perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mini Rodini

Olen aina tykännyt Mini Rodinin vaatteista. No okei, rehellisyyden nimissä en nyt aina, vaan vasta lapsen saatuani. Loogista, sillä Mini Rodni tekee vain lasten vaatteita. No mutta asiaan, Nasulla on syntymästänsä saakka ollut merkin vaatteita, sillä ne ovat mielestäni hauskoja, laadukkaita, juuri sopivasti erilaisia ja kestäviä.

En enää muista mistä merkin alkujansa bongasin, mutta se oli menoa heti ensi hetkestä. Tällä hetkellä nasukan ihanimpia vaatteita on moni Mini Rodinin vaate kuten vaikkapa pelikorttipaita, punainen nahkatakki, perhoshihainen body tai tämä musta Udine ulkoiluhaalari, jota on meinaan lähes mahdoton enää löytää mistään! Onnistuin jokin aika sitten huutamaan tämän suuremmassa koossa eikä onnella ollut rajoja.

Mitä sä isi kommentoit, on hieno tämä mun asuni vai?
Hmmm... mä en ole ihan varma tästä pipasta. Tuleeko mun letti nyt vähän pellehermannimaisesti täältä alta?


 Mitä mieltä te olette?
Pöyhöttääkö tämä mun hippilettini liikaa vai ei?

Ai että tuo on mainio haalari! Pitää lievää sadetta (testattu jällleen tänään, kiitos Suomen kevät), on ihan fantastisen mallinen lapsen päällä, sisältää reteitä yksityiskohtia, on helppo pukea, menee kokonsa puolesta järjettömän kauan (tämä koon 68/74 haalari siis edelleen Nasulla käytössä), kerää kehuja joka ikinen kerta kun on päällä, sopii miljoonien eri asusteiden kanssa... ja ja ja. 


Ai että ku mä oonkin hyvännäköinen tässä!
Tai no, sanotaan nyt suoraan että hyvännäköinen missä vaan. Moiskis, pusu tuolle ihanuudelle peilissä!

Ja kyllä, ihana haalari on väriltään musta. Varmaan tälläkin seikalla on tekemistä sen kanssa, että tästä on muodostunut ihan ehdoton kestohitti. Rakastin tätä jo viime keväänä jolloin pelkäsin maksaneeni tästä ylihintaa kun hieman äkki-ihastuin ja tämä oli ihan pakko saada. Nyt kokemus on osoittanut että tein loisto-ostoksen enkä edes maksanut mitään ylisuolaista hintaa. Jiihaa!

Mies oli valinnut päivän asuksi raidallista ja palloja. Tosi hauska yhdistelmä, jota en itse ole tajunnut käyttää. Propsit siis miehelle vaatekaapin onnistuneesta louhinnasta. On hauskaa tulla työpäivän jälkeen kotiin ja huomata minkä asun mies on Nasulle päiväksi valinnut. Usein hän onnistuu iloisesti yllättämään asuvalinnoillaan, mikä vaatealan ammattilaiselle on tietenkin ihan toivottavakin ominaisuus.

Ai mutsi moro! Tulit kotiin vai?
No mä täällä olen kans konttorihommissa, just inventoin nuo kynätelineiden kynät. 
Varo ettet astu päälle, kaikissa ei ole enää korkkeja.


 Jaa niin nämä kauppakassit. Pikkasen korkealle nyt kyllä laitoit ne.
 Ai niin, unohdin poseerata teille päivän asussani. Eli tällainen tänään, mä kyllä itse tykkään tästä asusta.

Joten kyllä, Mini Rodinin vaatteet ovat selkeästi niitä meidän lempivaatteitamme. Yhtään ei merkin vaatetta vielä ole vastaan tullut, johon olisin ollut pettynyt. Ja mä olen hommannut aikas monta vaatetta käytettynäkin eli hienosti kestävät käyttöä ja pesuja. Lämmöllä voin suositella - eikä meinaan ole tämä(kään) maksettu mainos.

Mä ja Mini Rodini on vähän niinku Mini Nasudi.

4 kommenttia:

Kasvukipuja kirjoitti...

Toi Udine on kyllä loistava, meillä pikkuisella on se ihan minikoko ja ja isompi odottaa käyttäjää -siis tuo 68 koko.
Se ei kyllä tytön päälle tänä keväänä mahtunut, vaikka kovin toivoinkin (vaikka on kotimittauksella 86cm (-eikös Nasukin ollut).
Mut toi on niin loitava puku ollut, ainut mitä mies ei oo antanut eteenpäin myydä!

Kasvukipuja kirjoitti...

olipahan siansaksaa tuo eka lause :D Siis koko 68 on jemmassa :D

Anonyymi kirjoitti...

mä olen myös ihastunut rodiniin, muutama vaate löytyy täältäkin, tuo musta haalari on ihana, samoin kuin se takki! harmittaa hirveesti kun ei tullut ostettua, noita haalareitakin oli huutonetissä kaupan, eikä mennyt liian kalliiseen hintaan kaupan, mutta kun ei tajunnut silloin huutaa sitä! mur! toivottavasti tulee vielä vastaan..

Täytyy vielä kehua minuminuakin, tuli vaatetilaus sieltä, arvokas tilaus oli ;) mutta voi että kun on laadukkaita vaatteita, ommeltu todella hyvin, ja materiaalikin laadukkaan oloista! ihanaa!

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Raitapaita - Höö
* Raitapöksyt sydänpolvilla - Lindex
* Musta Udine haalari - Mini Rodini
* Musta pipo pompulalla - Aarrekid
* Mustavalkoiset kengät - Pioni

Katriina: Joo, siis käsittämättömän ihana haalari ja joustava koko. Nasullahan siis nyt 80/86 vaatteet käytössä, muutama 92 jopa, mut edelleen tuo 68/74 koon haalari mahtuu kuten kuvista näkyy. Se 80/86 koon haalari on jemmassa myös UUTENA, ihanaa! :) En mäkään noita raski myydä, jemmaan menee!

Anonyymi: Joo se takki on kans aivan ihana - ja samoin hankala saatava! Voi että maltoit jättää tän Huutikseen aikoinaan! Mä oon noi kummatkin koot Huutiksesta pongannut. Oon etsinyt myös muualta (aina ulkomaita myöden), mut missään ei tunnu olevan. Nytkin etsiskelen yhtä haalaria ystävlle, mut ei vaan löydy :( Minuminu on siis aivan tajuttoman ihana, oon itse ollut ihan supertyytyväinen kans just samasta syistä. Ja siksi että ne on vaan niin kauniita ja miellyttää just mun esteettistä silmääni. Odotan kieli pitkällä koska aikuisetkin sais niiltä jotain kivaa...