keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Iltapuistoilua

Kevään myötä meille on tullut tavaksi mennä ruoan jälkeen vielä iltapuistoilemaan. Eipä olisi juuri tullut mieleenkään sukeltaa illalla vaikkapa marraskuiseen pimeyteen, mutta nyt kun on viisi viikkoa juhannukseen (tiedän, laskin eilen), on tilanne täysin toinen. Arska paistaa ja puistot kuhisevat samalla lailla ajattelevia.


Niin monta puuhapaikkaa, niin vähän aikaa. Vakavaksi vetää.
Jos nyt kuitenkin aloitan tästä lempihärvelistäni, kiikasta.

Puistoon oli talven jälkeen ilmestynyt pari lemmikkiä. Kerrassaan mahtavia, en ymmärrä miksei moisia ole puistoissa enemmän. Itse asiassa en ole tällaisiin kavereihin puistoissa ennen törmännytkään, hassua kyllä. Lapset näitä rakastavat selvästi; nytkin lauma lapsia hääräsi koiran ja hevosen ympärillä kantaen niille ruokaa, silitellen, ratsastaen ja kuulemma kakkoja siivoten.


Kato mutsi, tänne on muuttanut hauva. 
Jos mä varovasti vähän paijailen sitä.


Voi kun tää on sileä.
Hei mutsi, älä tuu siihen häiritsemän meitä!

Iltapuistoilu on ainakin meikäläiselle eräänlainen henkireikä. Tulee ulkoiltua päivittäin, saa olla nasukan kanssa leikkimässä ja jutella miehen kanssa päivän tapahtumista kaikessa rauhassa. 

Laiskan pulskeasti rahjustan härveliltä toiselle kirmaavan nasukan perässä ja nautin auringonpaisteesta ja kiireettömyydestä. Kiireisen työpäivän jälkeen mikään ei voi olla suurempaa arjen luksusta.


Jiihaa, näin sitä mennään, ilman käsiä!
Ja tervehdys teille rakkaat lukijamme, älkää koittako tätä kotona.

8 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Pinkki pörrötakki - Småfolk
* Pinkit villaleggarit - Metsola
* Mustavalkoiset kengät - Pioni
* Mallin kampaus - ihan itse takutettu

Kasvukipuja kirjoitti...

Ihana toi takki :) Onko tää se, mitä oli toisenkin värinen tulossa?

Tosi lämmin päivä ollut, meilläkin nakut jopa pääsi pitkälle lenkille jahtaamaan kärpäsiä, ai että ne tykkäs :)

ONIA kirjoitti...

Meinasin ehdottaa ensitreffejä iltapuistoon, mutta "ja jutella miehen kanssa päivän tapahtumista kaikessa rauhassa" pisti vähän epäröimään :D Mutta jos tuo puisto on se miksi sitä luulen, niin mekin halutaan päästä kokeilemaan!

L-E kirjoitti...

Ja nyt ette järkkää siellä mitään treffejä tai tulen kateudesta vihreäksi :D. Meidän lähipuistossa ei ikinä ole muuta kuin kyykäärmeitä ja hyttysiä ;).

Mitä materiaalia tuo koira on? Ihan ei selvinnyt kuvasta. Turussa oli ainakin silloin kun olin lapsi niin Kupittaan puistossa vaikka mitä eläimiä (on niitä kai siellä vieläkin?), meidän mammala oli siinä vieressä :). Oi niitä aikoja (en kai mä vaan ole tullut vanhaksi :O. Migreenilääkitys pehmittää pään?).

Huikutuksia!

L-E kirjoitti...

Ei kun huiskutuksia, uupeloitui yksi ässä.

L-E kirjoitti...

Niin ja sulla on vieläkin robottikysely päällä :O. No joo, nyt meen pois täältä sua härnäämästä vain palatakseni uudestaan ;).

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihana Nasu taas:)

Lämmintä näyttää olevan! Eikö teillä tule kuuma noissa kengissä? Vaikka kivat ovat nekin:)

Meillä on menty jo kauan lenkkareilla ja vuorittomilla nahkaensiaskelkengillä täällä Vantaalla.

Heli kirjoitti...

Katriina: Juu, toi on juurikin SE takki. Toinen on ruskea ja toinen tämä pinkki. Toisesta voisin jopa luopuakin, hihi...

ONIA: Jeejee, ensitreffit iltapuistossa kuulostaa juurikin meidän jutulta! Ens viikoksi on luvassa megailmojakin, itäiskös ponnistaa sillon? Toi puisto on se kuuluisa "ksylofonipuisto, nyt on vielä elukoitakin! Eli suo-sit-te-len :)

L-E: Hihi, täällä kuule neilikka rintapielessä järkkäilen... Toi koira on jotain kovaa matskua, olisiko peräti puuta? Nyt en kyllä varmaksi osaa sanoa, puulta se kyllä tuntuu. Ja hei, nyt on sua varten se idioottimainen robottikysely kytketty pois ;)

Anonyymi: Hei ihana anonyymi! :) Olipas hyvä pointti sulla, katselin sen jälkeen itsekin hieman hölmistyneenä noita kenkiä ja tajusin, et puhut täyttä asiaa! Noihan on ihan kamalan painavat ja kuumat kengät, mitä ihmettä ole taas ajatellut?! En mitään, se on selvä. Eli kenkäostoksille suuntaamme seuraavaksi, se on vissi ja varma. KIITOS! :)