keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Hauska tavata!

Tätä blogia tekee siis Nasu ja sen äiti Heli. Blogimme luomisen taustalla on monia eri syitä, joita ei kuitenkaan ole tarkoitus ruotia tässä. Pääasia, että aloitimme. Elämämme on pääasiassa kivaa, kaunista ja leppoisaa -ja sen haluamme lukijoidemme kanssa jakaa. Joinakin päivinä naurattaa, toisina ei huvita sitten mikään. Välillä amatööriäiti onnistuu, välillä menee lahjakkaasti metsään. Tärkeänä ohjenuorana on, että itselleen voi nauraa :)

Helin filosofian mukaan pukeutuminen ja tyyli heijastelee ihmisen fiiliksiä, persoonaa ja luonnetta - miksei se voisi tehdä sitä jo pienellä ihmistaimellakin? Nasun Asu kertoo siis meidän elämästämme, ihanasta arjesta kaikkine mokailuineen. Kuvitamme päivämme Nasun Päivän Asu -kuvilla, jotka heijastelevat pilke silmäkulmassa sen päivän fiiliksiämme. Yhtymäkohta muotiblogien päivänasu-tematiikkaan ei ole sattumaa. Tarkoituksemme ei kuitenkaan ole loukata ketään.  

Tässä blogissa seikkailevat: 

Nasu, tyttö, ikä n. 5kk


Heli, nainen, ikä n. 33v.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Äiteellä on kylä makeet rillit,just kuin kummitädillään 70-luvulla:-)

Kiki kirjoitti...

Uuh, tyylikkäät tylleröt! Tervetuloa blogimaailmaan!

Emppu kirjoitti...

Nasevaa luettavaa ja sisältää ihanaa nostalgiaa. Sekä äitee että tytär kuvauksellisia. Olet oppinu tosi nopeesti käyttään uutta kameraas! Hyvää ensimmäistä lapsellista joulun aikaa teille kolmelle! T. Emppu

Heli kirjoitti...

leena: Kiitos vainen, täytyy olla uskollinen juurilleen ;)

Kiki: Kiitoksia, tämä on ollut aikeissa jo nasun syntymästä saakka, mutta on milloin jäänyt minkäkin asian takia (kameran puute, osaamisen puute, laiskuus - noh siinä ne syyt oikeastaan ;) Mut nyt saatiin vihdoin aikaan! Uusin kujein uuteen vuoteen, sano!

Emppu: Tattista taloon! Kiitämme ja kumarramme. Nämä voi vielä kuule olla sellaisia säkäotoksia, katotaan ku joudutaan tositoimiin (lue: Nasu lähtee liikkeelle)