maanantai 28. toukokuuta 2012

Huono alku viikolle

Huh huh, onpahan vaan ollut päivä. Ensin työpäivän jälkeen ahersimme erän projektin parissa, minkä jälkeen saimme kaiken kruunuksi huonoja uutisia. Varsinainen alku viikolle. Ei tässä nyt kukaan kuollut ole, älkää suota huolestuko, mutta sen verran surkeita uutiset ovat, ettei nyt päässä liiku oikein muuta kuin ne.

Joten annetaanpa tältä päivältä olla tässä - nyt näin poikkeuksellisesti. Nasuakin harmitti illalla, tosin ihan muut asiat kuin meitä. Aikuisen silmin kaakaon puute ei tunnu ihan niin vakavalta seikalta kuin mitä juttuja me miehen kanssa nyt pohdimme, toisaalta ipanan surkeaa nassua katsellessa on harkittava asiaa uudelleen. Ihan noin surkeita emme nimittäin miehen kanssa vielä ole.


Ja nyt tänne sitä kaakaota, jos saan ilmoittaa.
Antaa olla, otan itse.


Kuka, siis KUKA kurjake on siirtänyt mun putelini toisaalle?
Mutsi! Anna se heti takaisin!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Keltainen froteepaita - ompelijalla teetetty (kunpa itse osaisinkin...)
* Keltaiset haalarit - Albababy
* Mustavalkoiset kengät - Pioni

Saara kirjoitti...

No voi kurjuutta (en nyt tarkoita sitä kaakaota), toivottavasti viikko kääntyy vielä parempaan suuntaan!

Mamma allergiakeittiössä kirjoitti...

No höh :( Maanantaina huonoja uutisia, pitäisi kyllä olla laissa kielletty! Tsemppiä, toivottavasti asiat jotenkin järjestyy!!

Heli kirjoitti...

Saara: Joo, suorastaa persiistä. Mutta kyllä tämä viiko parempaan on kääntynyt, lisämonttua tosin tuli eilen mut kyllä tämä taas tästä. Eteenpäin! :)

Ira: No niin pitäis! Maanantait ovat muutenkin poikkeuspäiviä, ei sillon sais mitän lisäkurjaa sattua! HÖ! Ja kyllä ne asiat aina järjestyy, tavalla tai toisella.