torstai 30. joulukuuta 2010

Kyllä alennusmyynnit vaan on kiva juttu

Aamu alkaa kertiksen vaihdolla kestikseen. Kaukana tuntuu olevan ajat, kun ne alkoi rauhallisella aamukahvilla ja meikkituokiolla, mutta vaihtelua tämäkin. Pääasia että ehdin edelleen aamukahvittelemaan ja meikkaamaan, prioriteettijärjestys vain on nassikan myötä muuttunut. Eli, eiku kuivat alle!

 
Sitten body...


... ja pökät


Valmis on!

Kyyhkysbody - Tutta
Turkoosit froteepökät - löytö Huuto.netistä

 Jiihaa, ALE-myynnit on täällä taas! Mutta sen sijaan että katselisin itselleni jotain ihanuuksia Asokselta, selailen vimmoissani lastenvaatekauppojen tarjouksia. Kyllä se vanhemmuus sitten taitaa tosiaan muuttaa ihmistä. Ja voi pojat että netistä löytyy meinaan lastenvaatekauppoja! Oon ihan ihastunut Metsola-merkkiin, sen kuoseihin ja fiilikseen. Muita lemppareita vaatemerkeissä on Tutta (varsinkin retro-Tutta), Me&I, eli Meandi, Me Too,  Finnwear, Nanso, Tinttu, Moonkids... näin niinku alkajaisiksi. Yleensä lastenvaatteet, ainakin merkki sellaiset, on aikas turkasen kalliita. Yhdet haalarit voi maksaa helposti 30-40€. Ja se on kyllä liikaa, ainakin jos ottaa huomioon kauanko niitä edes saa pitää ennen kuin pikkupiltti on kasvanut niistä ulos. Mutta käytettynä niitä saa jo ihan inhimilliseen hintaan, usein vielä tosi hyväkuntoisenakin.

Kävipä pari iltaa sitten niin, että eräässä kaupassa  (eli lasten Taikamaassa, klikkaa tästä) oli juurikin nyt alet päällä (ihme juttu!). Ja harvanaista kyllä, Metsolaa sai jopa -40% alennuksella. Koska ne on normihintaisena aikas järkyn kalliita, suorastaan tärisin innosta kun klikkailin aletuotteiden kohdalle. Ja kyllä! Himoitsemani mekko oli alessa ja vielä Nasun koossa! Yeah baby! Kliks, kliks ja se oli meidän. "Mitä sä siinä vimmoissas näpyät," mies tiedusteli viereiseltä sohvalta. "Öööh, en juuri mitään...Paitsi että lapsilisät meni just. Siis ne jotka ei oo vielä tulleet" luikautin suupielestäni. Sain vastaukseksi huokauksen, kun läppäri sylissä heiluen siirryin miehen sohvalle esittelemään löydöksiäni. Mulla on onneksi vaatealalla tyoskentelevä ja vaatteita itsekin harrastava mies, joka ymmärtää kauniin päälle, joten olimme lopulta yhdessä sitä mieltä, että jopas kävi säkä ja kyllä Nasun nyt kelpaa.

Ja tänään ne tuli postissa, tadaa:


SunDay mekko - Metsola

Ja uusi tuttavuus, tanskalainen H.J.O.R.T.H. Sieltä oli otettava tämä söpö peurapaita, oli niin hyvät väritkin. Kamera vääristää värejä hieman, tuo Metsolan mekko on kirkkaampi kuin mitä kuvassa ja tässä bodyssa puolestaan nuo saumat on tiilenpunaiset ja noi peurat beigen väriset, ei punaiseksi värjääntyneen näköiset.

H.J.O.R.T.H:n body

Nämä asut pääsevät heti käyttöön, silä ovat Nasun tämän hetkistä kokoa 68. Mutta ei tässä vielä kaikki. Fiksuna, filmaattisena ja kauaskatseisena (onko tuo edes sana?) ostin Nasulle myös seuraavaan kokoluokkaan uusia ihanuuksia, joita fiilistellä. No, ehkä niitä nyt rehellisyyden nimissä fiilistelen lähinnä mä, mutta väliäkö tuolla. Pääasia että joku fiilistelee :)

 Joulu haalarit - Metsola
 
 SunRay pipo - Metsola
SunRay body - Metsola
Petroolinsininen Froteehaalari - Moonkids

Ai että! Nyt vaan odotellaan et nassikka kasvaa tuohon vaadittavaan 74 cm pituuteen. Eli kymmenisen senttiä uupuu vielä, hehe.

*******************************
PS. Huhuilkaa jos nämä blogin kuvat ei aukea teille kunnolla. Tuunaan vielä hieman noita asetuksia ja noviisi blogimaailmassa kun olen, mulle ei oo oikein selkeetä että missä kuvakoossa näitä kuvia olis hyvä täällä julkaista. Ja tällaisissa kuvapläjäys-postauksissa en ihmettele yhtään, jos hermot repee kun sivu lataa ainiaan. Eli kiltit vinkatkaahan, onko kuvien koot ok vai vaatiiko nekin tuunausta? Mmmm...tuunausta... :)

10 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Tyylikästä!

Heli kirjoitti...

Kiki: Voi kiitos!

pipa kirjoitti...

Ihania vaatteita. Mullakin on noi metsolan kaarihaalarit ja sit toi moonkidsin turkoosi haalari mut taskuilla, mutta sen mä myinkin jo pois haikein mielin :(
Toi sunray body on niiiiin mielettömän suloinen. Mäkin sen haluisin mutta lupasin juurikin miehelleni, että yritän pidättäytyä noista lasten merkkivaatteista, kun viime aikoina on mennyt liikaa rahaa noihin.

Heli kirjoitti...

Pipa: Voi kiitos! OItse asiassa mun piti huutaa (ilmeisesti sulta) just sitä haalaria, mut sit sain sen verran taottua järkeä päähäni, etten ostanut niitä. Mulla kun on jo noi perusturkoosit nyt. Mut vaikeaa oli itsehillintä!

Mä olen kans köyhtynyt ihan kiitettävästi viime aikoina, mut sit oikeutan hommaa itselleni sillä faktalla, et 90% ostoksistani on Huuto.netistä eli kierrätystä. Kävin muuten vilaseen sunkin blogiasi ja pelottavasti nyt ihastuin hehkuttamaasi Albababyyn...augh!

pipa kirjoitti...

Mulla on tuo vaateblogi viettänyt pitkäaikaista hiljaiseloa, kun masennuin tyystin siitä ettei kukaan käynyt sitä lukemassa XD
Aktiivempi ole tuossa laihisblogissa.
Mutta tuo AlbaBaby on aivan mieletön vaatemerkki ja olen onneksi pitänyt näppini erosta kyseisestä merkistä hintansa vuoksi. Ehkä niitä joku päivä ilmestyy huutikseen hieman edullisempaan hintaan ;)

Heli kirjoitti...

pipa: Joo, se on kyllä kieltämättä tärkeää, että tietää edes jonkun lukevan raapustuksiaan. Myös mulle. Miksi niitä sepustuksiaan muuten julkaisisi netissä -helpompihan sitä olis pitää vaikka vanhaan tyyliin leikekirjamaista päiväkirjaa.

Ai että, tuota Albababya on ehkä kuitenkin pakko hommata :) Taidan kuitenkin malttaa mieleni seuraavaan vaatekokoon, jos ne vaikka sitten kestäis Nasulle hieman kauemmin. Tai vielä parempi tietty jos sitä tosiaan ilmestyis Huutoon, tosin sit me varmaan huudeltais siellä kilpaa verissä päin? Vai olikos sun vekarasi vanhempi ja siten hieman suurempaa kokoa kuin Nasu? Jos, niin sähän voisit huutaa eka ja mä sit huutasin ne sulta :)

Matleena kirjoitti...

Voi Heli, miten ihania vaatteita! Ja kaikki ihan sun näköisiä. :)

Heli kirjoitti...

Matleena: Voi kiitos! *kumartaa syvään* :)

HannaL kirjoitti...

Aivan ihania vaatteita!! Mahtavia löytöjä olet kyllä tehnyt :) Mäkin olen hurahtanut tohon Metsolaan. Pukin konttiin tuli hankittua satsi vaatteita, juurikin noita veluurihaalareita ja bodeja ihanilla kuoseilla. Tosin luulin hankkineeni reilun kokoisia bodeja kun ostin 68 cm (meidän tyllerö 63 cm), mutta peijakas kun rupesin mälläämään niitä tytön päälle niin ne juuri ja juuri menevät!! Eli on todella slim fit :) Täytyy vaan pitää niitä nyt ahkerasti. Haalarit on onneksi reippaampaa kokoa, joten niitä voi käyttää pidempään.

Heli kirjoitti...

HannaL: Joo, mäkin löysin itsestäni jälleen uuden pehmeen kohdan (tällä kertaa ilmaisun metaforisessa merkityksessä, ei kehollisessa) tän Metsolan suhteen. Kalliin pehmeän kohdan. Mä kans fiksuna tilasin jo kokoa 74, tosin jotkut ihanuudet on kokoa 68 eli ne pitääkin ottaa heti tehokäyttöön. Nasu on kyllä sne verran hoikka tapaus, et sen suhteen ei tule ongelmia. Pituuden ehkä. Ja ainahan voi askarrellapaskarrella niitä haalarin saumoja auki, tuunata juu nou... :D