lauantai 7. tammikuuta 2012

Pettynyt prinsessa

Eilen oli rakkaan kummityttäreni syntymäpäivät, juhlat jotka keskeyttivät alkupäivän kalsareilun. Juhlia varten laittauduttiin oikein hienoksi, sellaiseksi tylliprinsessaksi. Tuo ihana mekko on Pomp de Luxin alennusmyynneistä pongattu ja täytyy kyllä tunnustaa että se on livenä vielä kuvaakin ihanampi. Näin se tämäkin mutsi sekoaa hörhelöihin. 

Nasu puolestaan ei ottanut niin kauhean hyvin sitä ettei miehen taiteilema paketti ollutkaan sille. Ensin se kipitti innosta hihkuen perässäni eteiseen, mutta kun kuvio alkoi selvitä (lue: pakettia ei saanut avata), vääntyi naama sekunneissa ympäri. 


Anteeks mitä? Sanoppa uudestaan.
Aarrrgh! Mä hajoon, se ON mulle. Sen on oltava mulle.


Toi tossa noin, toi jossa on rusetti. 
Saanks mä sen, pliis? Pretty, pretty please?


Byääääh! Mutsiii!
Me ei Rikin kans aleta enää mitään.

Että näin. Pettymys, se on karvas pala, tietäähän sen jokainen. Tästä olikin sitten mukava kiskoa haalari päälle ja kulmakarvat punaisena protestoiva nappula autoon. Onneksi perillä odotti serkkukatras, jonka kanssa temutessa nämäkin murheet unohtuivat sen siliän tien. 

Note to self: jälleen ominaisuus, josta kannattaa ottaa oppia - nopea nollaus.

4 kommenttia:

Onnellinen Koti kirjoitti...

Ihana juhlarinsessa ♥

Meillä on muuten vahva sama - kaikki lahjat, nehän on oltava tytölle! Siinä on muuten eräätkin itkut väännetty, kun on matkalla sovittu, että sinä (lapseni) saat antaa tämän paketin sankarille, jos haluat mutta ET saa pitää sitä itse. Ja kuinka ollakaan, sankarin ovella sitten paketti laitetaan seläntaakse ja aloitetaan "EN ANNAAAAAA..." Onneksi siitä osaa jo repiä huumoria ;)

liiska kirjoitti...

pikkanen drama queen ihihihii!

Anonyymi kirjoitti...

Awwwwww miten tuttu ilme. :D Nasu ei kuitenkaan heittäytynyt lattialle kaariraivaroimaan? Meillä jokaista pettymystä seuraa heittäytyminen lattialle kiljumaan. Fun.
Mutta Ihana juhlarinsella! <3 :)

Eeva

Heli kirjoitti...

Onnellinen koti: Ai että, kuvitteleppa meidän lapsosia yhdessä juhliin lähdössä, tulis riitä vielä niidenkin välilä :D

liiska: No eipä! Selkeesti isänsä tullu ;)

Eeva: Kyllä kaariraivareitakin nähdään, mut yleensä sylissä. Siinä pääsee paremmin kaarelle ja voi hyvällä säkällä osua äitiin headbutillakin. Lattialla menee kaari hukkaan, ei potentiaalisia uhreja lähellä :)