maanantai 5. joulukuuta 2011

Quo vadis, intuitio?

Katselimme miehen kanssa eilen telkkaria, kun hän yhtäkkiä alkoi vimmastusti viittomaan ikkunasta ulos. Istuimme olohuoneen sohvilla, takassa rätisi tuli, kädessä höyrysi tämän talven ensimmäinen glögilasillinen ja oli kaikin puolin tunnelmallista. Vain se talvinen fiilis uupui mustasta maisemasta johtuen.

Vaan mitäpä se mies viittoi? Eilen illalla, suht myöhään, maisema meidän ikkunastamme näytti yhtäkkiä tältä:


Ensilumi! 
Suloisen hahtuvaisesti ikkunalaudalle höttööntyvä ihana lumi!

Hetkessä kaikki muuttui valkoiseksi.

Ai että, siinä olikin sitten kerrasta kaikki kohdillaan. Meikäläinen ei nähkääs tarvitse kuin sen vitivalkoisen lumen ja johan on talvifiilikset kohdillaan. Välikö sillä vaikka ulkona olikin plussaa, eilen pyrytti sen verran sakeasti että koko loppuilta saatiin nauttia valkoisesta maisemasta. 

Tänään oli tietenkin kaikki lumi jo pois sulanutta, mitä nyt kattojen päällä oli vielä sellaista orpoa hahtuvaa. Mutta kyllä se talvi sieltä saapuu, hitaasti ja itseään odotuttaen. Henkilökohtaisesti mä vihaan kaikkein eniten tätä synkeän pimeää marras-joulukuuta, aikaa jolloin oikeasti pitäisi jo olla lunta valoa tuomassa. Vaan eipä tänä vuonna ole. 

Siksi Nasulle puettiin tänään päälle valoa tuova asu. Kirkasvalolampun kajossa asu suorastaan hehkui valoa ja virtaa, tähän fiilikseen oiken passeli asu siis.


Varsinkin tätä valkoista seinää vasten meitsi suorastaan hohkaa valoa. 
Ihanaa mutsi, oot sit ostanut ruusuja mulle tutkittavaksi?
********
Valkoinen body - H&M
Harlekiinihaalarit - Bangbang Copenhagen 
Tossut - Lindex 

Olenkos muistanut hetkeen kehua prinsessamopoa, tuota lelujen mersua? Vauvakaari ja jalkatuet on nyt  kesän jälkeen heivattu mäjelle ja nassikka painaa mopollaan jo omatoimisesti lykkien. Niinpä siitä vanhempien lihasvoimaa vaatineesta työntöaisastakin on päästy eroon. 

Mä olenkin jo selvittänyt mopon jokaikisen härpäkkeen toiminnallisuuden. 
Mutsi ei ehkä vieläkään.

Nyt mennään!
Jaa niin, huomasitteko et tän haalarin alla on vielä nämä Lundmyr of Swedenin raitasukkikset?

Musta on ihan mahtavaa, että Vadelmia löysi tämän samaisen mopon Tukholmasta! Kuvitelkaa nyt. Ja on kuulemma samanmoinen hitti myös siellä päässä kuin mitä meillä. Ja mopon ihanuushan ei rajoitu vain Nasuun, vaan se on jokaisen lapsivierailun kiistaton kuningtar, suhteellisen laajalla ikähaitarillakin vielä. Seikka, josta Vadelmiakin on raportonut.  

Tää on ehkä mun kaikkein paras leluni tällä hetkellä.


Tässä mä oon - retee prätkäpimu!
Jaa miten niin alaikäinen? Mitä sä mutsi oikein horiset?

Mies on tänä iltana firman pikkujouluissa ja minä istun yksinäni sohvalla kynttilänvalossa etsien omituisen hiljaa olevaa intuitiotani. Olen niin tottunut luottamaan siihen, että olo on nyt kuin hyvän ystävän hylkäämänä. 

Miksi, voi miksi rakas apurini on juuri nyt hiljaa, kun sen apua tarvittaisiin siihen Suureen Päätökseen? Ei muuta kuin lisää karkkia koneeseen, ehkä se kohta armoa anellen älähtää jotakin...

 Katsokaa kun avitan noita prinsessoja kädellä, pyrivät sitten hieman lujemmin.


 Mutsi hei, taas sä olet siinä ajatuksiisi vajonneena! Kato nyt mitä mä täällä saan aikaiseksi.

 Heippa vaan sille intuitiolle, kyllä se kohta taas ilmottaa itsestään. Älä suotta huoli mutsi.

3 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Heh. Meille ei tule prinsessamopoa, ei, sillä mies tyrmäsi sen täysin (ei varmaan itse olisi osannut sellaista koota saati käyttää). Mutta meille tulee ensi kesän ajokelejä odottamaan Big bobby car, jonka pitäisi kestää ulkosalla rajumpaakin menoa. Saatiin sellainen niin edullisesti ja kröhöm mumma maksoi koko lystin :D.

Lisäksi menin ja ostin tänään pulkan joten sitä pysyvää lunta tänne ja sassiiin.

Heli kirjoitti...

L-E: No mut hei, teille tulee kans aikas tykki lelu, eikös? Ja toi pulkka pitäis meidänkin hommata, hyvä huomio!

L-E kirjoitti...

Meidän takapihalla oli tänään jo sen verran lunta että vedettiin testilenkki pulkalla. Ipana tykkäsi ja heilutti käsiään innoissaan kun ei tiennyt miten sitä riemua olisi paremmin ilmaissut :D.

Eli toiveikkaina tekin pulkkakaupoille mars :).