torstai 7. kesäkuuta 2012

Houdinin paluu

Apua! Nyt tarvitaan kuulkaas apua: Nasukka on ohittanut jesseteipinkin. Tuon ohittamattomana, ellei jopa voittamattomana pitämäni ihmeaineen. Koko 35-vuotisen elämäntaipaleeni ajan jesse on ollut ohittamaton, pettämätön, voittamaton apu vaivaan kuin vaivaan. Nyt tämä usko on mennyttä, lopullisesti.

Teille voin tunnustaa teipanneeni erääseenkin viralliseen iltatilaisuuteen tissini nimenomaan jessellä paikoilleen, iltapuvussa kun oli sen verran antava selkäosa etteivät rintsikat tulleet kyseeseen. Toiset käyttävät vartaloteippiä, meikänainen jesseä. Mutta asiaan, jesse on nyt kohdannut Nasun. Ja Nasu on selvinnyt voittajana.

Mutsi hei, winner takes it all. Niin se vaan on.
 Ja nyt mä nappaan tän pallon tästä.


Tottele, kurjake. Älä vieri sinne tuolin alle.
Jeps, ja nyt mä sitten potkiskelen tätä.

Miten ihmeessä, siis todellakin kuinka helkkarissa pidämme tuon ipanan nyt vaipoissaan yön yli? Alkavat keinot meinaan olla lievästi ilmaistuna finaalissa. Ei toimi yöppäri väärinpäin, ei jesseteipillä sinetöity väärinpäin oleva yöpuku, ei hankalasti riisuttava yöppäri, ei yöppärittömyys. Mikään ei auta, kaikki riisutaan.


Koita nyt mutsi tajuta, ei mua voi rajoittaa.
Mä meen ja teen mitä haluun, nih!

11 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

sun on pakko nyt laittaa sinne joku kamera, että näätte miten se tapahtuu :) Jos vaippa on tosiaan kuiva ja sitten on pissa sängyssä, niin ehkä oikeesti kannatais siirtää nasu "isojen sänkyyn" ja potta siihen sängyn viereen?

--salla

Kasvukipuja kirjoitti...

teipatkaa se vaippa kokonaan jessellä :D

Ei mut oikeesti, mie suosittelen kans tuota isojen sänkyyn kokeilua ja potta viereen.

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Musta froteepaita - ompelijan surauttama
* Mustat leggarit - Metsola
* Punainen mekko - Albababy
* Keltaiset kengät - Gucio

Salla H: Tiäkkö, mä jäin miettimään tota ratkaisua. Siis oikeasti. Se mikä mua epäilyttää on se, et a) löytääkö se ipana siellä pimeässä potalle? b) Jos löytää, osuuko pissa pyttyyn? c) Jos osuuu, kaadetaanko se siitä sitten ympäri tiluksia? d) Nukahtaako ipana edes sinne sänkyynsä? Huoh, lienee (jälleen) niin, että mutsi on kiintyneempi rutiineihin kuin mitä ipana. Lapsi haluaa kehittyä, äiti ei anna.

Katriina: Hei, voin tunnustaa epätoivon hetkellä harkinneeni sitäkin. Mut sit muistin miltä sen tissiteipin irti repiminen tuntui (pienessä laskuhumalassakin) ja päätin etten ehkä sittenkään... :D

Tanttarella kirjoitti...

Ou nou, vähänkö mä täällä repeilen, kun oon lukenut teidän pikkuneitosen touhuiluja. Samassa kiskaisin kädet kyynerpäitä(tai olkapäitä) myöten ristiin, ettei meidän Pikkusukka ole vielä keksinyt kyseistä hommaa.. Päivällä vaipat lähtee noin kymmeneen kertaan, mutta yöllä ei (vielä toistaiseksi kop, kop)
Koitin kovasti miettiä mitähän ihmettä keksimme aikoinaan meidän kakkosen kohdalla, hän oli samanlainen riisuja, kun teidän neiti... Raks, raks...ei nyt millään raksuta, ei muista.
Hän vaan pari kertaa tosiaan ne isommatkin "tuotteet" sieltä vaipoista/sängystä "otti parempaan talteen" ja maalaili niillä esim. seiniä...HYI YÖKS... Muistan sen sotkun vieläkin ja hajun....huh, huh...
Kaikkea ne keksiikin.. Laitan vink vink vinkkiä, jos ja kun muistan... mikä se niksi oli. Ai niin ja noissa Småfolkin kokoyöttäreissähän ei oo neppareita, kun siellä haarassa, siis ei selässä mitään, ei edessä mitään??

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hih, kekseliäs tyttö :)

Meillä ei vaippa-aikaan ollut riisumisongelmia, mutta nyt sitten pojilla ei meinaa millään pysyä vaatteet päällä. Heti kun tullaan kotiin, niin vaatteet on läjässä eteisen lattialla. Myös jos meillä on vieraita.. Tähän en ole keksinyt muuta apua kuin aika, ehkä tämä armeijaan mennessä menee jo ohi :)

Äni kirjoitti...

Onkos väliä onko teippi vai housuvaippa? Jos on teippivaippa, silloinhan siitä vyötärön ympäri (vaipan päältä, ei iholle) voisi kiepauttaa kierroksen jesseä? Mä nyt taisin vain jumittua tuohon jesseteippiin, kun en muutakaan vinkkiä keksi. :D

PS. Ihana huiivisysteemi Nasulla edellisessä postauksessa!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan niin, että riisuminen tapahtuu illalla unta odotellessa? Vai ihanko keskellä yötä? Jos kyse on tuosta iltariisumisesta, niin siitä meillä on kokemuksia. Asia ratkaistiin meillä siten, että kun ipana oli nukahatanut nakkena sänkyynsä, kävin vaivihkaa lisäämässä hänelle vaipan (meillä unenlahjat hyvät, eikä nukkuva taapero tähän reagoinut).

Taskulaatikko kirjoitti...

Miten olis body? villervallalla on bodeissa nepparit vähän siinä etumpana niin lyötte sen väärinpäin niin ei lähe niin hyvin auki... ehkä? Tai laitatte nakuna nukkumaan ja vuoraatte sängyn hyvin. luulis että parin hyvin kostean yön jälkeen maistuu taas vaipat ja vaatteet. tosin, pitää olla lämmin yö sit ettei pikkunen palele.
ja ainahan ne bodyn nepparit voi vetästä jesarilla jos siltä tuntuu ;)

Rillis kirjoitti...

go nasu!
kunnon epeli :)
meilä nukahtaminen tuntui vain helpottuvan kun ei tarvinut huutaa pinnistä vastaan silloin muinoin.
Neiti ei oo koskaan sieltä omastaan tippunut, mutta tuo potta vieressä, enpä tiedä miten se sille kävis...
meillä oli lakanan alla muovifrotee niin että kun tyyppi repi vaippaansa kesken unien (housuvaippa, eikä ota kokonaan pois, vetää vaan pois tieltä välilä niin että pissaa välistä tsekattu ;D) niin on sit vaan muovifroteen ja lakanan vaihto ja unta pollaan... suht tutuksi joku aika sitten tullut toimenpide, nyt pitäis kai taas tutustua hommaan uudestaan kun se vaippa pitäisi öistäkin jättää kai pois kun päivät sujuu hups vaan hienosti vaipattakin.

Kati kirjoitti...

Hmm..jopas pulman pisti. Meillä toimii tämä niin, että jos en aamulla heti jaksa nousta, niin tenavat riisuutuvat itsenäisesti. Kai se on jotain huomionhakuakin?Meillä auttaa vetska selkäpuolella, eli kevyt ase. Teillä vaaditaan nyt jotain järeämpää. Mitäs jos heräät ja pissatat Nasukan aina aikaiseen, ja painelet sänkyyn takaisin ja annat pikkukakkosen hoitaa lapsenvahdin virkaa?Esikoisen kanssa auttoi toi aikainen pissattelu, ja poika oli kuiva 1,5-vuotiaana. Enää en kyl jaksais ite, mut sulle jaan tämän neuvon jos vaikka sä olisit pirteempi aamuisin!

Heli kirjoitti...

Tanttarella: Nasu kyllä osaa olla kiusallisen luova ja aktiivinen, luoja yksin teitä mitä se vielä tulee keksimään. Tai puhumaan! Mutta yöks sentään, on teidänkin kakkonen kunnostautnut varsinaisena arjen Pollackina! Voin vaan kuvitella... ja samoin ristin itse käteni hartioita yöden, et Nasu ei tuolle tielle lähtisi :)

Vauhtivekaroiden äiti: Hohoo, tarkottaiskohan tämä nyt sitä, et jos meillä riisutaan nyt, selvittäis me sit jatkossa tältä vimmalta? Vaikka eihän lasten kanssa mitkään logiikat toimi ;) Repeilin täällä ääneen, ku kuvittelin sun poikias tulevan armeijasta lomille ja vetävän heti eteisessä kelteisilleen kotiin päästyään :D

Äni: Meilä on ollut jo hyvän aikaa vaan housuvaippoja, Nasu ei enää pysy aloillaan teipittelyn aikaa. Ja se tykkää itse vetää noita housuja jalkaansa. Ja jalasta pois... Huivitsydeemi oli miehen laittama, ei voi ottaa kunniaa vaikka haluaisinkin ;)

Anonyymi: Ehei, kyse on nimenomaan iltariisumisesta, ihan niinku teilläkin. Muuten tuo teidän keino vois muuten tepsiä, mut huolettaa jos se siinä iltariehuessaan sit jo pissii sänkyynsä?

Taskulaatikko: Kiitos body-vinkistä sitä ei vielä ollakaan kokeiltu! Samoin toi "Siperia opettaa"-metodi vois olla ihan ässä kans, kunhan päästään lämpimämpiin kesäöihin. KIITOS! :)

AnnaRilla: Meillä on kans ne muovifroteet alla, et sikäli ei onneksi olla jouduttu patjapyykille. Vähänkö hienosti teillä jo jää vaipat pois, siitä haaveillessa... Ja toi lakanoidne vaihto alkaa tosiaan jo meneen aikas rutiinilla, harjoitus näemmä tekee mestarin tässäkin asiassa :)

Kati: Toi vois olla oikeasti hyvä vaihtoehto, pitäis vaan löytää jostain selkäranka jonka avulla jaksais kiskoa itsensä aikaisin ylös. Arkiaamuina ei ole töiden vuoksi ongelma, mut nämä viikonloput! Mun rakkaat viikonloput! Snif!