maanantai 21. toukokuuta 2012

Väsyttää

Mikähän nyt on kun vaan väsyttää? Tänäänkin nukahdin Pikku Kakkosen aikaan, viimeksi taisin vedellä näitä iltapäiväunia raskaana olessani. Ja silloin väsymys oli toki täysin ymmärrettävää, hyväksyttävääkin, loihan elimistöni kauhealla tahdilla uutta elämää sisällään. 

Mutta nyt, nyt se samainen elimistö lähinnä sulattelee päivän ateriaansa. Ja ennen kuin nopeimmat teistä innostuvat spekuloimaan ei, en ole raskaana. Syy ei siis voi olla sama kuin viime torkkukauden aikaan.

Onko se vaan kevätväsymystä? Väsyttääkö teitä? Tuntuu ettei mitkään yöunet auta, aina viimeistään iltapäivällä iskee sen verran tonniset silmäluomet ettei ole mitään saumaa pitää niitä ylhäällä. Antaudun kuin tahdoton nahjus, kellistän flegmaattisen rennon ruhoni sohvan pehmeää pintaa vasten ja pum! Muutamassa minuutissa olen tajunnan tuolla puolen.

Jos tietäisin syyn väsymykseen, löytäisin ehkä ratkaisunkin. Tällä hetkellä menetetty pikkusormeni johtaa kulkuetta ja torkun kuola poskella harva se iltapäivä. Mies sitten näistä sohvan pintaan mystisesti ilmestyneistä kuolarinkuloista huomaa kuka on luovuttanut ja koska. Sillä uhotahan joka päivä pitää, suorastaan vannoa jotta "nyt en sitten urvahda, se on vissi ja varma!"

Ja on se vaan kumma juttu, ipanaa ei väsytä laisinkaan.

Isäni jalanjäljissä, etten jopa sanoisi.
Ei kun kintut buutseihin ja menoksi.


Jos vähän otan tukea, on meinaan melkosen jämerät nämä iskän popot.
Miltäs näyttää? Isänsä tyttö, eikö vain?

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Reteet pillifarkut - Pomp de Lux
* Elikkopaita - kauan metsästetty Småfolk
* Kumisaappaat- Miehen ukin vanhat, edelleen rakkaassa käytössä

Maria kirjoitti...

Sama täällä. Vaikka kuinka nukkuu, niin silti aamulla ei meinaa päästä ylös. Alan jo epäillä katupöly+siitepöly yhdistelmän vaikuttavan, mut toisaalta ei tunnu allergialääkekään auttavan. Kevätväsymys? Tsemppiä kuitenkin.

nimimerkillä "täälläkin kuolataan"

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tuollanen paita tuli just vastaan FB:n metsolan kirpparilla!

Helen kirjoitti...

No kyllä täälläkin väsyttää... Mies nukkuu sohvalla harva se ilta ja itse olen tätäkin kirjoittaessa ihan silmät ristissä. Epäilen kans, että tällä siitepölyinvaasiolla on osuutta asiaan. En ole siitepölyallergikko, mutta käytän muista syistä allergialääkkeitä ja SILTI niistän/silmät kutiaa/väsyttää. Gnaa. Samaa valittelevat työkaverit töissä, joten oletettavasti voisi johtua muusta kuin ihan henkkoht kevätväsymyksestä :)

Heli kirjoitti...

Maria: Joo on tämä ihme hommaa. Toivottavasti helpottaa kohta ettei vallan mene kesä kuolatessa ;)

Anonyymi: Kiitos vinkistä! Livahdin heti katsomaan, mut sehän oli tietty mennyt jo. Plääääh!

Helen: Ihana kuulla etten ole yksin! Kyllä vertaisutuki vaan helpottaa, hassu juttu. Ei sitä oikein ymmärrä miksi helpottaa tietää muidenkin nuokkuvan, mut kyllä se vaan hassusti helpottaa. Voi kuvitella muut samaan aikaan kuolaamassa olkkariensa sohvilla :D