torstai 23. joulukuuta 2010

Tunnustakaa, kuka tilas noi pakkaset?


Johan meinaan jokeltaa! Pimeydessä raikaa jonain muuna vuorokaudenaikana söpöksikin kuvailtu vimmattu jokellus. Mitä se nyt heräs? Pienet kädet viuhtovat välissämme ja kännykän valon kajossa (on meinaan nerokas yövalo, kun ei halua herättää vauvaa -suht tehoton kun vahinko on jo tapahtunut) kohtaan haljenneena nauriina virnistelevän pallopään. Ja kello oli...seitsemän??! WTF? Mitä ihmettä? Johan me Nasun kanssa ollaan sovittu, että herätys tapahtuu aikasintaan kello yhdeksän, jotta ryppyinen ja vanheneva äiti saa kauneusunensa. No niin, joko se jo viiskuisena odottaa joulupukkia, tai sitten eiliset päiväunimaratonit oli hieman liikaa? Mies nousee kiroillen ylös ja äiti kääntää kylkeään - eihän sitä nyt vielä sovi nousta ylös!

Jossain vaiheessa Nasu oli palautettu kainalooni ja jatkoimme unitursasteluamme aina puoleenpäivään asti. Herättyä oli mahtava olo, ikkunasta avautui ehkä maailman kaunein kuurainen talvimaisema ja meillä oli nostalgisen lapsellinen olo. Tää päivä ei voi epäonnistua! Eli ei muuta vaihtoehtoa kuin retrofroteeta päälle ja sassiin! Piparinvärisenä tietenkin.

Valkoinen body - H&M
 Ruskea froteinen pallopaita - 70-luvun retroa Huuto.Netistä
Ruskeat froteepotkarit -  70-luvun retroa Huuto.Netistä, itse värjätty
Tassutöppöset - H&M


Nää ei nyt sit napostele mua nää töppöset

No nyt pääsee froteepotkarit oikeuksiinsa!

Äiti iski tänään kirjaimellisesti kätensä...noh...kehnoon, kun joutui tonkimaan vaipparoskiksesta sinne tippunutta tuttia.  Naminam! Onneks Nasun vatsa on viime aikoina "toiminut vilkkaasti" (yksityiskohtiin menemättä) ja roskiksessa oli kamaa mitä tonkia. Ja eikun kattilat liedelle kiehumaan ja tuttia keitteleen. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei tehnyt mieli iskeä se oma käsikin sinne puhdistumaan..

Mutta lisää kivaa oli luvassa! Uusin Huuto.Net löytö odotti posteljoonin jäljiltä eteisessä. Ja eikun tonkimaan mitä sieltä löytyy...


Ai että, kulma näkyy jo!

Hmm, Riki-kissa on kyllä myös kiinnostava...


Jes! On niinku pitikin!

Eli kuten kuvasta näkyy, jotain violetihtavaa (onko tuo edes sana?) ja hirvimäistä on tiedossa. Nyt ei kerrota enempää, sit kun seuraavan kerran hirvityttää niin pääsette ihailemaan tuota kokonaisuudessaan.

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Mitkä tassut! Ihanat!

PS: Voi ei, en kai mää ala jokaiseen postaukseen kommentoimaan. Poista sitten mielesi mukaan - onhan se noloa kun jokaisen jutun perässä on meikäläisen jotain tyhmiä kommentteja.

Heli kirjoitti...

Kiki: Joo, korvista seuraavana päivänä tassuihin, haha :D Kuule, kuten varmaan tiedät, mikään ei oo kivempaa tässä blogittelussa ku saada kommentteja! Eli anna palaa jatkossakin vaan, pliis!