lauantai 26. toukokuuta 2012

Magneetin luokseen vetämät

Kesä on täällä. Jos aiemmin kirjoitin neiti Keväästä, onko Kesä sitten jotain vanhempaa, rouva kenties? Ja kuten huomaatte, lämmin auringonpaiste ja lämpöisessä istuskelu yhdistettynä kesähurmioon on nyt lopullisesti pehmentänyt pääni. Jutut ovat ehkä jopa normaalia sakkaisempia. Pahoitteluni, ehkäpä annetaan Nasun vallata estradi.


Ei jei, ei mua huvita nyt poseerata. 
Mulla on ratsastustunti kesken.

Jaahans, ei onnistunut se vastuunsiirto. No, mitäpä päivästämme (tai eilisestä) kertoisin? Haipakkaa on pitänyt, olemme vierailleet niin mummolassa, serkkulassa kuin ystävillämmekin. Töissä pukkaa organisaatiomuutosta, joten nyt myös sillä elämänalueella on sitten hoppua ja kuhinaa. 

On se hassua miten asiat vain tuppaavat kasaantuvat hetkiin, ikään kuin valtavan magneetin luokseensa vetäminä. Aloimme nähkääs puuhata tuota unelmatehdastamme elämäntilanteessa, jossa ei pitänyt olla kauhiasti muita projekteja päällekkäin. Ja kah, nyt on sitten jostain kumman syystä unelmatehtaan ohella vielä neljä, viisi muutakin suurempaa muutosprosessia käynnissä. Eipähän tule tekemisen puutetta.

Hä? Onko meillä siis oikeasti niin paljon puuhaa?
Huh huh, pakko ottaa hörppy ja sulatella tätä tietoa vähän.


Kuinka te hei kuvittelette, et mä jaksan kaiken ton? Mä olen pieni vielä.
Kunnon eväät tulee ainakin tarpeeseen, onneksi mä tajuan näistä prioriteeteistä jotain.

Haluan muuten kiittää kaikkia ihania kymmeneen kysymykseeni vastanneita lukijoitamme! Olen kännykästä innolla seurannut vastaustenne ilmestymistä, vuoroin hihitellyt, vuoroin tyytyväisenä nyökytellyt. Kuinka ihanaa on ollut saada tuollaisia pieniä välähdyksiä teistä siellä ruudun toisella puolella! Kiitos!

Jos vain te muutkin jaksatte, niin käykää ihmeessä vastaamassa. Erityisen rakkaiksi ovat muodostuneet ne lopun unelma-kysymykset, joten muistakaa että aina voi vastata vaikka vain yhteen kysymykseen... eikös? :)

Ja näine toiveineni sukellan Viisujen maailmaan, nastaa kesälauantaita kaikille!

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Raitabody - Moonkids
* Pussihaalari - Aarrekid
* Uskollinen ratsu - Aarnion Puppy
* Nokkamuki - Ikea
* Ruisleipä - Fazerin tuotoksia