perjantai 11. toukokuuta 2012

Kasaumassa

Notta johan oli orpo olo ilman konetta! Mä olen kyllä todellinen tietokoneiden houdini, ei sellaista masiinaa olekaan jota en joikkeliin saisi. Niinpä tämä upouusi, alle pari kuukautta vanha kone kärsi sekin suhteellisen ikävän kohtalon. Otti ja korruptoitui, noin vain, ihan itsekseen. Olenko todellakin sen verran surkeaa seuraa, että tietokoneetkin tuhoavat ennemmin itsensä kun viihtyvät seurassani?

Paussin aikana tuli kokeiltua tuota Bloggerin kännyversiotakin. Ei vakuuttanut, suoraan sanottuna. Kutsukaa ammattitaudiksi, mutta itse tekisin kyllä paremman. Olin jo jonkin aikaa suunnitellut kännypostaamista, mutta ellei tuota käyttistä nyt pian tuosta versiosta parannella, en aio uhrata hermojani sille alttarille. Sen verran suppeaa ja turhan hankalaa se oli.

Kulunut viikko on ollut totaalista vuoristorataa muutenkin. Unelmatehtaalla ovet ovat käyneet ja tuulet puhaltaneet, suunnitelmat menneet uusiksi, samoin mielialat. Välillä on rämmitty syvissä epätoivoissa, välillä lennetty optimismin valkein siivin. 


Puhu vaan mutsi itsestäsi. 
Mulla ei fiilikset juuri ole heitelleet, asennot senkin edestä.

Tällä hetkellä elämässämme on selvästi menossa sellainen vaihe jossa kaikki, siis todellakin kaikki asiat tuntuvat kasaantuvan. Puuhaa ja tehtävää on enemmän kuin yksi viidakkoheimo kykenisi hanskaamaan ja aikaa edelleen se 24h vuorokaudessa. Phuuuh.


Äsken lattialla, nyt jo täällä tuolilla.
Ota kiinni jos saat.

Eli olen ollut hieman väsynyt. Lievästi ilmaistuna. En nyt viitsi tarkkemmin paljastaa missä, mutta eräässä työtehtävässä meinasin oikeasti nukahtaa. Siis aikuisten oikeasti. En usko että sitä kukaan muu huomasi, mutta itse sentään rekisteröin tapahtuman. Jotta on tämä blondi hieman väsyksissä, jep jep.

Niinpä taidan nyt suosiolla vetäytyä sohvan pohjalle tuijottamaan jotain aivotonta hömppää ja syömään suklaata. Fiksu menisi nukkumaan, vaan en minä.

Kuulostaapa hyvältä. Mä olen jo täällä tuolin pohjalla, tuokaa siis sitä suklaata! 

Mut mua ei kyllä väsytä yhtään.  
Itse asiassa päinvastoin, on kerrassaan loistofiilis!

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Ehkä maailman ihanin omppuhaalari - Småfolk

Elina kirjoitti...

ehkä maailman ihanin nasu ja nasun äidin kommentit :D ihanaista äitienpäivää teille sinne! toivottavasti se sada räntää :D

Heli kirjoitti...

Elina: Voi ihana Elina! Olipahan vaan aivan ihana kommentti lukea äitienpäivä aamutuimaan kun koneella piipahdin. Kiitoskiitos, ite oot :) Ja aivan ihanaa äitienpäivää sinnekin päin toivotan!

Anonyymi kirjoitti...

Ooh <3 mikä ihana asu! Nyt kuule lupaat ja vannot, että kun tuo jää pieneksi niin laitat myyntiin ja vihjata asiasta täällä ennen sitä jotta ehdin kärppänä paikalle varaamaan!

JaMiMami

Heli kirjoitti...

JaMiMami: Eikös olekin! Itsekin ihastuin tähän vaikka ehkä hieman poikamainen jonkun mielestä voisi ollakin. Tämän varmaan tulen silti tulevaisuudessa myymään (koska kaikkea ei vaan voi säilöä) eli paiskaa vaikka maililla, niin ilmottelen sulle heti kun laitan kaupaksi :)