torstai 26. tammikuuta 2012

Pretty in pink

Saimme lukijatoiveen pukea Nasu pitkästä aikaa vaaleanpunaisen ja ruskean yhdistelmään. Mietin asiaa useampaan otteeseen, sillä toden totta! En kyennyt muistamaan koska viimeksi tuo loistava väriyhdistelmä olisi ollut käytössä. Syytä tähän paitsioon en tiedä, sillä yhdistelmä kuuluu kyllä ehdottomasti suosikkeihini.

No mutta, heti tänään korjattiin asia. Päälle valikoitui Metsolan sukkisten ja froteebodyn ohella oman mummini minulle neuloma pumpulimekko. Että jotkut vaan osaa! Tämä vaate on ainoa mitä minulla on omasta lapsuudestani jäljellä ja on se vaan ihana. Kismittää isäni siivousvimma, kaikki lastenvaatteet "siivottiin" kaatopaikalle, vaikka niiden vaatteiden laatu oli jotain ihan muuta kuin monen uuden näinä päivinä. Hö!

Otettaiskos mutsi kuva musta tässä kirjahyllyllä, vaikuttaisin sopivasti intellektuellilta.
Ja sitten poseerausta... noin!


 Nyt ette ehkä usko, mutta tämä taskulamppu ei ole mikään suunniteltu juttu.
Se nyt vaan sattui lojumaan tuossa.

Sitten pari reteetä istumakuvaa. 
Ei hitto mutsi, älä nyt kuvaa! Isi huomas et mulla on haarusten nepparit auki. Vähänkö noloo.

Hei, nyt se isi hiipii lähemmäs.
Pongaa kuvasta yksi ylimääräinen isi.

Kiitos siis Elisalle asutoiveesta, tuosta tuli heti meikäläisenkin suosikki. Ja nyt tuli käytettyä tuota historiallista mekkoakin, olin sen melko tehokkaasti kaapin pohjille jemmaan tunkenut. Säästänyt ikään kuin paremmaksi mekoksi, mikä on hullua koska käyttöesinehän mekko kuitenkin on. Ei sitä missään seinällä pidetä tai vuosikerraksi hamstrailla. 

Innostuin pinkistä siinä määrin, että sovittelin Nasulle tuota sen myynnissä olevaa toppahaalariakin. Ja hittolainen, sehän sopii pentele edelleen, vaikka kokolapussa 74 lukeekin. Nassikkahan käyttää nyt 80/86 vaatteita. Voi vitsit että haalari on ihana, raaskiikohan tuosta sittenkään luopua...?

Hassu mutsi:  pukee toppaan, kuvaa ja riisuu pois. Mitä tämä tällainen on?
Oonko mä joku nukke vai?

Ja samaan syssyyn kun nyt sitten tuohon pinkkiin tykästyin tajusin, ettei meillä sitä tällä hetkellä kaapissa paljon olekaan. Ehkäpä juuri siksi se niin miellyttääkin silmää? Voi levoton, vaihtuva mieli. Päätä jo! To pink or not to pink?

7 kommenttia:

Äni kirjoitti...

Ihana mekko, todellinen aarre! :)

Tiina kirjoitti...

To pink! Vaikka mulla meni pitkään, että hyväksyin sen värin olemassaolon, niin kyllä se vaan kauniilta näyttää joidenkin muiden kauniiden värien kanssa. Ruskea-pinkki ja tummanharmaa-pinkki onkin ihan lemppariyhdistelmä täälläkin. Sen sijaan vaatekaapin sisällön ollessa pelkkää pinkkiä ja vaaleanpunaista tsiljoonissa eri sävyissä eikä mitään sitä tasapainottamassa saa meikän niskakarvat kahahtamaan. Onneksi saa vielä toistaiseksi itse valita! :)

Mekko näyttää siis todella suloiselta! Mitähän sen kanssa sitten löytyisi... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on toisinaan käytössä yhdistelmä vaaleansininen-ruskea. On tosi söpön näköinen pojan päällä. Ja söpö tuo Nasukin on. :) Niin hurmaavia katseita.

t. Tiina ja A.

Kati kirjoitti...

Vaaleanpunaiselle pisteet täältäkin. Se sopii mustan kanssa erinomaisesti :)

Anonyymi kirjoitti...

ruskea-pinkki on aivan herkkuyhdistelmä,ja nasulle nuo värit sopivat paremmin ku nenä päähän.meiltä löytyy tasan yksi pinkki body kaapista jonka kaverina käytetään ruskeita puolihousuja.ja pari pinkkii jumpparia.muutoin suositaan ruskeaa keltasta punasta violettia.

Elisa kirjoitti...

Ai kun näyttää hyvältä!! :) Helppoa se on teillä blondeilla kun mikä tahansa väri istuu kuin nenä päähän. Ja hei, mitä veikeitä poseerauksia Nasulla. Aikamoinen puuma. :D

Heli kirjoitti...

Äni: Niin on! Kerrankin kävi siinä mielessä säkä, että se ainoa vaate joka mulla säästössä on, onkin sit noin ihana. Koska kiukulla pitäisin vaikka olis kuinka karmea, 70-luvulta päiväähän nuo mun lapsuudenkamat on...

Tiina: Joo, ja pinkissäkin on niin eri sävyjä. Mikä mut on yllättänyt on se, että tuollainen hento pastellipinkki (lue: possunpinkki) onkin nyt vastoin kaikkea uhoani alkanut miellyttää silmää... scary!

Tina ja A: Hei, meillähän on tuo sama mekko myös vaaleansinisenä (siskon vastaava). Taidanpa siis kokeilla sitäkin tuon ruskean kanssa, kiitos vinkistä! :) Ja Nasu on kyllä jo aikamoinen keikistelijä ja linssilude... ;)

Kati: Amen to that. Itekin pidän muuten mustaa ja pinkkiä, tajusin just :D

Anonyymi: Ai että, sinä sen sanoit, todellakin! Puolihousut, nyt täytyykin kaivaa ne kaapista! Ruskea, keltainen, punainen ja violetti suosikkeja myös täällä päässä, muun muassa. VärejävärejäVÄREJÄ!!! :)

Elisa: Meillä blondeilla on juu niin helppoa tämäkin... :D Nasusta on kyllä kuoriutumassa varsinainen keikistelijä, watch out Murkula!