perjantai 23. maaliskuuta 2012

Terveisiä helvetistä

Hei kuuleeko maailma, täällä kuiskii Heli. 

Terveisiä manan mailta, kurjuuden syövereistä. Olen käynyt helvetissä ja raapinut itseni takaisin elävien kirjoihin. Toivonut kuolevani, välillä jopa ollut varma siitä, mutta joten kuten säilyttänyt sellaisen hengen pihinän, että elossa ollaan. Ja juttukin... no, jos ei nyt ehkä luista, niin ainakin sitä jo suusta ulos tulee.

Mä en kyllä ymmärrä mitä toi mutsi tossa nyt pihisee.
Mulla on ainakin ollut viime päivät tosi hauskaa, kun noi tilatut napitkin vihdoin saapuivat.

Ai mutsi, moikka!
Kato mä avasin jo ton kirjekuoren, kun sä jumitit vaan siellä vessassa.

Mitä siis on tapahtunut? Mistä kahden päivän hiljaisuus? No kah, viimeksi kun juttelimme Nasu oli ylläripylläri oksentanut autoon ja sitä minä täällä sohvan pohjalla ihmettelin. Enpä enää ihmetellyt seuraavana aamuna. Ehei, torstai valkeni kauniina päivänä, juuri sellaisena joka on hyvä viettää vessanpytyn reunalla roikkuen ja kuolemaa anoen.

Sillä kyllä, minä sain sitten aivan kamalan vatsataudin, sellaisen jonka pelkäsin nasukan saaneen. Ja entä Nasu sitten? No se tietenkin selvisi sillä yhdellä oksulla ja parilla ripulikakalla, toisin kun meikäläinen. Siinä 39 asteen kuumeessa kouristellessani ja nivelkipuja tuskaillessani todella kirosin kaikki vatsapöpöt kantaemoineen suoraan alimpaan helvettiin. Eli vielä alemmaksi kuin missä itse majailin.

Hetkonen, hetkonen... odottakaapas nyt.
Ei, se oli pelkkä pieru. No hätä.

On se niin väärin. Että pitikin sitä nasukan oksennusta sen verran läheltä hönkiä. Ja tartunnan viimeistelläkseni menin vielä ajattelemattomana tunariäitinä tietenkin pientä raasua lohdutus-pusuttelemaankin. Ihmehän se on, jos ei sillä kattauksella taudit leviä.

Mutsiii! Lakkaa jo ruikuttamasta!

No, nyt ei voi kuin toivoa, että olisin saanut megalomaanisen vastustuskyvyn kaikkiin maailman vatsapöpöihin. Näin olen ainakin itse päättänyt, toista samanmoista en suostu vielä pitkään aikaan kokemaan. Ugh, ole puhunut!

8 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Oranssi body - H&M, itse värjätty
* Moondrive haalarit - Metsolat

L-E kirjoitti...

Arvasin että sait sen kun hiljaisuus laskeutui blogiinkin. Mutta hyvä kun olette jälleen elävien kirjoissa kaikki! Mieskö selvisi ilman?

Ja mistä saa noin ihania nappeja? Linkkiä heti!

Jemppa kirjoitti...

Mäkin vähän pelkäsin että sinne se tauti sitten iski. :( Toivottavasti alkaa helpottamaan! <3

Salla H kirjoitti...

oh noes, ite nyt kolmantena peräkkäisenä vuonna selivin vaan pienellä huonolla ololla :)

Terveiset murkulalta, ollaan vähän jetsetlomailemassa. Hänen ylhäisyytensä on kyllä vetänyt sikeitä jo useita tunteja, joten täällä sitten vaan jetsettaillaan isä ja äiti murkulan kanssa (tosin ne on saunassa ja aloin lukeen blogeja).

Heli kirjoitti...

L-E: Mies selvisi sellaisella, hieman ärsyttävälläkin, "vähän oudolla ololla". Unohtuikin tuo nappi-linkki eli nepä ovat Alivekidsiltä eli täältä: http://www.alivekids.fi/shop/tuote/tuoteryhmahaku/napit/0. Harmittavasti oli vaan monet väreistä loppu kun tilasin ja kun soitin asiasta kysyäkseni, eivät osanneet sanoa koska saavat lisää.

Jemppa: Kyllä nyt jo helpottaa, tuli oikea hard core -paasto tähän päsiäsien alle :D

Salla H: Mahtavaa! Murkulalle porukoineen lämpimästi terkkuja! Vähänkö oon kade sulle ja teidän lomalle - miksen mä voi olla siellä ja joku muu täällä sit heikkohappisena? Hyviä jetsettailuja, ottakaahan yhdet mun puolesta! :)

Onnellinen Koti kirjoitti...

Kokemuksella voin kertoa, ettei ne onneksi ole aina noin rajuja ja onneksi ne ei aina tartu. Nimimerkillä: perheen eka oksutauti todella kaatoi minut 40 asteen kuumeessa vessanpönttöön pää edellä kahdeksi päiväksi ja esikko selvisi todella kahdella oksennuksella.

Nythän meillä oli uusi "kierros" mutta vain yksi neljästä sairastui! Whuh huh! Ehtiihän tota vielä meillä alkaa toka kierros. Teillä onneksi kierrokset lienee lusittu tältä erää ja pitkäksi aikaa :D

Hitsi noi napit on kyllä hauskannäköisiä, hih :D

Kasvukipuja kirjoitti...

Sait sie hyvin yhteyden tuonne alivekidsiin? Yritän itse heitä tavoitella ja ei kyllä kiinni saa ei mitenkään :/
Meille on villatakit tulossa sieltä, mut pitäs pieni muutos tilaukseen saada.

Heli kirjoitti...

Onnellinen Koti: Siis todella toivon etteivät ole! Mun kunto ei kestä kovin montaa tollasta enkä kyllä niin stidiksi halua, mitä tollanen painoa pudottaa... Tsemiä teidän tokalle kierrokselle!

Katriina: Mä soitin suoraan toiselle niistä omistajista. Suoran toiminnan nainen nääs :) Mä kans ihastelin niitä villatakkeja, mut päätin sit kutoa vielä toisenkin ite, hehe.