sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Gimme gimme gimme!

Nasu sai ihania lahjoja. Minä sain ihania lahjoja. Voihan video, voiko yksinkertaisesti olla kivempaa kuin Joulu? Sitä varmaan pitäisi tälleen jo aikuisena ja yli kolmikymppisenä olla päässyt yli sellaisesta lahjakiihkosta, joka yhä valtaa ainakin mut. Huoh aikuisuus, koska saavut? Kasa mysteeripaketteja kuusen alla...mmm...montakohan on mulle? Minkä muotoisia? Kokosia? Montako? En pysty istumaan enää sekuntiakaan joulupöydässä...JOKO SAA AVATA??? Äitini muisteli kuinka mulle oli aina kersanakin tärkeintä lahjojen määrä ja niiden avaaminen - jopa siinä määrin, että jossain vaiheessa vanhempani oli alkaneet paketoida värikyniä yksittäin, jotta Heli sai mahdollisimman monta pakettia avattavaksi. En tiedä, kertooko tuo lapsuustarina surullisempaa musta vai vanhemmistani, haha :D



Mutta ensin tärkeimpään eli Nasun Päivän Asu:

 Hirvihaalari - Tutta
Murkkutöppöset - kummitädiltä
Valkoinen neuletakki - löytö serkkutytöiltä (ei hajua valmistajasta)


Ja takaisin niihin joululahjoihin. Tulette niitä näkemään täällä sivuilla tulevaisuudessa, sillä moni Nasun paketti oli pehmeä ja pääsee kokonsa puolesta heti aktiivikäyttöön. En kuitenkaan voi vastustaa kiusausta jakaa teidän kanssanne niistä jo muutama:

  Äitinsä innolla avataan...

Mahtavat töppöset kummitädiltä L ja -sedältä J!

 I-HA-NA kirja liukuvilla kuvilla kummisedältä K ja tädiltä T!

...ja mikä hattu isiltä ja äidiltä!

Kyllä nyt kelpaa olla Nasu! Seuraavaksi lähdetään mummulaan katsomaan mummua ja ukkia ja syömään ehkä vielä hieman jouluruokia. Asiaa olisi paljonkin, mutta palataan linjoille myöhemmin!

Pulleaa joulupäivää kaikille Nasse-sedän pikku hömötiaisille! :)

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Ihanuuksia!

Meidänkin pikkuisella oli silloin ihan vastasyntyneenä tirriäisenä tuosta norsukuosista vihreä body ja nyt ostin uuden keltaisena kun sitä kuosia oli taas tullut kauppoihin.

Heli kirjoitti...

Kiki: Oon tässä pikku hiljaa pistänyt merkille, että mulla on joku ihme himo norsu- ja hirvikuosisiin vaatteisiin...? Liekö selitys se, että itse en niihin voi pukeutua (norsu norsulla ei vaan ole nättiä)? Lisää meinaan tulvii ulos Nasun vaatekaapista...