lauantai 26. marraskuuta 2011

Tutkimusmatkailijan matkaraportti

Tänään kaivoin vihdoin sen kirkasvalolampun esiin ja avot kun onkin ollut virtaa. Olen siivonnut kämpän, pessyt varmaan neljä koneellista pyykkiä, hakenut talvimaton kirjastoon, vienyt nassukan pieneksi jääneitä vaatteita kellarivarastoon, lajitellut hieman lisää myytäviä vaatteita ja parsinut & kursinut koko korjausompelua vaatineen vaatepinon keittiön pöydältä takaisin käyttöön. Hyvä minä!

Veikkaan, että syy energiapurkaukseen on oikeasti tuossa maagisen kirkkaassa valossa. Kun pistin lampun päälle, tuntui kuin koko keittiö olisi syttynyt täyteen lähes taivaallista valoa. Ja kyllä, asia on ilmaistava juurikin näin raamatullisen vertauskuvan kautta, koska en yksinkertaisesti tajunnutkaan kuinka pimeäksi tuollainen peruskattolamppu keittiömme näin vuoden pimeimpään aikaan jättää.

Katsokaas tarkkaan lukijat, aion nyt sukeltaa sinne minne kukaan ei ole vielä mennyt. 
Keittiön nurkkakaappiin.


Mutta selviänkö tästä tutkimusretkestä hengissä? Jäänkö alkuasukkaiden vangiksi vai musertaako vapaana rehottava tavaraviidakko minut alleen? Katsokaa pelotonta ja rohkeaa tutkimusmatkailijaanne ehkäpä viimeisen kerran...

Nyt on vuorossa leffailta, sillä meidän yhteinen aikamme miehen kanssa kilpistyy tällä hetkellä aika lailla näihin iltoihin. Vuorovedoin kun nassikkaa hoidamme, on miehellä sitten töitä aina koko viikonloppu viikolle osuvien hoitopäivien seurauksena. Mutta en valita, näin venymällä saamme Nasun hoidettua kotona ja kyse on kuitenkin vain rontista kuukaudesta enää.

Joten ei muuta kun Rare Exportsin ja karkkipussin kimppuun, tämä mutsi kuittaa nyt täältä sohvan pohjalta (onko tuo muuten yhdyssana?). 


 Eih, pysykää siellä tavarat! Teillä ei ole asiaa tähän maailmaan.
Huh huh, selvisinpäs! Pakko hengähtää hiukan.


Kas näin, heitän vain pisut pottaan ja olen valmis uusiin seikkailuihin.
Your truly, Nasu the Peloton.

PS. Päivän asuna oli tänään ihanaa Aarrekidiä, olen hitaasti mutta varmasti onnistunut keräämään asusetin sekä tuota Satumetsää että sitten sitä Avaruusmatkaakin. Ja kuten kuvista näkyy, ihan sitä pipaa myöden :)

3 kommenttia:

liiska kirjoitti...

ihanat aarrekidit, uulalaa! ja rare exports, huikee kokemus! näin sen jo tovi sitten mutta aina uudestaan ja uudestaan se palaa mieleen.

Maria kirjoitti...

Aivan ihanat nuo Aarrekidit!!!

Heli kirjoitti...

liiska: Aarrekids on kyllä meidänkin tän hetken suosikki, itse asiassa edelleen. Ja laatu on niissä kyllä todella hyvää, ainakin noissa vaatteissa joita meillä on. Samoin Rare oli kyl hyvä!

Maria: Älä muuta sano! :)