maanantai 23. toukokuuta 2011

I´Coo, yes I do!

Olen jo aiemmin kehunutkin Nasun vaunuja, noita iki-ihania Bugaboo-unelmiamme. Helmikuussa siirryimme niiden ratasmalliin ja siitä saakka ollaan kuljettu istuma-asennossa maailmaa tillitellen. Parvekevaunuina meillä oli koko pitkän talven siskolta lainassa rattaat, mutta nyt kevään koittaessa he tarvitsivat ne omaan käyttöönsä. Joten ei muuta kuin uusia parvekerattaita ostamaan.

Aloitin tarpeen määrittelystä, mitä oikeastaan tarvitsemme? Napero kasvaa ja kehittyy vauhdilla, mutta rattaita käsittääkseni tullaan tarvitsemaan vielä hyvän aikaa kauppareissuilla, matkoilla (kesä tulee!) ja päiväunilla parvekkeella. Eli muutaman kympin ihan-mitkä-vaan parvekehöskien sijaan alkoi näyttää siltä, että tarvitsemme itse asiassa matkarattaat. Mielellään ihan kunnolliset sellaiset. Ja koska Bugoboiden kanssa on tottunut naurettavan kevyisiin vaunuihin, mahtavaan liikuteltavuuteen ja käytettävyyteen, oli rima korkealla. Jos voisin rahasta välittämättä valita, olisin ehkä kallistunut Bugaboon Bee-rattaisiin.

Mutta ei, nyt ei ollut ihan niin paljon varaa laittaa rattaisiin. Niinpä sukelsin Huutiksen, tuon luotettavan ostoskumppanini, syövereihin. Jotenkin tämän tavarapaljouden keskellä halusin käytetyt matkarattaat, sellaiset laadukkaat joiden käyttöarvo on vielä kohdallaan. 

Pari päivää louhin eri merkkejä (haku "matkarattaat" tuottaa ihan kiitettävästi osumia) ja konsultoin omaa lastentarvike-guruani. Eli siskoa. Lopulta löysin ne! Laadukkaat, nätit ja ennen kaikkea kätevän pieneen tilaan (mahtuu Miniin) menevät I´Coon matkarattaat edullisella hinnalla. Ja vielä melko vähän käytettyinä!

Vaunut ovat nyt olleet parisen viikkoa käytössä ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen. Ja katsokaa, vaunuissa on pinkkiä! Mua ei tunnista kohta kukaan, kaveritkin kummastelee jotta onko se tosiaan se sama Heli joka sitä pinkkiä on nyt yhtäkkiä alkanut haalimaan?


Hienosti mahtuu kantokassikin sisään. Ja Nasu tykkää suuren kuomun luomasta pesästään.

Noooo, pinkki tai luumu, who cares. Ihanan väriset!

Lisää riemunaiheita. Riki Sorsan karvanpoiston ansiosta kotonamme voi nyt pitää just niitä vaatteita mitä itse haluaa. Kuten vaikkapa mustia vaatteita, miten ihanaa! Karvaongelmaa ei ole. Siitä innostuneena puin Nasulle vihdoin sen ihanan Pacman-asun, joka joutui jäähylle kerättyään Nasulle yhden ryömintäsession aikana vallan hirmuisen rintataljan. Ja siinä meni kuulkaas aikaa, teippirullaa ja hermoja, että sain asun karvattomaksi.


Mä täällä inventoin kaappeja, morjesta vaan kaikille!

Musta Pacman-haalari - Huutiksesta
Taustalla väijyvä Boldie eli Riki - Kuvausrekvisiittaa

2 kommenttia:

hippa kirjoitti...

Tämä postaus tuli kuin tilauksesta! Matkarattaita parveke-, mutta myös muuhun käyttöön tarvitaan meilläkin. Siksi naapurin ihan muutaman euron louskut jäivät ostamatta. Olin jo menossa ostamaan uusia, mutta siis Huuto.net!

Toivottavasti mä löydän nyt ne toisiksi parhaat matkarattaat, mitkä sulta jäi ostamatta.

Kiitos inspiraatiosta!

Heli kirjoitti...

hippa: Hei, tsekkaas tämä: http://www.huuto.net/kohteet/icoo-pico-pinkit-kevyt-yhdistelma-_-matkarattaat--reppu/178399547 Tasan samat rattaat meinaan myynnissä ku Nasulla. Ja nämä rattaat (kuten valtaosa) tulee siis Huuto-pakettina 8,5€ hinnalla, voit kertoo myyjälle jos se ei tiedä. Laittaa vaan jätesäkkiin ja postiin. Nämä meidänkin tuli. Ja maksoin meidän vaunuista 110€, ovh oli sen kolmisen sataa. Ja voin näitä lämmöllä suositella! Toki Huutiksesta löytyy paljon muitakin.

Ilo olla inspiraationa, kiitos palautteesta! :)