perjantai 13. tammikuuta 2012

Myyntipäivä

Nyt jää kovin lyhyeksi tämä kirjoitus, kun olen koko illan myynyt Nasun vaatteita netissä ja alkaa lyhyesti sanottuna oleen melko tyhjiin imetty olo. Olen myynyt Huutiksessa ja Facebookin myyntipalstoilla, joissa oli huutokaupat auki. Siellä meni Tuttaa, Albababya, Meandia, JNY designia ja Plastisockia uusiin koteihin jotta viuhahti.

Niinpä vain osa niistä kohteista, joita tänään Huutikseen lisäilin, on enää myynnissä. Meandin kilpparihaalari ja kärpässienimekko myytiin lähes saman tien kun ne sinne sain, ehkäpä Osta heti-hinta oli edullinen? Tiedä häntä, pääasia että tavara kiertää ja saa uuden rakastavan kodin.

Nasu puolestaan on saanut uuden essun vanhan jäädessä auttamattoman pieneksi, löysin nimittäin Huutiksesta tuon Börjeliinin peräti 3€ hintaan ja pakkohan se oli kotiuttaa. Olin etsiskellyt essua jo jonkin aikaa ja yleisin pyynti oli siinä 8-9€, ovh kun on kuulemma yli 20€ (hui!). 

Mutta pakko myöntää että on se meinaan todella hyvä essu, suojaa ihanan kattavasti (lue: helpottavan) ja Nasu tykkää siitä kovasti. Koko ajan se sitä olisi ainakin päälleen kiskomasssa. 

Eli tässä on se hiha, selevä. Käsi siis sinne. 


Kas näin, sieltä se tulee ulos, tsiigatkaa vaikka. 
Mut sido sä iskä ne narut, sinne selän taakse mäkään en yltä itte.

Huutiksesta löytyy siis tällä hetkellä vain osa sinne myyntiin laittamistani kohteista. Valitettavasti osa siis meni jo. Mutta koitan huomenna jaksaa näpytellä sinnekin lisää, ettei kaikki myynti nyt keskittyisi vain tuonne Facebookiin. 

Mua vaan jotenkin jurppii se Huutiksen dorka "Tehomyyjä"-status, jolla ne ottaa myyntipalkkiot joka kohteesta jonka myyn. Ei se nyt suuren suuri summa ole, mutta periaate ärsyttää. Ilmaisessa sivustossa... Pah!

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Siis mitä? Ostin tuon essun muutamilla kymmenillä senteillä kirpparilta *jemmaan* jo ennen likan syntymää. Tietämättäni siis löytö? Siis melkein kympin pyyntejä? Hui!

L-E kirjoitti...

Hihi. Mä täällä taas kyttäilin että josko päivittäisit ;).

Meillä on kanssa muutamalla eurolla kotiutunut samanvärinen tuollainen essu(mut oisko eri vuosikertaa kunn niskassa on nepparit ei nauhoja) ja on kyllä loistava käytössä. Hihkuin innosta kun sen kotiutin sillä olin rekisteröinyt sen riistohinnan mitä niistä kaupassa pyydetään.

Haha. Mut pitkästä aikaa samistellaan teidän kanssa :D. Onko nasukka muuten mennyt ja venähtänyt?

Huiskutuksia! Tää menis nyt nukkumaan voitettuaan taistelun migreeniä vastaan tänään 1-0 :).

Äni kirjoitti...

Tuollaista hihallista essua olen ruokailuhetkiin Typylle etsinytkin! Mut mikä siis on tuon merkki? Tai tiedätkö monia merkkejä, millä olisi tuollaisia? Meillä kun merkillä ei ole väliä, kunhan olisi toimiva. :)

Mulla jäikin eilinen FB huutistelu väliin, mikä on sinänsä vain hyvä asia - kukkaro kiittää. ;) Vaikka vähän kärvistelenkin nyt, kun tiedän että Nasukankin ihanuuksia siellä on kaupiteltu! :D

Kati kirjoitti...

Mä en ole keksinyt miten tuon essun saisi siististi pois- joten olen ratkaissut iltapuurohetket riisumalla muksut vaippasilleen. Mulla jotenkin aina essunhihoissa roikkuu joku puurokökkö joka on joka tapauksessa vaatteissa- omissa tai lasten. Nasulla on jotenkin paremmin hallussa ruokailuhetket :) Fine diningia?

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs tuo essun merkki olikaan? Tuollaista olisi tarve meidänkin neidille hankkia...

Heli kirjoitti...

Ti: Varsinainen kirppispongaus, nyt hyvässä merkityksessä! ;)

L-E: Kylläp te ootte tehneet hyviä pongauksia, harvoin noita on näkynyt parilla eurolla. Ja mä olen pongaillut jo jonkin aikaa. Oliskohan tuo ipana tosiaan kasvanut pituutta, kohta on neuvola ja sielä selvinnee...

Äni: Kirjoitin tästä nyt vielä tarkemmin on se sen verran oiva tuote. Ja mäkään en (juuri) sortunut huuteleen, kerrankin lähinnä vaan möin. Mitä nyt ehkä yhden Punaisen norsun tikkitakin jouduin ostaan ;)

Kati: Nasu sais sit elää ihan neanderthalina täällä, alasti kokoajan. Se nimittäin sotkee joka aterialla :) Ja totta on, et essun poistaminen vaatii suunnitelmallisuutta, mut sotkee se silti vähemmän ku ilman sitä. Näin anakin meillä.

Anonyymi: Babybjörn. Tsekkaappa tämän päivän kirjoitus :)

Anonyymi kirjoitti...

minäkään en ole keksinyt miten essun saa siististi pois.

hyvin toimii syönnin ajan, mutta pois ottaminen ilman että napero on ruoassa ei onnistu. Myöskin essun peseminen lavuaarissa hankalaa ja ei meillä ehdi kuivua ennen seuraavaa syöntiä...

miten teillä toimitaan?

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Olet oikeassa, se vasta onkin kinkkinen ongelma! Varsinkin kun tuossa essussa on pinta-alaa mihin kerätä sitä irtoruokaa, klähmyjä ja klönttejä. En tiedä onko tämä mikään kummoinenkaan idea, mut mä toimin tuossa megasotku-tilanteessa niin, et käärin sen essun ikään kuin itsensä ympärille (siis niin et sotkut jää ikään kuin sen essun sisään pussiin). Sit kiikutan sen vessaan, meillä kun on vessa keittiön vieressä, ja suihkutan sen siellä puhtaaksi. Patterilla se kuivuu vielä tosi nopeasti. Ja siis tosiaan suihkutan bideesuihkulla suihkussa, en yritäkään osua lavuaariin. Se ei VARMASTI onnistuisi multa.