keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tää lähtis nyt työmatkalle

Se on kuulkaas työreissu meikäläisellä edessä huomenna. Wieniin suunta vie, lämpötila kuulemma tällä hetkellä juuri sopiva 26 astetta. Ei paha, ei laisinkaan. Ja vaikka mieli tekisikin lurauttaa tähän väliin aihepiiriin liittyvää Samuli Edelmanin tuotantoa, jätän nyt väliin. Wien - here I come.

En ole koskaan käynyt Itävallassa, joten siinä mielessä uteliaana matkaan lähden. Reissu nyt on tyypillinen työkeikka, torstaina sinne ja perjantai-iltana takaisin, mutta koska tämä ei suinkaan ole meikäläiselle ensimmäinen tällainen keikka, osaan jo hieman ottaa näistä irtikin. On vain osattava hyödyntää jokainen vapaa väli ja pidettävä silmänsä auki, niin kyllä sitä sitten ehtii palaveripaikan ja hotellin ohella jotain muutakin näkemään. 

Vinkkejä otetaan myös vastaan. Onko siellä ruudun toisella puolella ihmisiä, joilla olisi Wien-kokemuksia tai vinkkivitosia jaettavanaan? Ihan yhtä lailla neuvot sarjassa "älä vaan..." tai "muista ehdottomasti ainakin..." toimivat meikäläiselle.

Tänään on sitten muuten ollut melko hidastahtinen päivä. Jotenkin vielä painoi vapun riennot pohkeissa, vaikken nyt niin kammottavasta liskojen yöstä kärsinytkään. Mitä nyt alkuyöstä tunsin suomujen kasvavan ihon pintaan, mutta sekin tunne unohtui heti kun uni lopulta tuli. Mies valitteli vetämättömyyttään ja paljasti vedelleensä jopa parin tunnin päikkärit. Kade, minäkö?


Joo, me vedettiin iskän kans pikku nokoset. Nyt jaksaa taas touhuta.

Nasulla sitä on piisannut virtaa sitten meidänkin edestämme. Päivän ulkoilusatsin lisäksi kävimme vielä illalla parin tunnin puistokiertueella. Kiersimme nämä meidän pari lähipuistoamme, aurinko paistoi ihanasti ja oli kaikin päin juuri sellainen ilmassa leijuvan kevyt olo mitä toukokuussa kuuluukin olla.


Bootsit jalkaan ja menoksi. 
Menes nyt mutsi pukemaan, mä olen ihan just valmis.

Mutta nyt täytyy raahata tämä kivistävän kolottava ruho saunan lauteille toipumaan. Seuraavaksi ohjelmassa siis parin päivän paussi kun yours truely kipaisee keski-Euroopassa. Mukavat loppuviikot kaikille ja palaillaan viikonloppuna. Tsau!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

- Hundertwasserhaus, mosaiikkikortteli ja galleria.
- Prater ja maailmanpyörä, huvipuisto (ei liian myöhään illalla)
- Sacher-kakkua!!

t. Eeva

Maija kirjoitti...

Sacheriahan siellä Wienissä on vedettävä huiviin, maistui tai ei. Das original sacher huis on siinä keskeisellä paikalla Philaharmonikestrassella http://www.sacher.com/en-cafe-vienna.htm

Jos olis enemmän aikaa niin Wienin ratsastuskoulu ja sen ympärillä oleva linna.

Rillis kirjoitti...

voihan Wien...
mä sain korkeanpaikan kammon nousseen kuumeen seurauksena kesken huvipuiston maailmanpyörän Wienin Praterissa... ;D

haastoin sua vähän huvikummussa... http://huvikumpuilua.blogspot.com/2012/05/hyva-mieli-tulee-1.html

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Oranssi body - H&M, itse värjätty
* Oranssit sukkahousut - Metsola
* Vappumekko - Minuminu

Eeva: Kiitos loistovinkeistä! Maailmanpyörä näkyi hotellihuoneeni ikkunasta, sen lähemmäs en sitä valitettavasti päässyt :( Sacher oli kyllä aivan must!

Maija: Voi muna! En mä tonne aitoon torttutupaan päässyt - ens kerralla sit! Ihan selkeesti. Se on niin jumalattoman iso kaupunki, mut noi klassiset hepat olis kyl todella mua kiinnostanut. Aikataulut ei vaan antaneet siihen myöden :(

AnnaRilla: Voi sua! Se on kyl pirun korkea härveli eli en ihmettele. Mitä? Haaste?! Täytyykin mennä katsastamaan...