keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Sanasyöpön tunnustuksia

Sanasyöppö täällä morjens! Koska olen asiasta niin moneen kertaan täällä huudellut, muistatte varmaankin hyvin kuinka olen vannonut ja vakuuttanut ettei nasukalle mitään pinkkiä pueta. 

Just joo. Hitaasti, mutta varmasti myös pinkki väri on uiskennellut Nasun vaatekaappiin niin, että tällä hetkellä mustaan yhdistettynä se on yksi suosikeista. Ja nyt puhutaan siis kirkkaasta pinkistä, ei hennon roosaisesta possunpunasta.

Vai että tällainen pipa.


Tuolla karsinassako mä aina öisin nukun? Nostan itselleni hattua.
*******
Pinkki body - Albababy
Pinkit leggarit - Metsola
Pussihaalari - Aarrekid

Uusin hankitamme on nuo kuvassa näkyvät Småfolkin pinkki myssy & hanskat ja niihin mätsäävät Reimatecin toppatöppöset. Nämä(kin) ihanuudet ostin IlonAiheiden ihastuttavalta Marialta. Oikein naurattaa kuinka hanakasti tartun Marian myynti-ilmoituksiin ja noita toppatöppösiä taisin itse oikein kysäistäkin.


Meneekö nämä siis käsiin? Jaa jalkoihin? No onko nämä sit käsiin?

Kyllä tämä bloggailu on vaan palkitseva harrastus, monessakin mielessä, mutta ennen kaikkea ihmisten takia. Ihan mahtaviin tyyppeihin olen blogini kautta tutustunut, ihania maileja teiltä lukijoilta saanut (saa edelleen muuten paiskata meitä maililla!) ja nerokkaan oivaltavia kommentteja päivittäin lueskellut. Voi, te siellä toisessa päässä teette mulle tästä harrastuksesta todellisen henkireiän arjen keskelle.

Uutta asustesettiä testattiin heti päikkäreillä ja niitä ihasteltiin vielä unien jälkeenkin. Nasu on alkanut yhä päättäväisemmin pukea itseään eikä siihen väliin parane useinkaan mennä. Muuta kuin vuolaiden kehujen kera.

 Oot sä mutsi valmis, mä alan nyt pukemaan eli show alkaa.
Ekaks siis tuo kypärämyssy, päähän näin.


Ei se ollutkaan hyvä, laitankin ennemmin tämän uuden myssyn.


Noin, ja sitten nämä töppöset.


Lopuksi tumput käteen. 
Eiku hei mutsi, mullahan ei oo vielä näitä leggareitakaan jalassa!

 VALMIS!

3 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Ihana kuvasarja :) Meillä on kanssa innokas pukija / riisuja. Lisäksi hämmästelen usein sitä miten päättäväisesti meidän nuorempi valitsee esim. asusteensa. Tänäänkin tuli tiukka pään pudistaminen tajoamalleni pipolle ja hän meni määrätietoisesti hakemaan toisen pipon itselleen :)

Heli kirjoitti...

Salla H: Tackar och pockar! Kuulostaa lutuiselta tuo teidän tättähäärän pukeutuminen - vähänkö odotan ku Nasukin alkaa sit osoittaa omaa makuaan... Nyt menee pipo ku pipo :)

elinarsku. kirjoitti...

hei näistä sanasyöppö-jutuista innostuneena... tunnustan: ostin tänään ekat pillifarkut, vaikka vannoin kautta kiven ja kannon, että mun jalassa sellasia ei tulla IKINä näkemään. no, perskeles, taas mennään" ;D

niin ja tohon muutama postaus ylemmäs sanoisin, että minäkin voisin vaihtaa käpyä. tosin en vielä. mutta sitten joskus kun työelämä taas kutsuu. nyt mulla ja onneks myös kummallakin jälkikasvulla tuntuu olevan sama käpy, ku meikäläisellä. aamulla herätään klo9-10. :)