torstai 29. joulukuuta 2011

Päivän puuhat

Tänään Nasu on leikkinyt wc-pytyn kanssa ihan uudella tavalla. Normaalisti nassikan suurinta hupia on laskea pytyn kannet aina kulloisenkin vierailijan jälkeen, mikä on melko vaaratonta kun kannessa on sellainen soft close -mekanismi, ettei pikku näpeille nasahda kipeästi.

Niinpä eilen sitten meikkailin peilin ääressä kaikessa rauhassa ja Nasu leikki vessassa niin kuin se lähes aina leikkii siellä missä miehen kanssa kulloinkin puuhailemme. Piipahdin keittiössä juttelemassa miehen kanssa ja kun palasin rikospaikalle, odotti siellä vallan innostunut nassikka.

Syvälle kun kurkoitan...


Perhana, pikkusen oon liian lyhyt. Täytyy oikein tosissaan varvastella.

 
Seuraavaksi sitten tämä ja...
Kato, mutsi! Mistä sä siihen tupsahdit?

Näitä ei varmaan saa vetää.

Hyvin alkaneet tihutyöt oli sitten mukava lopettaa keittiön puolella, kun Nasu äkkäsi hiljaa piilossa pitämäni sesonkikaapin. Sesongilla viittaan nyt kaikkiin niihin vuodenaikoihin, joihin liittyy erinäistä tilpehööriä: jouluun, pääsiäiseen, vappuun ja sen sellaiseen. Kaappi on täynnä kamaa näitä eri juhlallisuuksia varten. Vai pitäisiköhän sanoa oli.

Ilmoittaudun palvelukseen.  
Tehtävänä siis ratsata tämä kaappi? Käskystä. Aloitan.


Mutsi hei, eikös tämä kynttilä nyt kuulu jouluun?
Ja ehkäpä yksi kukka till?


Mut hei, mikä ihme tämä on?
Ravistanpa sitä varmuuden vuoksi, kuolee jos on elossa mokoma.
********
Violetit haalarit ja huppari - Albababy
Mallin päivän puuhat - Luvattomia ja sotkevia

PS. Lisäilin Huutikseen hieman myytäviä tuotteita, mukana mm. L-koon Fuzzi Bunzeja. Huutoaikaa tällä kertaa vain viikko. Lisää tulossa kunhan saan taas aikaiseksi.

7 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Hihi. Tuota vessanpöntön uudella tavalla löytämistä olen odottanut meilläkin :D.

Ja lienee turha mainita että eräällä kauppareissulla nappasin mukaan kaappien turvalukkoja (vai mitä ne nyt on ne lapsilukkosysteemit). Mulle riitti yksi hajonnut perintö-Tsaikka-lasi (järkyttävän pieniksi siruiksi ne hajoaa) ja vähemmän arvokas perintölasietana.

Jep. Ja edelleen odottelen sitä kenkäpostausta (hah, kiva hiostaa sua ;)). Niin ja oletteko ollenkaan päässeet käyttämään ihania talvihaalareitanne? Ja miltäs niiden kokoasiat nyt näyttää?

t: kyselyikäinen L-E, joka vietti joulunsa vuosisadan flunssassa mutta ajatteli toipua ennen uutta vuotta

villahuivi kirjoitti...

moikka! Tehän pyysitte aiemmin lukijatoivomuksia? Mun mielestä teidän pitäis tehdä se perinteinen muotiblogien vuoden asu -äänestys! Se vaatii varmaan kuvien kanssa vähän duunailua, mut mun mielestä kuuluu asiaan :D mukavaa loppuvuotta ja uuden alkua!

HeidiM kirjoitti...

Samanlaiset puuhat oli juniorilla tänään. Yllätin kastelemasta sormiaan pöntön veteen :).

Johanna kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin vasta vähän aikaa sitten sun blogin. Nyt sitä selailtuani täytyy sanoa, että tykkään ja paljon tykkäänkin. Sun kirjoitustyyli on tosi hauska :)

Heli kirjoitti...

L-E: Sitä odotin kauhulla minäkin ja nyt se on näemmä täällä. Kenkäpostaus on (edelleen) työn alla, koitan ryhdistäyty, hehe. Ja talvihaalareista on tosiaan vasta Minymo ollut käytössä, nyt ajattelin myydä sen ja siirtyä Moloon ja Småfolkiin, jonka myös sorruin ostaan... Paranehan pian!

villahuivi: Siis todellakin ihan ehdottomasti se pitää tehdä heti vuoden alkuun, kiitos ideasta! Nastaa vuodenvaihdetta sinnekin päähän! :)

Hidey: Venaas vaan ku se istuu ja kylpee siellä, pikkusormi on jo annettu...

Johanna: Morjesta pöytään ja tervetuloa! Kiva kuulla et tykkäät, kiitämme ja pokkaamme tyytyväisinä :)

Anonyymi kirjoitti...

Jokos Heli teillä alkaa ne Lullabubit olla tarpeettomat? ;) Nekin saa laittaa huutikseen. Me kaikki väsyt vanhemmat luvattais kisailla niistä ihan nätisti. ;) (Niin huonosti ei sentään nukuta, että raaskis pistää tilausta menemään maapallon toiselle laidalle.)

-matleena

Heli kirjoitti...

-matleena: Voi että, noita Lullabubeja on kyllä kyselty ihan valtavasti ja niin mieluusti auttaisin, mutta ne oli niin hankalat saada ja niin kullanarvoiset, et ihan pakko ne on säästää sitä mysteerikakkosta varten :( Mut hei, niitä myydään esim. Ruotsissa - ei muuta ku keväinen päiväreissu sinne (hyvällä syyllä kenkäostoksille...) :)