keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Muutama alevinkki

Morjesta pöytään! Nyt pitää kuulkaas niin haipakkaa, etten välillä ehdi päivän aikana syödäkään. Unelmatehtaan synnytyspoltot pitävät kiireisenä samalla kun muutama muukin asia on herännyt eloon ja vaatii huomiotamme. Että sitä ihminen voi elämäänsä projektia pukata, sen vaan sanon.

Mutta mutta, enhän voi taas kuin itseäni syyttää. Olen tosi pahoillani että näitä äkillisiä radiohiljaisuuksia nyt saattaa tulla, jatkossakin. Koittakaa kestää, synnytys on kohta ohitse ja tilanne rauhoittuu. Jos rauhoittuu, hehe. Mutta laitetaanpa tässä nyt piristykseksi muutama alevinkki kiertoon, jos vaikka sattuisi tulemaan tarpeeseen. 

Muistatteko Aarrearkun, sen nettikaupan jonka kanssa alekoodin iloksenne järjestimme? No, se lopettaa. Puodissa on vielä jonkin verran ihanuuksia jäljellä ja aleprosentit kohdillaan (kaikki tuotteet vähintään -30%), joten käykäähän vilkaisemassa jos kiinnostaa (ei mainos). Löytyvät siis täältä: klik!

Alennuksia on myös Ticket to Heavenilla, ovat alentaneet -40% kaikista 2011 keävt/kesä mallistostaan. Löytyypi täältä: klik! Ticketin vaatteita ei meillä sitä tähtisadeasua ja untuvapussia enempää ole, joten sen suurempia en osaa merkistä sanoa. Näyttäisi tuolla alessa olevan noita untuvapusseja ainaskin ja sitä voin kyllä lämmöllä suositella. Ja tämäkään ei ole mikään maksettu mainos, kunhan ajattelin pongaukseni kanssanne jakaa.
 
 
Mutsi hei, tää on jo tosi väsynyt kuva musta. 
Eikä tämä yöppärissäkään otettu kuva nyt paljon parempi ole.

Nyt löylyihin rentoutumaan! Huomenaamulla onkin herätys klo 04.45 kun työpäivä Oulussa pärähtää käyntiin. Vitsit että olen kiitollinen noista ihanista lentoajoista, kyllä meitä työmatkaajia hellitään. Prkl. Mutta hei, viettäkää te oikein nastaa torstaita, mä istun huomenna lähinnä lentokentillä tai koneessa.  Jee.

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asut:
* Raitabody - Moonkids
* Pussihaalari - Aarrekid
* Raitasukkikset - Lundmyr of Sweden
* Keltainen riemuhaalari - Marimekko

Sarmanda kirjoitti...

Hyvää matkaa!!

Alesta puheenollen ostin juur citydealista netti kinesioteippauskurssin (sopii yrittäjäkiiruuseen...). Ja Heli, jos sattuu rapatessa roiskumaan.."Who you are gonna call =D"?

Käykääpä muutkin katselemassa, jos on tarvetta piristykseen. Oulussakin oli mm. hotelliyö alessa, jos joku kaipaa kotielämään vaihtelua. Muksut mummulle ja nokka kohti hotellia ja niitä ihania aamupalapöytiä. NAM!

Äni kirjoitti...

Voi Heli, sä tuut mulle kalliiks! Piti sitten mennä tutkimaan noita T2H lämpöpusseja tulevaa Tyyppiä varten - ja enhän mä tuolta nettikaupasta pois päässyt ilman laskua! Tuli napsittua myös Typylle alesta parit kypärämyssyt, random mekko (jonka kuvaa ei näkynyt eikä löytynyt google-haullakaan eli todellinen mysteeri tulossa :D), ja syksyksi kurasetti. Toivottavasti osui kokoarviot kohdilleen! Yritän lohduttautua sillä, että alle 30€ T2H kurasetistä lienee melko vähän, ja muutkin tuli napattua vähintään -50% alennuksilla. Mutta silti, Visa vinkaisi aika kovaa! :D

Tsemppiä teille kiireen keskelle!

Heli kirjoitti...

Sarmanda: Mä aina yritän ostaa niitä citydealeja, mut sit se aina unohtuu. Hö. Pitäis taas käydä katsomassa, josko vihdoin pääsisin aikomuksista tekoihin, hyviä tarjouksia siellä kuulemma usein on. Oulussa olis kyllä saanut olla hotelliyö, sen verran hapokasta on yhden päivän aikana reissata edestakaisin.

Äni: Voi Äni! Välitäthän pahoitteluni luottokortillesi! Mut se lämpöpussi on kyllä ihan megahyvä, meillä se oli tänäkin talvena käytössä ja oli aikoinaan sisareni asiantunijavinkki (eli en voi ottaa kunniaa) ja mielestäni kyllä ihan loistotuote. Harvoin sitä noin hyvällä alella saa. Samoin T2H kurasettejä tulee harvemmin tolla alella vastaan ja m oon ainaskin tosi tykästynyt siihen tähtiasuun mikä Nasulla on. On toi laadukas. Eli teit varmaan hyviä löytöjä, sitä varmaan yritän tässä sönköttää :)