keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Koneeton

Ehtoota. Täältä minä huutelen kännykän takaa, jotta nyt se meikäläisen uusi tietokone sitten posahti ja on parhaillaan tietsikkatohtorilla. Palaan siis linjoille heti kun saan sormieni alle kunnon näppäimistön tämän raivostuttavan mininäppäimistön sijaan. 

Konetta odotellessa voi vaikka askarrella seuraavanlaisen jäynän pomolleen. Normipäivä toimistossa.

 
Suu makiaksi.

3 kommenttia:

villahuivi kirjoitti...

nam, mikä jäynä! Enpä panis pahakseni jos tommonen löytyis työpisteeltäni ;) Sun pomolla kävi tuuri!

L-E kirjoitti...

Mitä sä teet niille koneille ;). Vitsivitsi. Odottelemme täällä nenä ruutuun liimautuneena ;).

Ja juuh, nyt tuo jäynä sai aikaan heti aamusta suklaanhimon :D.

Tiesithän että sulla on päällä näissä kommenteissa se ärsyttävä sanavahvistus? "Todista ettet ole robotti". No, todistan juu, mutta tänään en kyllä ole yhtään varma siitä ettenkö olisi, ainakin tunnun toimivan automaattiohjauksella.

Heli kirjoitti...

villahuivi: Ja ajattele, et olin vielä niinkin huomaavanen, et laitoin pomon sälekaihtimetkin kiinni, ettei ihan auringossa mössööntyisi. Tähän jäynään olin itseki melko tyytyväinen, lähes yhtä hyvä kuin se jossa kollegan näppiksen sisään istutettiin rairuohoa... ;)

L-E: Mä en tajua itsekään! Joku Midaksen kosketus mulla selvästi on, supersankari-taito. Huoh, ottaisko joku tän pois? En muuten muistanutkaan et kommenteissa on se vahvistus, oliskohan se oletusarvona jäänyt päälle? Täytynee mennä poistamaan mokoma jos se ärsyttää, robotit tuskin lukee tätä meitsin turinointia.