perjantai 15. kesäkuuta 2012

Tilannetiedotus sairastuvalta

Moikka taas! Jööti antibioottikuuri päällä ja johan on alkanut elo taas maistumaan. Muullekin kuin taudille meinaan. On se jännä mitä nuo pikkuruiset pillerit saavatkaan aikaan, luojalle kiitos kehittyneestä lääketieteestä! Ja vaikka en yleensä juurikaan lääkkeitä syö, on selvästi aikansa ja paikkansa jolloin ne ovat enemmän kuin paikallaan. Tämä on juurikin niitä hetkiä.

Ja minä se olin suunnitellut synttäreikseni vaikka mitä. Oikeiden juhlien järjestäminenkin oli käynyt mielessä, kakkukahvit nyt ainakin. Parhaan ystäväni kanssa suunnittelin 70-kymppisten pitämistä, viikon sisään kun synttäreitä juhlimme. Vaan ei, niin meni ohitse ja sumussa nuo omat synttärit tänä vuonna, mitä nyt orvot pallot jätskiä miehen kanssa iltatuimaan nautiskelimme. Jotta kyllä jäävät nämä meikäläisen synttärit mieleen nyt yksinä ankeimmista.

Jospa sitä sitten vastaiskuksi järjestäisi tulevaisuudessa jotkut aivan turhat kemut, tyyliin seitkytkaksvee-hipat? Ystävän kanssa uhottiin kun kolmikymppisiämme juhlimme, että järjestetään sitten aina viiden vuoden välein isot kemut - promise! Niin teimme jo 25-vuotiainakin. Mutta voih! Nyt ne sitten jäivät väliin. Vahinko on selvästi otettava takaisin.

Allekirjoittaneen sairastaessa koko muu Suomi on nauttinut kesästä. Ruoho tuoksuu, aurinko paistaa ja pilvet matkaavat korkealla taivaalla - kuulemma. Mitäpä minä moisesta tietäisin. Täällä sisällä lakanat ovat pysyneet raidallisina, yskänlääkkeet pahanmakuisina ja vessapaperia on kulunut rullittain. Sohvan pohjalle on painunut takamukseni muotoinen kolo. 

Mutsi hei, täällä puistossa arska paistaa meinaan aikas kuumasti.
Iskä laittoi mulle tällaisen lierihatunkin, menee kampaus pilalle.


Mut hyviä vointeja hei sulle sinne sairastuvalle.
Me nautitaan kesästä sunkin puolestasi.

10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Leijonapaita - Jonkun taidokkaan ompelema
* Keltainen lierihattu - Metsola
* Keltaiset kesähousut - Moonkids
* Kesäkukka - Mallin itsensä poimima

L-E kirjoitti...

Kappas kun just aattelin että vieläkö siellä henki pihisee ja tulin kattomaan niin kylläpä vain paikalla olittekin :D.

Mulla oli tänään melkein samanlainen paita kuin nasulla. Itte ompelin ittelleni, kumma vaan ku ei tullu yhtä söpö kuin nasun versio ;D.

Eikä muuten ollu pää kipeä sun synttäreitten jälkeisenä aamuna! Ihmeiden aika ei siis ilmeisesti olekaan ohi :D.

Ja mä en melkein ollenkaan enää meinaa selvitä näistä sun robottikyselyistä - ne menee aina vaan mielettömämmiksi! Alan kohta robotiksi niin ei tartte todistella, nih.

Elina kirjoitti...

en lakkaa ihmettelemästä et sinä muka kolkytviis... ei tuu kysymykseenkään...
Ja mitäs minä löysinkään, vattalihakset sain kipeeksi löydöstäni,siitä ei ehkä sen enempää...
Huippu ku oot jo enemmän terveitten kirjoisa...

Heli kirjoitti...

L-E: Pahoittelen syvästi robottia, koitan kouluttaa sitä viikonloppuna enemmän tavoille... se senkin! Ihana kuulla, että pää ymmärsi olla särkemättä - ehkä se on kuten minä? Jääräpäinen, mutta silti oppimiskykyinen? ;)

Elina: Sä se oot ihana! Hihi *punastelee ryppyisen naamavärkkinsä takana* Ja hei, mä kun olen kaikkien uteliaiden ihmisten kantaemo: MITÄ sä löysit? Paiskaa vaikka maililla, jos et tänne ilkee laitaa? Piiis? Muuten en saa unta...

Hanna kirjoitti...

No nyt täytyy kyllä kans sanoa, etten olisi uskonut, että täytät 35! Sinusta täällä vilahtaneiden kuvien perusteella olisin arvannut sun iäksi ehkä 28. Ja tämä on ihan totista totta! :) Mutta myöhästyneet onnittelut sinulle kuitenkin! Ja Nasu on söpönä taas, niinkuin aina! :)

Sarmanda kirjoitti...

Hys! Hiljaa siellä! Mä koin ainakin olevani paljon nuorempi, kunnes sama vuosluku menee sitten oikein kissan kokosin kirjaimin pamauttamaan todellisuutta näytölle...

...No onnea kuitenkin ikäneidolle ja Nasukille myös nuoren äidin johdosta =) Jan miehelle tietysti upeasta vaimosta =P!

Juhlakutsuja odotellessa...

Elina kirjoitti...

Noniin, Hannakin komppaa mua... oot sää kuitenki ehkä hitusen vanhempi ku Hannan arvaama 28, mut korkeintaan 29... :D ihan tosi... sinun nuamavärkkiä mie napsautin ja sain eiliseks illaks mukavat vatsalihas treenit ihan ilman kovaakaan treeniä... :D oot niin huippu kirjoittaan, toivottavasti sait unen ja nyt hoksaat mistä mie puhun... :D omaisinpa itsekin moiset kirjurin lahjat... :D

ONIA kirjoitti...

No kah, myöhästyneet onnittelut nyt täältä sitten! Kurjaa että juhlat meni niistäessä, pistäkää pystyyn jotkut ihan aiheettomat kesäjuhlat joskus myöhemmin? ;)

Ja ai että tota Nasun hattua, saakohan noita enää mistään? Olis iiiihan täydellinen - ei siis mulle itselleni.

elinarsku. kirjoitti...

snif ja köh. paljon onnea hieman myöhässä. täälläkin sairastellaan. mur.

Heli kirjoitti...

Hanna: Voi ihanaa! Lisää mielettömän ihania kehuja, me like <3 Ihan hiljaiseksi vetää, miten olenkaan onnistuut näin teitä huijaamaan? Mies on osannut ottaa edustavasta kuvakulmasta kuvia, ei sitä muu selitä... Mutta KIITOS! :) *en voi lakata hymyilemästä*

Sarmanda: Hahhaa, tunnusta vaan! Mä taas luulin täyttäväni tänä vuonna 33, kunnes mies korjasi asian. Eli dementia on ainakin pamahtanut jo päälle... Kutsut paukahta välittömästi, kunahn hipoista ensin sovitaan :)

Elina: Oi joi oi! En saa kylllikseni teidän kehuistanne! Luen niitä vaan ahnaasti ku laihduttaja herkkupöydässä... koukuttavaa! Ja kiitokset kehuistasi, nyt en tiedä mitä tuohon osaisin vastata. En ainakaan mitään fiksua, se nyt on selvä.

ONIA: Kyllä, voit olla varma että hipat täällä vielä paukahtavat jossain vaiheesa päälle! Kiitokset onnittelusta, näin sitä vuodet karttuu, viisaudesta en sit tiedäkään. Mutta uskottelen itselleni, että se kertyy myös ;) Toi Nasun hatu on meillä ollut jo kaksi kesää tehokäytössä ja suosittelen lämpimästi! Metsolalla tais tänkin kesän mallistossa olla noita, oli ruskeakin. Jos ei kaupasta enää saa, niin Facen kirppikseltä tai Huutikselta?

linarsku.: Voi teitä! Lähetän paljon voimia ja tsemiä,tä tauti ainaksin oli ihan karema. Toivotavasti, voi toivottavasti teillä EI ole tätä! Antibiooteilla se sit lopulta selätettiin.