sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lellaripäivä

Muistatte ehkä kuinka viime syksynä kävimme Nasun kanssa taaperosirkuksessa? Sen järjesti Ideaparkissa toimiva lasten puuhakeskus PiiPoo, jonka tilat ovat vallan mainiot. Se on niin ihana satumaailma kaikkinen sirkushärveleineen, leluineen ja taikatiloineen, että suosittelen lämpimästi poikkeamaan jos Ideaparkissa joskus pistäydytte.

Kattokaa nyt mikä ihana löffinurkka täältä löytyi!

Hieman kun muokkaan tätä, siirrän tämän jättityynyn vaikka tuonne toiselle puolelle, niin sit on hyvä.

Meillä oli Piipoohon vapaalippu, jonka saimme kun taaperosirkuksesta jäi yksi käyntikerta väliin sen syksyisen Turkin-reissumme johdosta. Joka muuten oli aivan ihana reissu, nyt kun asiaa muistelen. Ai että! 

Mutta niin, tänään teimme reissun Piipoohon ja ainoa joka asiassa nyt harmittaa, on tuon upouuden Samsungini luokattoman surkea kamera. Ensi kerralla otetaan kyllä rakas järkkärimme mukaan, anti meinaan olla vihoviimeinen kerta kun yritän tuolla kännyn rupukameralla mitään ikuistaa. Ärsyttää!


Kato mutsi mitä ruukkuja mä täältä löysin!


Taikametsässä asustaa kettu ja käärme.
Ja sinisellä matolla fiilistelee pikkuruinen nasukka.

Viimeistään yhden sopen pikkuruinen koti keittiöineen, tuoleineen ja pöytineen varmisti meille sen, että nyt totisesti se Nasun huoneessa edelleen majaileva hoitopöydän reuhake saa nyt lähteä ja tilalle tulee taaperon leikkipiste. On jo meinaan aikakin, laiskat porukat kun eivät vain ole saaneet aikaiseksi. Tätäkään.


Mutsiiii! Kato mua, meitsi on täällä talossa kokkailemassa. 

Ja tähän mä sit katan sen ateriani... heti kun olen näpytellyt tätä tietsikkaa hieman.
Tarjolla on siis baakkelsia, tällaisia isoja ruskeita pullia.

Pikku hetki, hoidan vaan yhden jutun ensin.
 Jaa mitä? Älkää nyt hei häiritkö mua, on bisnekset kesken ja pahasti.

Miehen kanssa panostimme jonglöörauksen opettelemiseen. Muistan kuinka jo taaperosirkuksessa kolmella pallolla jonglöörausta opeteltiin ahkerasti ja kun koko homman ideasta saa kiinni, alkaa se yllättäen sujua melko nopeastikin. 

No, minä olin tietysti unohtanut jo aivan täysin kuinka puuhaan ryhdyttiin, mutta onneksi paikalla oli Piipoon työntekijä, joka kärsivällisesti opasti meitä. Eikä meinaan jäänyt kauaksi tyylipuhdas pallottelu, hiukan vielä treeniä ja se on siinä. Mies jo uhosi ostavansa harjoittelupallot kotiin.

Lopuksi kävimme lounaalla purilaispaikassa ja Nasu sai elämänsä ensimmäiset maistarit paikan hampurilaisesta. Juhlavan hetken kunniaksi nautittiin myös pillimehut. Varsinainen lellaripäivä.

Anna tänne se pilli niin mä höräsen.
 Hörps vaan, vetäsen kunnolla pohjanmaan kautta.

Olipahan vaan hauska päivä! Tällaiset hellittelypäivät tekevät totisesti hyvä niin ipanalle kuin vanhemmillekin - ja olihan meillä juhlittavaakin. Näillä eväillä jaksaa taas sukeltaa arjen kimppuun.

2 kommenttia:

Tanttarella kirjoitti...

On kyllä niin samat touhut, kuin tuolla meidän Miisukalla :) Kovasti täälläkin kokkaillaan ja kannetaan äipälle ja iskälle kahvikuppia, leikkipaahtista ja muuta sellaista. Mä jostakin tyyliin Vaparista tms. Pongasin kaikkia kivoja värikkäitä muoviastioita ja leikkiruokajutskia, kuten paistettuja kanamunia yms... Tyttö niillä jaksaa touhuta ihan loputtomiin. Ja leikkihella on kova juttu :)
Miraakkelissa on kanssa kaikkea ihanaa "keittiötarviketta", viimeksi sinne eksyin, kun on anoppilan alakerrassa ja rahaa meni taas liikaa :)

Heli kirjoitti...

Nasun sirkusasu:
* Pelikorttipaita - Mini Rodini
* Ruutuhaalarit - Bangbang Copenhagen

Tanttarella: Siis joo, me vasta herättiin siihen tosiasiaan,e t toi meidän kaverihan haluis selkeästi leikkiä keittiöllä yms. Kaivoin kotona heti Sarviksia leikkeihin mukaan ja nehän olivat valtava hitti! Kiitos vinkeistä, ihan pakko lähteä kanamunaostoksille. Miraakkeli on tosiaan sen verran tyyris, et sinne mennään vaanmummin kanssa ;)