lauantai 10. joulukuuta 2011

Remppaa vähän siellä ja täällä

Kylläpä levolliset yöunet tekevät poikaa! Nukkua tursastelimme koko perhe yli yhdeksään ja söimme semi-hitaan aamiaisen ennen kuin mies lähti töihin. Itselläni päivän epistolana odotti ihan kiitettävä työmaa nasukan vanhojen vaatteiden kanssa, sillä päätin käydä ne vielä kerran läpi ja nakata myyntiin kaikki joista vaan pystyn luopumaan. Jotain kuvannee se, että pelkästään kokoa 62-68 oli kolme laatikollista...

Nasun vanhat vaatteet oli nimittäin aiemmin pakatu pahvilaatikoihin, mutta hermot menivät niiden kanssa säätäessä. Niinpä viime viikolla marssin nasukan kanssa Clas Ohlsonille ja ostin kunnon muovisia lotjia. Sinne sitten olen tänään aarteita lajitellut, jäljelle kun jäi raivausoperaatiosta huolimatta vielä aikas monta ihanuutta joista en vai  pysty luopumaan. 

Mites mutsi nämä kestovaipat, pitäiskös näistäkin jo luopua?
Mä voin noukkia ne esiin.
(äiti: Eeeeeiiiii!)


Huh huh kun onkin meillä urakkaa. Pienen välipalan aika... 
Hetkonen, et kai sä niitä Moonkidsejä ole myymässä?
********
Body ja shortsit - Aarrekid
Musta froteebody - Metsola, itse värjätty
Mustat villaleggarit - Metsola
Tossukat - Lindex, Turkin maaperässä mustatut

Kirppispöytä on nyt ensi viikoksi varattu ja huomenna olisi tarkoitus näpytellä noita Nasun merkkivaatteita (haha, kuulostaapa höntiltä) Facebookin myyntipalstoille ja ehkäpä Huutikseenkin. Niitä kun en aiemmasta viisastuneena uskalla enää kirppikselle myyntiin laittaa, lähtevät meinaan kurjakkeet nollahinnalla vaikka olisi hälyttimetkin kiinni.

Aiemmin tänään yllätin itseni luopumasta parista Moonkidsien ihanuudesta, joita olin hamstrannut sille mystiselle pikkukakkoselle. Sinne menivät ihanat uudet aqua green -väriset haalarit ja mekko, mutta hei toisaalta, teinpähän jonkun iloiseksi (tota väriä on meinaan tosi hankala löytää ja siksipä hellyinkin aivan ex tempore vastaamaan yhteen ostetaan-ilmoitukseen). Ja menivät vielä suoraan käyttöön.

Aina on aikaa kutitusleikkiin!

Räääääääks! Hitto ku mä kutian!


Mutsi hei, eikös elämä ookin aika nastaa?

Nyt on sitten urakka myyntiä vaille valmis. Keittiöremppakin on ovien kiinnittelyä ja puupintojen käsittelyä vaille valmis, joten nyt on hyvä hetki amatööriäidin luikahtaa seuraaviin pikkujouluihin. Tiedossa ilta ihanien entisten kollegoiden parissa hyvän ruoan ja juomien äärellä. 

Jos oltaisiin Facebookissa antaisin itse tälle iltasuunnitelmalle peukun sijasta apinamaista rintaan takomista ja karjuvaa tuuletusta. Sillä tämä, jos mikä, tulee viime viikkojen prässin jälkeen tarpeeseen. Älkää tekään vaan unohtako palkita itsejänne aina kuin siihen on aihetta! Sillä kuka sen sitten tekee jos ei itse?

Ja ennen ku mutsi lähdet ni mitä luulet, pitäiskös tälle meitsin takulle ehkä tehdä jotain?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea oikean päätöksen johdosta - niistä tulee vielä suurempia kun ne koskee myös pieniä ihmisiä ympärillä. Mutta hyvä näin!

Oma rai rai -ilta on tulossa ens viikolla, jos nyt suoraan sanotaan niin odotan sitä kuin teini vappubileitä... Kotiäidin harvat bilekerrat on kyllä melkosta juhlaa!

Eeva K.

Heli kirjoitti...

Eeva K: Puhut niin totta! Pikkuihmiset tekee kaikesta niin suurta, juurikin pienuutensa ansiosta :) Ja olen kyllä tyytyväinen, tämä meni oikein just näin. meitsillä noi vapaaillat tuli kyllä tarpeeseen, ei voi kuin suositella! Nastaa iltaa siis sinnekin :)