perjantai 2. maaliskuuta 2012

Minu Minu!

Ai että! Olen kuulkaas löytänyt uuden vaatemerkin, josta olen aivan täpinöissäni! Tilasin nettikaupasta näitä merkin vaatteita jo jokin aika sitten, mutta olen odottanut hetkeä kun saan napsaistua niistä kuvia teille. Sillä sanoja paremmin vaatteiden ihanuudesta kertovat kyllä kuvat. 

Ja heti kärkeen todettakoon, että kyseessä ei missään nimessä ole maksettu mainos. Kyseessä on puhdas rakastuneen asiakkaan palaute, kiitosta aidosti hyvästä tuotteesta. Lahjomaton Heli testaa, nääs.


Mutsii! Tuu tänne! Se Minu Minun paketti saapui!
Avataan se nyt heti.

Merkki on nimeltään Minu Minu ja se on täysin kotimainen, suomalaisen suunnittelijan ja arkkitehdin Heidin perustama. Vaatteet tehdään Suomessa ja Virossa, luonnonmukaisista materiaaleista kuten 100% puuvillasta ja bambusta. Tuntuvat siis ihanilta päällä ja ovat laadukkaita, kokemuksesta voin vakuuttaa.


Tämä paituli on vielä ihanampi kun mä seison, se on kuin 
mekko suoraan 1950-luvun Suomesta ja nämä hihat.... Oho, anteeksi, puhelin soi.
-Haaallooo, Nasu puhelimessa.

Mutta entäs sitten se design! Ah ja oh! Juuri sellaista joka vetoaa meikäläiseen, voi miksei merkki tee aikuisillekin vaatteita? Vaatteet ovat minimalistisia, mutta niissä on aina jokin jekku tai juju. Tyyli, josta pidän itsellänikin. Harmi tosiaan etten mitenkään pysty sujahtamaan noihin nasukan vaatteisiin.

Nämä kumieläimet sopivat vallan mainiosti tähän mekkoon.


Mutsi yritti laittaa ton hupun mun päähäni, mut mä kiskaisin sen pois. 
Pitäähän tän pinninkin näkyä, eikös?

Voi että! Harmittaa se etten ole saanut otettua kuvia vieä yhdestä toisesta ihanasta paidasta ja parista takista, jotka tuolta tilasin. Alennusmyyntien aikaan kun nuo vaatteet olivat vallan ihanassa -50% alessa. Omasta kokemuksestani voin vakuuttaa, että ovat hintojensa väärtit.

Tosin, nyt seuraa ilouutinen: näyttivät olevan nämä nasukalle tilaamani vaatteet nyt myös -50% alessa, ainakin vielä tänään kun tsekkasin. Ihan vaan jos jota kuta kiinnostaa... 

Loppukaneettina hehkutettakoon vielä firman asiakaspalvelua. Oli meinaan niin laadukasta ja hyvää palvelua, että sanat vaan loppuvat kesken. Ei voi kuin suositella, lämmöllä.


Mäkin tykkään näistä vaatteista, just kävin ihailemassa itseäni peilistä.
Ja hanhi tykkää kans.

12 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Oranssi body H&M, itse värjätty
* Oranssit sukkiset - Metsola
* Ihanan värikäs mekko - Minu Minu

Rillis kirjoitti...

oo, heti piti käydä klikkailemassa... nyt vaan toivotaan että koot pitävät hyvin paikkaansa ja ovat myöskin suomalaiseen tapaan reiluja ennemmin kuin pieniä jotta meidän isompi neiti saa nauttia muutamasta klikatusta vielä jonkin aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

ihania, varsinkin tuo mekko, harmi kun meillä poika ;)

Vastaako nuo vaatteet kuinka kokoaan? ja on siis laadukkaita? tekis niin mieli tilata, toi puuvillapaita, ja huppari..

Heli kirjoitti...

AnnaRilla: Eikös vaan olekin aivan ihania ja valloittavia! Mun mielestä koot olivat vastaavia eli kun otin Nasulle keväöttakiksi koon 1-1,5v, oli se juuri nyt sopiva, mutta keväällä sit jo pieni. Eli sen sitten jouduin vaihtamaan. Eli jos otit vaatteet kokojen mukaan, niin varmana on ihan ok.

Anonyymi: Meillä on juurikin kolme sellaista kirkkaanvalkoista (on muuten vieläkin valkoisia...) paitaa, olikos ne nimeltään Aito ja Anis paidat. sit meillä on se Pixie takki mustana ja sora takki musta-valkoisena. Vallan ovat megaihania ja kuten AnnaRillalle jo vastasinkin, vastaavat mielestäni kokojaan. Eli Nasulle käy koko 1,5-3v, tosin paidasta ja Pixiestäkin hetken aikaa menee vielä se pienempikin koko, mut Nasuhan on aikas hoikka.

Kati kirjoitti...

VOi kuinka ihania. Ja tuo viimeinen kuva, snif. Ballerina ja hanhi. Voisitko muuten joskus esitellä Nasun mekkokokoelman / paitakokoelman (taka-ajatuksena se, että mun mies uskoisi, että meillä ei todellakaan ole mitenkään erityisen paljon vaatetta..)

Anonyymi kirjoitti...

tilaus lähti minuminulle!

vaikka olin ostolakossa...

t: anonyymi nro 2

Heli kirjoitti...

Nasun asusta jäi puuttumaan:
* Musta body - H&M
* Mustat villaleggarit - metsola
* Valkoinen paita - Minu Minu

Kati: Tottakai voin! Se kokoelma vaan elää ja päivittyy koon mukaan, mut voisin esitellä nykytilanteen? Ja hei, eihän Nasullakaan niitä vaatteita nyt niiiiin paljon ole.... ;)

anonyymi nro 2: Mahtavaa! Mitä tilasit? Mulle kävi ihan samalla tavalla itse asiassa; olin ostolakossa kun niille sivuille eksyin. Muttta mutta, ihan megatyytyväinen ollut niihin ostoksiini eli välillä tekee näemmä hyvää purkaa lakkonsa. Vaikka vain hetkeksi :)

Anonyymi kirjoitti...

tuli tilattua tuo puuvillapaita ja pixie takki. Harmittavan monessa luki not available, mutta luotan siihen että niitä on tulossa sinne vielä! tuosta värikkäästä mekosta oli shortsitkin, ne olis kivat, mutta siinäkin luki not available :( plääh!

Ja jos tuo puuvillapaita on päälläkin hyvännäköinen, niin pistän kyllä toisenkin tilaukseen, jos vielä kokoja jäljellä..

Tulisi jo tuo paketti!

anonyymi nro 2 =)

Heli kirjoitti...

anonyymi nro 2: Joo, mä huomasin saman (eli sen tekstin not available) ja ihmettelin eka sitä. Mut huomasitko et siinä oli sit haaleammalla tieto koska tuote tulee myyntiin? Iso osahan noista on tulee mallistoa ja näytti osa tulevan maaliskuun lopussa, osa sit vielä myöhemmin? Mä mietin just niitä shortseja kans,koska tuo kuosi on livenä vielä paljon ihanampi! Mä sain paketin aika snopeasti, toivottavasti säkin. Tuu sit kertoon (jos jaksat), et mitä tykkäsit?

Rillis kirjoitti...

meille tuli jo tänään kun tilaus lähti (ja maksu) viikonloppuna, eli nopea on toimitus :)
tuo paitis tuli, on aivan ihana, sekä se harmaa gollegemekkonen jonka napsautin koriin... onneksi jaoit tän löydön meidän kanssa, ihana löytö.
Tuo paita vaan suht napakan pituinen pikkuakalle, mutta niinhän ne aina on kaikki pitkälle laiheliinille :)

Anonyymi kirjoitti...

Paketti tuli tännekkin! aivan ihania olivat, parempia mitä kuvissa ja paitojen materiaalit hyvän oloisia! Nyt tekis mieli tilata isommatkin, harmittaa jo etukäteen se kun nuo jää pieneksi ;) Ja harmi kun tuo aito (?) paita siellä loppu,,

Höh! empä huomannut tuota pvm noissa kohdissa, tai huomasin siinä numeroita ja ajattelin sen olevan joku tilausnro :D no onneksi niitä on tulossa, saa nauttia vihdoin kotimaisesta, upeista ja laadukkaista vaatteista!

Tälläisiä löytöjä lisää :)

T: anonyymi nro 2

Heli kirjoitti...

AnnaRilla: Joo, meillä oli kans tosi nopea toimitus ja eikös ollut vallan ihanasti pakattukin? Mä oon kans itse ihan rakastunut noihin ja aion kyllä vastaisuudessakin hyvällä omatunnolla sortua ;) Meille kävi muuten paidan kans samalla tavalla ja siksi vaihdoin sen, oli hoikkeliinille lyhyt.

anonyymi nro2: No ihan samaa mieltä tiäkkö, et mustakin ne on niin paljon suloisempia vielä livenä. Se Aito-paitakin, yritin sitä siksi kuvata toiseen kertaan. Jatketaan siis vastaavanlaisten ihanuuksien pongausta :)