) Onko tämä Nasu tyttö vai poika? Yritin asuista päätellä, mutten saanut selvää? Itselläni on aikalailla samanikäinen (?) poika. T. äiti ja poika (ihan pian 1v)

Heli kirjoitti...

äiti ja poika: Moro vaan, sano tamperelainen. Ja tervetuloa joukkoon!

Nasu on unisexeihin retrovaatteisiin puettu tyttö :) Ikää naperolla tulee 27.5 tasan 10kk.