tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappuna bailataan

Eilen oli bileet. Ja kyllä, tiedän että koko Suomella oli eilen bileet, mutta mainitsemisen arvoista tästä tekee se, että ne bileet oli meillä. Se on jo sen kokoluokan uutinen, että sillä tiedolla kelpaa aloittaa päivän tekstikin.


Kattokaas mikä mulla on!
Haisee hassulle, mut näyttää nätille.


Tämä on itse asiassa toka Barba-pallo, se eka punainen pääsi kesken jätskien syönnin karkuun.
Tästä pidänkin nyt sitten tiukasti kiinni.

Ja koska me olemme aina ja kaikkialla myöhässä, meni eiliset kauppareissut, Nasun mummilaan vieminen ja vapputukan tekeminen niin viime tippaan, etten yksikertaisesti ehtinyt kuin etäisesti haaveilla vapputervehdyksen blogaamisesta. Joten toivottavasti hyväksytte selitykseni - ei vaan kerennyt koneelle kun piti bailata, hihi.

Että oli hauskaa! Meillähän on tunnetusti ollut useita bileitä tässä elämämme aikana (kuten olen aiemmin todennut - aina löytyy juhlan aiheita), mutta ymmärrettävästikin viime vuosina hippaaminen on jäänyt. Jos ei nyt kokonaan, niin aikas miniliekille kuitenkin. Ja nyt sitten. Jiihaa!


Siis jiihaa nimenomaan! 
Minäpä pääsin mummilaan lellittäväksi eli mä kyllä voitin tässä kaupassa.

Saimme Nasun mummilaan yökylään ja vanhemmat vapaalle. Oli muuten ensimmäinen kerta sitten Nasun syntymän kun olimme miehen kanssa yhdessä viihteellä. Ja koska olen dorka enkä ikinä muista enkä tajua, jäivät bilekuvat kokonaan ottamatta. Se on tosi sääli, koska tarjolla oli muikeita ilmeitä, järjettömiä kilpailuja (esim. kuka ensiksi puhaltaa pitkän kapean ilmapallon luirun kaulasuoniaan puhkomatta) ja rakkaita ihmisiä.

Mutta eipä ole hätä tämän näköinen! Onneksi ihanissa juhlavieraissamme on minua fiksumpia kavereita, jotka napsivat muistoja talteen. Joten jos hippafiilikset kiinnostavat, kuvia löytyy eräästä toisesta blogista eli täältä. Siellä se häissämme ihastusta herättänyt boolilähteemmekin seikkailee.

Nyt sohvalle pitkäkseen, jotain hyvää töllöstä ja krapulamättöä kitaan. Lokoisaa toukokuun ensimmäistä kaikille!

Ja entäs minä sitten? No mulla oli kuulkaas meganastaa mummilassa, ehkä paras Vappu ikinä!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasu asu:
* Pipa - Marimekon Valpuri
* Musta haalari - Mini Rodini
* Musta-valkoiset kengät - Pioni
* Vapupallo - Mallin oma

Nata kirjoitti...

mä en viittiny sit loppujen lopuks julkaista kuvia kenestäkään muista, kun tienny että kuka antoikaan luvan ja kuka ei. helpommin meni kun laittoi vain omaa pärstää. mut ne on fbssa ne loput, tsekkaa sieltä ja jos haluut julkaista niin go ahead! :D kiitos vielä kerran paljon!! oli helemee!!!

Heli kirjoitti...

Nata: Aaa jee! Ihan mahtavaa oli kyllä hipata pitkästä aikaa, suuri kiitos teille että tulitte ihanaiset! Täytyy vielä miettiä noiden kuvien julkaisemista, ehkä lukijat sais traumoja :D