sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Nasu kampanjoi

Tänään se sitten pärähtää käyntiin! Nimittäin historiamme ihka ensimmäinen ale-kampanja! Tästä päivästä alkaen aina 25.3. 2012 saakka kaikki Nasun Asun lukijat saavat Lastenpuoti Aarrearkusta -25% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista!  

Jee jee, lisäbonusta tuli siis sen aiemmin sovitun 20% sijaan 25%. Alekoodi on loogisen ytimekkäästi nasunasu.

Ja tarjous koskee siis nettikaupan kaikkia normaalihintaisia tuotteita eli muitakin merkkejä kuin sitä ennalta mainostettua Aarrekidiä. Halusimme vain puodin pitäjän kanssa ajoittaa tämän kampanjan Aarrekidin kevät-malliston saapumisajankohtaan, se kun on yksi lempimerkeistämme. Laadukas, kaunis ja kotimainen.

Eli siis, tiivistettynä:
  • -25% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista
  • Voimassa 25.3.2012 saakka
  • Koodilla nasunasu
  • Lastenpuoti Aarrearkusta eli täältä

Nasun kanssa toivomme kovasti että kampanja on teille mieluinen, sillä teitä varten me sen täällä julkaisemme.

 Nyt veti hiljaiseksi, tarjotaanko me täällä jotain koodeja vai?
Hihi, mutsi hei, ollaanko me joku City Deal?


 Mut mitäs mieltä olette tästä mun juhla-lookistani?
Näillä vermeillä ajattelin juhlistaa serkun kaksivuotissynttäreitä.

Tänään oli tosiaan vuorossa Nasun serkun kaksivuotissynttärit. Päivänsankari on siskoni nuorimmainen ja serkkula yksi Nasun lempipaikoista. Siellä kun on leikkiseuran lisäksi aina myös herkkuja ja lelutaivas tarjolla. Eikä ollut pettymys tälläkään kertaa.

No nyt meni kyllä jo hienosteluksi, eikös?
 Jostain se tällaisen duffelinkin esiin kaivoi. Hitto et mulla on näitä vaatteita.


Hienosteluasuun sopii hienosti tämä meikäläisen possu-poseeraus,eikös? Röh!
Ja loppuun pistän teille vielä emäntä-naamani. Nih!

Joten eipä meillä tällä erää sitten muuta, yhtä bilettä ollut tämä viikonloppu. Taidankin livahtaa nyt tuonne Aarrearkkuun katsomaan, josko sitten kuitenkin sortuisin tilaamaan Nasulle jotain. Kun nyt kerrankin sais sitä Aarrekidiä alella... Hihi, mitään ei munkaan taas pitänyt ostaa.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana ale! hyväkin sellainen.. minäkin hiippailen aarrearkun puolelle, muutenkin tykkään tuosta kaupastakin :)

ps. on nää alet kivoja, kun ne tehdään näin hienosti, eikä niinku jotkut blogit täynnä aleja ja mainoksia ja ja ja..

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Hei anonyymi, mukava kuulla että kampanja on mieluinen! Eikä todellakaan ole tarkoitus muuttua miksikään koodien CityDealiksi, vaan ehkä joskus näitä kampanjoita tarjota, jos tarjoava taho on oikeanlainen :) Itsellenikin meinaan tarttui haaviin muutama Aarrekid ja PaaPii... :)

Nasun asu:
*Oranssi mekko - jonkun retrokankaasta ompelema
* Mustat sukkiset ja body - H&M
* Mustavalkoiset kengät - Pioni
* Punainen takki - Zara
* Nallehattu - H&M

Anonyymi kirjoitti...

Yksi syy miksi olen blogia lukenut, on tämän mainoksettomuus. Mikäli näitä mainoskampanjoita alkaa tulemaan niin varmaankin jää blogin lukeminen sikseen, vaikka olettekin nasuperheenä söpöjä!

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Hei anonyymi, älä pelkää! Mäkin vihaan mainosblogeja ja erityisesti piilomainontaa, sitä kuin ruttoa, joten elä huoli. Ei ole tulossa tänne. Tämä oli tällainen teidän piristykseksi ajateltu kevätkampanja ja tartuin tähän siksi, etten ole juurikaan Aarrekidiä tällaisesta alesta ikinä löytänyt eli ajattelin tämän oleva tosi kiva tarjous teille lukijoille ja miksei itsellenkin - menin meinaan itsekin ostamaan paidan&housut. Mulla on niin paljon omaa (huonoa) asiaa ja läppää, et ei täällä ole mitään vakitilaa koodeille jatkossakaan. Paitsi ehkä joskus erityisinä hetkinä, sellaisina spessupoikkeuksina. Tai sit tämä jäi ainoaksi :)

Kasvukipuja kirjoitti...

Onpas hyvä ale, menisin aamushoppailemaan jos ne sivut toimis :( Ihan jumissa, pöh.

Tää -25 ale saa minutkin liikkeelle, joku -10 ale ei saa minua vielä innostumaan ja tilaamaan vaikke tarvis olis.

Minä kans tykkään blogeista, missä ei näitä kaupallisuuksia ole ja on niin raivostuttavaa lukea blogeja missä on vaan arvontoja, mainoksia, tuote-esittelyjä, mainontaa mitä on saanut testiin ja millä on lahjottu ymymymym.
Mut tää on ihan kiva pikkuale :)

Joten kiitoksia, käymme hyödyntämässä jahka sivuille joskus pääsee. Vaikka sitä aarrekidiä sitten <3 Omppuhulluuden lisäksi täälläkin päässä fanitetaan aarrekidia, oih!

L-E kirjoitti...

Me ei tilata ihan vielä että älkääs ostako kauppaa tyhjäksi ;D.

Heli hei, mitäs kokoa Aarrekidiä shoppailit nasukalle?

Mulla on nyt dilemma - kun mä en halunnut tänne koodia niin voinkos mä nyt sitä hyödyntääkään :D.

Heli kirjoitti...

Katriina: Onko ne sivut nyt alhaalla? Pöh! Tämä tarjous oli mustakin sen verran hyvä, et se kannatti jakaa. Ja karsastan, kuten jo todettua, mainostäyteisiä blogeja itsekin. Tästä ei ole tulossa sellaista, älkää pelätkö! Ja tosiaan, toisin kuin monissa (piilo)mainontaakin harjoittavissa blogeissa minä en ole saanut tästä kampanjasta yhtikäs mitään. Paitsi hyvän mielen, jos tykkäätte :)

L-E: Totta munassa voit hyödyntää! tai jättää hyödyntämättä. Kyllähän mieltään saa muuttaa, jos tarve on. Mä stin 90-koon housut ja paidan Nasulle, kun se kokemuksen mukaan on hyvän kokoinen ja menee vielä pidemmän aikaa (tällä hetkellä Nasulla on sitä Avaruusmatka-kuosia tuossa samassa koossa).

Hanna kirjoitti...

Tämä oli vallan mieluisa yllätys! Itse olen kans lopettanut monen aiemmin tosi kivan blogin lukemisen juurikin tämän jatkuvan mainostamisen myötä. Mutta tykkään kyllä tällaisista satunnaisista alekoodeista ym, nehän ovat vaan piristäviä ja mukavia yllätyksiä lukijoillekin silloin tällöin! Ja kun tietää kuinka kovasti sinä tykkäät Aarrekidistä, niin on ymmärretävää että haluat jakaa ihastustasi myös meille lukijoille :) Täytyypä käydä kurkkaamassa nuo sivut, jos sieltä löytyis jotain meillekin. Mukavaa keväänodotusta teille!

Ps. Oon niin utelias etten kestä kohta enään jos et kerro teijän salaisesta unelmatehtaasta...! :)

Anonyymi kirjoitti...

tuo 25 prossaahan on jo ihan tuntuva ale :)
ihanat aarrekidit,nyt kun vaan osais päättää mitä tilaa,kaikki olis ihania..kukahan sponssais mun ostoksia?;D onneks pian on lapsilisä päivä :)

-Minna

Elina kirjoitti...

voi että taas niin ihanasti kirjoitit kuvien alle... itsekseni taas hihittelin ja taisin ääneenkin hörähtää... :) Nasu on kyllä valloittava kakara... :)
Tuo ale kuulostaa kivalle, paikkakin on uusi... joten täytynee kai testata... :D

Elina kirjoitti...

Ihana Nasu hienostelu vermeissään. Ja ihana ale-koodi. Täytyypi mennä ostoksille.

Heli kirjoitti...

Hanna: No ihanaa, että tämä koodi oli kuitenkin mieluinen yllätys! Täyty tosiaan nyt miettiä lähdenkö näitä tarjoamaan enää ikinä jatkossa, jos/kun ne herättivät ehkä enemmän huolta blogin muuttumisesta kuin iloa. Se ei nääs ollut tarkoitus! Ja elä huoli, kyllä mä siitä varmaan parin viikon sisään saan jo puhua - JOS se toteutuu...

-Minna: Jos löydät sponssin, ni mä voisin tarvita sitä kans, hehe. Mun ei pitänyt itsekään taas sortua mihinkään, mut niin vaan ostin ne Aarrekidit ja ehkä yhden raitaelukan. No, kevättä rinnassa!

Elina: Mahtavaa! Naurua ei tällä pallolla voi koskaan olla liikaa! :D

Elina: Nasu kiittää ja kummastelee edelleen, mistä noita vaatteita oikein jatkuvasti tulee... :)

Jemppa kirjoitti...

Kiitos mahtavasta alesta! :)

Mä tykäsin tästä oikein kovasti! Tosin se ei taida olla mikään yllätys! ;) Aarrearkusta olen ennenkin aarrekidiä tilannut ja tämmönen ale saa kyllä tilaamaan lisää! Harmi vaan, että olitte parhaat koot ehtineet viedä jo uudesta mallistosta, mutta kummasti sitä silti löytyi ostoskorista vaatetta. ;)

Jos näitä koodeja tulee joskus ja jouluna, niin mun mielestä se ei tee nasun blogista ollenkaan huonompaa. Päinvastoin, musta tää oli juurikin sellainen piristys, niin kuin oli tarkoituskin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi mahtava ale! :) Täytyy ehkä pikkuisen käydä kurkkaamassa tarjontaa....
Aivan ihana pikkuinen juhla-Nasu! <3

Eeva

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Jatkan siis lukemista. Olette kyllä koko perhe sellaisia muruja että (vanhempia väheksymättä; Nasu on Kuningatar). Ajattele että olen lapseton lukija joka vihaa mammablogeja, niin tämä bloginne on minulle päivän piristys. Aurinkoa kevääseenne!

Heli kirjoitti...

Jemppa: Hei, mahtavaa kuulla et oli mieluinen :) Joo mä rynnin heti ostamaan paidan ja housut koossa 90, khihi ;) Ja ihanaa, et koko hmma tuntui sulle siltä miksi sen olin ajatellutkin.

Eeva: Nasulla oli tosiaan varsinainen bilehileviikonloppu :)

Anonyymi: Hei ihan mahtavaa! Ei voi kirjoittaja varmaan parempaa kehua saada kuin sen, että lukija viihtyy tekstien parissa vaikka lähtökohtaisesti ei pidä genrestä eikä aihepiiristä laisinkaan ;) Itse olit kuule tällä kommentillasi ehdoton iltani piristys - KIITOS! Ja voit olla varma ettei me miksikään koodikeitaaksi muututa. Ugh, olen puhunut!