tiistai 17. tammikuuta 2012

Pikku Kakkonen

Hahaa, nyt ehkä osa teistä arveli että paljastan kohta jotain suurta. Kuten esimerkiksi uutisen sen mystisen, puheissani silloin tällöin esiin pompsahtavan juniorin, Nasun pikkusisaren syntymästä. Mutta enpä paljastakaan, voin sen sijaan paljastaa ettei moinen ole tällä hetkellä meille mitenkään ajankohtaista. Keskitymme nyt nasukkaan.

Puheenaiheena on sen sijaan juurikin se mitä kyseinen sanapari minulle ensimmäiseksi mieleen tuo eli Pikku Kakkonen, tuo maanmainio lastenohjelma. Meillähän on nyt nimittäin Nasu päässyt siihen ikään, että Pikku Kakkonen kiinnostaa. 

Tyyppi on alkanut jopa itse vaatimaan kyseistä ohjelmaa, mikä on sikäli huvittavaa koska emme miehen kanssa ole sille telkkariohjelmia paljon vilautelleet. Nasu siis asettuu tv:n eteen, osoittaa sitä ja puhisee innokkaasti "Kakkkkkk, kakkkk". Kontekstista miehen kanssa nerokkaasti sitten arvaamme, ettei kyse ole kakasta, vaan siitä toisesta kakkosesta.

Laskeskelimme että ehkäpä viitisen kertaa olemme laittaneet telkkarin Pikku Kakkosen aikaan päälle ja kertoneet naperolle, että se on nyt kuule "Pikku Kakkonen" (äännetään hitaasti, selkeästi artikuloiden ja painottaen) joka alkaa. Homma on siis alkanut meillä ihan vitsinä, olemme ajatelleet ettei noin pikkuruinen napero nyt mitään telkkaohjelmia katso.

Virhe! Törkeää aliarvioimista! Dorkat porukat! Siis tottakai Nasu on jo valmis lastenohjelmille, tajuaahan kaveri jo kaiken mitä sille puhuukin. Vaippa viedään pyynnöstä roskikseen, pyykit koneeseen ja hakipa ipana tässä eräänä iltana miehen pyynnöstä vaipan omasta huoneestaan, toi sen olkkariin (lue: toiselle puolelle kämppää) ja puki vielä päällekin. Että juu, kyllä nyt yksi Pikku Kakkonen uppoaa.


Siellä se nyt pyörii, kelaa nyt mutsi! Kakkkk! 


Meitsi ei pysy pillihousuissaan, niin jännää matskua nyt tulee.


Does my bum look big in this?
Väliäkö sillä, hyvältä mä näissä pillifarkuissani silti näytän.

Pakko hieman hehkuttaa myös vaatteista. Olen nimittäin etsinyt Nasulle kau-an mustavalkoista raidallista bodya tai paitaa. Lindexillä oli aikoinaan niitä, mutta eipä ole ollut enää aikoihin. Huutiksesta ja Facen myyntipalstoilta ei tärpännyt sen paremmin, kunnes pari viikkoa sitten eräs henkilö möi Moonkidsien ribbibodyja - ja juurikin noita mustavalkoraidallisia! 

Salamana tartuin tilaisuuteeni ja ostin saman myyjän kauppaamat bodyt sekä koossa 80 että 86. Eipä meinaan tarvitse etsiä raitabodya hetkeen, mä kun olen huomannut että se sopii yhteen niin monen asun kanssa, että kuuluu mielestäni nasukan ns. perusvaatteisiin. Niihin joita pitäisi olla vähän niinku joka koossa. Tiedättehän konseptin: "vaatekaapin must have top 5".

Kätevintä hommassa on se, että noilla raidoilla maastoutuu jo aikas kattavasti äidin kutittelukäsiltä pakoon.

 Makaan tässä hiljaa ja leikin kuollutta.


 Argh! En kestä enää olla hiljaa! 
Buuuahhahahah 

10 kommenttia:

liiska kirjoitti...

mustavalkoraitaa oon minäkin täällä metsästänyt, jo on vaikeeta! kesällä ostin lindexiltä punavalkoista raitaa, onhan sekin tosi kiva ja fressi mutta kummää (eiku lapsi, siis, köh) haluun mustaa valkoisella!
marimekkoa oli sinivalkoisena kun lapsi oli ihan mini..

meillä uusi hauska harrastus on tiskikoneen tyhjennys: hartaasti, hiljaa puhisten poika ojentaa mulle yksitellen haarukat, veitset ja lusikat ja virnistää perään joka kerta. AWWW!

Viona kirjoitti...

Näin tänään KappAhlin osta kolme, maksa kaksi -bodeissa mustavalkoraitaisia. Voisi kuvitella, että Suomenkin KappAhleista niitä löytyisi ja siis edullisesti.

ONIA kirjoitti...

Hahaa, meillä on ihan samanlaiset lakanat, ja raidallinen maastoutumisbodykin löytyi vielä koossa 80. Nyt se on kyllä jäänyt jo kauan sitten liian pieneksi, täytyis löytää joku korvike!

Onko Nasun housut myös Moonkidsin? Kadehdittavan päheät!

Heli kirjoitti...

liiska: Se ON vaikeeta! Miksei dorkat lastenvaatevalmistajat tajua, et me hautaan raitaa! Miksei kaikissa väreissä, mut ainakin mustavalkoisena. Nih! Jäi sanomatta se, et Marimekolla tietty olis saanut sitä raitaa, mut Huutiksessa en ole törmännyt mustavalkoisiin ikinä ja uutena en suostu bodysta niin montaa kymppiä maksamaan. Piste. Varsinkin kun muutenkin pyrin ostaan Nasun vaatteet kierrätettyinä. Mut noi Moonkidsit on ollut todella iloinen yllätys, suosittelen!

Vadelmia: MITÄ? KappAhlistakin olen skannaillut säännöllisesti? No mutta, hyvä kuulla jos niillä nyt sit olis. Onneksi mä enmaksanut noista kahdesta bodysta kuin yhteensä 10€ sisältäen postarit ;)

ONIA: Ni lakanat on taivaalliset! Erityisesti niistä tekee tiukkaa nousta töihin, tai ylipäänsä nousta :) Mites sulla? Musta ne on niiiiiin pehmoiset että ei voi kuin kieritelä tyytyväisenä. Me ollaan siis lakanasamikset, jeejee! Nasun reteet pillifarkut on itse asiassa Pomp de Luxin nettikaupasta, merkki joka on ensi kertoja kokeilussa. Ostin ne sieltä -50% alesta, jolloin hintaa taisi jäädä alle 10€.

Viona kirjoitti...

Kappahlin raitabody:

http://www.kappahl.se/article/body_274118

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan, ootteko muuta katelleet kuin Pikku Kakkosta? Meillä suosikkilistalla kaksi: iänikuiset Teletapit (joo-o...) ja Maisa, joka muuten kirjanakin tosi kiva. Eli jos ette vielä ole Maisaan tutustuneet, suosittelemme:) Maisaa saa dvd:nä edullisesti esim. Cittareista.
Ja telkkarihan ei ole lapsenvahti (ei...), mutta kyllä se ihan kivan 5-10 minuuttisen kahvitauon joskus antaa, myönnetään:)

t. se Anonyymi kenkäsuosittelijasi (kiitos vain kehuista!) kera poikasen (pian 1v 8kk)

Salla H kirjoitti...

Mää odotan, että meidän U (nuorempi lapsi) rupeis kattoon lastenohjelmia. Oon odottanut jo tosi pitkään. Sitä ei vaan kiinnosta. Kun vauva syntyi esikoinen oli kutakuinkin saman ikäinen kun U nyt ja iltasen laitoin sille ohjelmia pyöriin ja se katto niitä kun nukutin vauvaa.

U osaa kyllä sanoa kakkonen ja tietää mikä se on, mutta tunnusmusiikkia kauempaa sitä ei kiinnosta :( Sit se vielä kaikenkukkuraks sabotoi myös isoveljen telkkarinkattelun ja sammuttaa telkkarin minuutin välein. Ehkä se kohta rupee, jos nasukin kattoo ja se on sentäs meidän tyttöö pari kuukautta nuorempi.

Ihana toi maastoutuminen noihin lakanoihin!

Elina kirjoitti...

Täytyy saada Tiitiäiselle myös mustavalkoista. Joulun alla ihastuin Marimekon mustavalkoiseen pallobodyyn, jossa oli punainen resori kaula-aukossa, mutta en saanut aikaiseksi sitä ostaa ja se on jäänyt vaivaamaan ja saanut muutenkin himoitsemaan noita musta valkoisia vaatteita.

Jemppa kirjoitti...

Oi, toivottavasti löytäisin kappahlista tuollaisen bodyn! :) Toivottavasti sitä olisi paitanakin, isoveli ei millään mahdu enää noihin bodyihin. ;)

Heli kirjoitti...

Anonyymi kenkäsuosittelija: Maisa on ehkä suurin hitti ikinä, mutta kirjana. Emme edes tienneet, että se tulee tvstä?! Koska se tulee? Sehän pitää heti laittaa listalle. Vai onko se vaan dvd:nä?

Salla H: No johan on! Mikäs siinä on ku ei lastenohjelmat napostele? Sun pitää pitää oikein kunnon interventio-puhuttelu asiasta :)

Elina: Joo, mä huomaan et väri-ilottelun jälkeen tulee aina sit mustavalkoinen kausi ja sen takia en pistäkään heti kiertoon värejä, jotka kyllästyttää. Ne tulee kyllä taas kohta mieluisiksi. Meillä oli kans tuo Marimeon pallobdy musta-valkoisen aj avoi pojat oon uutta isompaa nyt metsästänyt! Vaan eipä löydy, ei. Ja uutena ei pysty ostaan hinnan takia...

Jemppa: Löytyikö raitapaita? Mä oon kans alkanut katsoa paitoja sillä silmällä, nyt kun Nasu pottailee ne on niiin paljon helpompia.