torstai 23. joulukuuta 2010

Nuhanenä jäi parvekkeelle

Tänään oli Nasun Ensimmäisen Saunakerran jälkeinen päivä. Sanovat mitä sanovat, kyllä viisikuukautinen viihtyy saunassa oikein hyvin! Nasu istui töpäkkänä kuin pikku-Buddha saunan alalauteella isin sylissä ja ensimmäistä kertaa moneen päivään hengistyskin sujui korisematta. Aamulla oli pakkaspäivämäisen vaaleansininen olo, jota juhlistamaan puettiin verkka-asu korvilla. Tämä verkka-asu on meille erityisen rakas. Se ostettiin hääpäivä-reissultamme New Yorkista, kun pikku-Nasu ei vielä ollut ilmoittanut tulostaan. Jotenkin kuvittelimme miehen kanssa saavamme pojan, mutta toisin kävi :) Tosin meille blondeillehan sopii ihan älyttömän hyvin tällainen jäänsininen, joten hiiteen kaikki "pikku-pojalle vaaleansinistä" -mentaliteetit! Tässä huushollissa pukeudutaan sateenkaaren kaikkiin väreihin, myös siihen vaaleanpunaiseen.Vaaleansininen Paul Frank verkka-asu, velouria, Century 21 New York
Kaukosäädin kuvausrekvisiittaa

Iltatorkut nukuttiin, kuten tapana on, parvekkeella. Tekniikan alalla työskentelevä äiti ei näköjään ole vieläkään selvittänyt, missä järjestyksessä itkuhälyttimet pitää laittaa päälle. Tämän seurauksena pieni nuhanenä itki hälyttämien mykistyksessä jonkun aikaa, kunnes Heli havahtui keittiön pöydän äärestä etäiseen ääneen: sehän on mun vauvani, joka siellä pakkasillassa itkee! Jaahans, töppöset jalkaan ja vauva sisälle.     

4 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Tuo kaukosäädin on vähän kuin joku huuliharppu:D Ja voi mitkä ihanat korvat tuossa asussa on!

Heli kirjoitti...

Kiki: Joo, jos tarkaan kuunteli, niin sieltä tais tulla Huuliharppukostajan teemaa... ;) Täytyy asustaa Nasua korvilla ja muilla ulokkeilla, tota tukkaa kun ei vielä oikein kampauksiin asti ole.

pipa kirjoitti...

Vähänkö ihana asu!!!!
Mäkin haluuuun!

Heli kirjoitti...

pipa: Kiitos ja kumarrus! Ehkäpä tän vois laittaa Huuto.nettiin ku jää pieneksi... jos raaskin. Kuten kirjoitin, tällä asulla on tunnearvoa. Kahtoo ny. Suattaapi näitä muuten saada Suomestakin, mä voin vinkata jos osuu silmään.