lauantai 12. marraskuuta 2011

Nasulle lisää vaatteita

Tänään havahduin kääntämään kylkeäni kun miehen herätyskello puoli kahdeksan aikaan pärähti piipittämään. Raotin silmääni sillä mentaliteetillä, että meillähän ei siihen aikaan lauantaisin herätä, piste. Seuraavan kerran heräsin sitten kymmeneltä, kun nasukan huoneesta kuului iloista jokeltelua. En tiedä kauanko se oli siellä hereillä itseään viihdyttänyt, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen tähän arkeemme. Ei voi valittaa univajeesta, ei.

Eilen mainitsin noista ihanista nettilöydöistä, joihin täällä päässä ollaan taas viime aikoina sorruttu. Ja kuten lupasin, tässäpä hieman läpileikkausta teillekin.Satsi ihanaa Albababya eli kahdet haalarit ja yhdet reteet flare-farkut. Jos ne on muotia isoilla ihmisillä, miksei natiaisillakin? :)


Many monthsin ihana villahaalari, Höö:n pallomekko ja leggarit sekä Bangbang Copenhagenin farkkuhaalarit. Uusimman lempimerkkini Bangbang Copenhagenin raitaa; mekko, haalarit ja hame. 

Tuo Bangbang Copenhagen on tosiaan yksi viimeisimmistä merkeistä, joihin olen ihastunut. Noita ei juuri Suomesta löydä, ellei megasäkällä Huutiksesta. Merkkiä kun ei tietääkseni jälleenmyydä täällä laisinkaan. Mutta etsivä löytää... Ja vaatteet ovat tosi laadukkaita, kankaat tukevan paksuja eivätkä värit kauhdu. Hintansa väärtejä, etten sanoisi. Ja ehdottomasti uusia lempivaatteitamme.

Nasukin innostui pakettien avaamisesta ja erityisesti noista Bangbangin mustavalkoisista kuoseista. Näinköhän naperonkin silmää miellyttää samankaltainen värimaailma kuin äitiänsäkin? Tai sitten se vaan innostui kääreiden ja vaatteiden kanssa temuamisesta, mikä lienee se todennäköisin vaihtoehto.

Mutsi hei, musta nää raidat sopis tämän harlekiini-kuosin kanssa tosi hyvin yhteen.
Eli tätä raitaa siis päähineeksi.

Mitäs materiaalia nämä ovat? Jumankekka, täyttä puuvillaa!

Eilen siis sovitettiiin noita haalareita heti kun ne paketeistaan ulos saatiin, minkä vuoksi kuvissa on tuo eilisen asun pinkki body. Tänään nuo harlekiini-haalarit laitettiin sitten kunnolla päivän asuksi, vähän paremmin suunnitellen. Ja myönnetään, nuo päivän sukat mätsäävät haalareihin kuin nenä Pelle Hermannille.

Tein sen virheen, että yritin kuvata Nasua juuri ennen ruokailua. Virhe, ellei jopa megavirhe. Siitähän tuo pieni tarmonpesä ei tykännyt sitten yhtään. Joten seuraavassa päivän asua erittäin loukkaantuneen mallin yllä, joka ei jääne kenellekään epäselväksi. 


- Byhyy, mä haluun safkaa, en poseerata!
(mallien tyypillinen ongelma, toim.huom.)


Kuulitko? Kohta alan oikeesti karjumaan.
Niisk, olen sydänjuuriani myöten loukattu.

Niin että ei, ei meillä aina kuvata aurinkoista nasukkaa. Tietenkään. Kuten aiemmin jo kerroinkin, natiaisen oma tahto jyllää niin ettei tosikaan ja siinä saa heikommat (lue: Riki) varoa. Onneksi kaveri tuntuu olevan nopeaa lajiketta myös lauhtumisensa suhteen, myrsky saattaa laantua alle minuutissa. Jopa sekunneissa. Siis kehenkähän tuo ipana on tullut...? :)

Nyt takki niskaan ja kengät jalkaan, hopi hopi.
Sä oot mutsi hidas, mä haluun serkkulaan. Ku olis jo!


Selvä, aloitetaan sitten tästä piposta. 
Eikä tartte auttaa, kyllä mä nyt itseni pukea osaan.
**********
Musta body - H&M
Harlekiinihaalarit - Bangbang Copenhagen
Rusettisukat - Lahja Ruotsin sukulaisilta

Lähdimme siis iltaa viettämään serkkulaan. Siellä oli leikkikavereita, leluja, vilinää & vilskettä ja vaahtokarkkien paistamista. Vai miksi sitä nyt kutsutaan kun niitä sulatellaan tikun nokassa? No, sitä kuitenkin. Hassua että on pitänyt elää yli kolmekymppiseksi ennen kuin tuli sitäkin kokeiltua. Nyt on testattu, hyvää oli. Kyllä ne jenkkilefoissa oikein ovat mainostaneet.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Nojoo. Nyt ehkä ihan pikkusen harmittaa, on nuo haalarit niin suloiset! Mutta, onneksi saivat rakastavan kodin :) Ihania ostoja muutenkin.

Äni kirjoitti...

Täällä eletään rakastumiskautta Albababyyn - vaikkei yhtään ainoaa merkin vaatekappaletta edes omisteta! :D Mutta kuolaan noita Albababyn haalareita, esim. nuo pinkit. Harmittaa niiiin kovin, kun FB:ssä perjantaina myöhästyin tunnilla, kun siellä oli huutokaupattavana violetit Albababyn haalarit. Ne ois ollu niiiin Typyn (eli mun) juttu ja tismalleen oikeessa koossa! Aina ei voi voittaa, mutta onneksi voi haaveilla. :)

Heli kirjoitti...

Maria: ne on ehkä maailman suloisimmat! Kiitos! Ja kuten sanoin, saivat rakastavan uuden kodin :) Oon itekin tosi tyytyväinen noihin löytöihin tällä kertaa.

Äni: Joo, tiedän taudin. Taudinkuva on sit sitkeää sorttia... Mulla vois olla yhdet pienemmät vakosamettiset Albababyt (harmaat), joista voisin ehkä luopua -kiinnostaisko? :)