tiistai 13. joulukuuta 2011

Mallielämää

Tänään testailtiin hieman juhlalookeja, viikonloppuna kun olisi tiedossa yhdet vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat. Muistatte ehkäpä ihanan miesmalli Murkulan? No uskokaa tai älkää, miesmallimme on nyt ehtinyt kunnioitettavaan yhden vuoden ikään ja juhlistaa stä asiaankuuluvalla tavalla. Eli kreisibilettämällä, tiedättehän nuo supermallit.

No, nasukka pääsee nyt osalliseksi moisesta jetset-elämästä, kun amatööriäiti sai järjestettyä audienssin ja aikaa Murkulan kanssa juhlimiseen. Siksipä tänään sitten mietittiin miten sitä mallimaailman pippaloihin oikein pukeutuisi, katsovat kuitenkin tarkkaan mitä päällä on. Ne ovat sellaisia ne supermallit.

Hei, aikas magee beibe tuolla lasissa, eikös?


Korjataan, mähän OLEN upein!
Paitsi et nenässä taitaa olla taas jotain...?


Joo-o, niistettävää piisaa.
Mut eri nastaa lähteä hei hippaamaan! Mä olen _niin_ valmis.

Tämä itsenäisyyspäivänä ensimmäisen kerran koottu asu ponnahti kyllä suorilta lempiasuksi, sen verran ylisöpö Nasu on tuossa röyhelöhamosessaan. Ja meille blondeille kun vaan yksinkertaisesti sopii musta-valkoinen niin hyvin (sanoo nainen, joka oli tänään jälleen itsekin pukeutunut musta-valkoiseen, kenkiään myöden).

Toinen varteenotettava vaihtoehto olisi ollut eräs tyllimekko, joka Pomp de Luxin alennusmyynneistä lähti kohti Suomea ja Tamperetta. Meillä ei tuota merkkiä vielä ole ollutkaan, mutta mainonnan uhrina merkin mega-ale sai tarttumaan eräisiin heräteostoksiin. Lisäraporttia kuvien kera seuraa, kunhan paketti meille kolahtaa. Toivottavasti ehtii jouluksi, asu kun on vähän niinku suunniteltu joulua varten.

Mutta nyt tämä arjen hetkellisesti väsyttämä mutsi oikaisee sohvalle koko 172cm pituuteensa, nostaa jalat kohti takkatulta ja ottaa piiiitkän hörpyn miehen valmistamasta glögistä. 

Sen jälkeen aletaan taas miehen kanssa suunnitella tulevaisuutta - tämä perhe meinaan harvemmin lepää laakereillaan kun kyse on unelmoinnista. Muistakaahan tekin unelmoida, ainakin välillä! Sielu kiittää.

4 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

jee, ihanaa, jos tekin tuutte sinne murkulan ykkösille, niin vihdoin tavataan!

Vähän kyllä nyt tulee paineita vaatetuksen suhteen, jos sinne on tulossa tuommonen asu :) Mutta ehkä luotan upouuteen metsolaan kuitenkin ;)

--salla

L-E kirjoitti...

Meidän Pompin paketti tuli perille vajaassa viikossa jahka oli lähtenyt (ja me sentään asutaan keskellä ei mitään ;)) että luulisin tuon jouluksi ehtivän, onhan tässä vielä aikaa.

Ihanat röyhelöt, mullakin on ollut joku ihme pakkomielle löytää röyhelöhame meidän pienelle mutta se oikea ei ole vielä kävellyt vastaan, mutta toivottavasti piakkoin.

Ja taas meillä on jotain yhteistä: me ollaan täsmälleen saman mittaisia, voisimme siis vallan helposti katsoa toisiamme silmiin tavatessamme :D.

Muista nyt sitten äitinä käyttäytyä sinäkin siellä suihkuseurapiireissä ;). Mukavia juhlia!

mimmu kirjoitti...

Oi miten hurmaava juhlaeleganssi, kyllä kelpaa Nasun mallipiireissä viipeltää :-) Toivottavasti pääsemme näkemään myös herra päivänsankarin juhlavermeet,, edelliset kuvat olivat nimittäin niin ultrasöpöjä ko. herrasta.

Hauskoja juhlia ja unelmointihetkiä!

Heli kirjoitti...

Salla H: Kyllä, siellä vihdoin tavataan! Hauska tavata lukija oikein livenä, toivottavasti ei tule kohellettua liikaa... :) Ekå mitään paineita, ei me olla lyöty mitään vielä lukkoon. Ja mähän olen tietty varmaan sit mustiassa...

L-E: No hyvä tietää, niillä kun on mennyt yli viikko nyt ottaa se tilaus edes käsittelyyn. Nyt se ilmeisesti on lähetetty, joten hyvältä sit näyttää ett jouluksi ehtisi... Röyhelöt on nyt yhtäkkiä nousseet mulla ihan lemppariksi, samoin tyllihameet. Sieltä se prinsessamaisuus siis puskista hyökkää, näemmä. Ja hei, mehän ollaan siis ehkä parhaimman mittasia! Yritän osata käyttäytyä, mut persiilleen se useimmiten menee, ainakin kun oikein yritän :D

mimmu: Täytyykin ottaa kamera mukaan ja napsaista kunnon paparazzi-otos Murkulasta, lukijoilla onkin aikaa kun ovat kyseisen herran komeudesta saaneet nauttia. Eiköhän Murkula faneilleen myönny poseeraamaan :) Ja kiitos toivotuksista, unelmointi nostaa siivilleen aina...