keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Minä syön nyt muroja

Terkkuja Helsingistä työmatkalta! Kävimme juuri kollegan kanssa herkullisessa nepalilaisessa ravintolassa ahtamassa kupumme täyteen (kyllä, myös se liekitetty banaani oli ihan pakko ahtaa kitaansa) ja nyt istun lämpimän suihkun raikastamana hotellihuoneeni sängyllä, läppäri sylissäni ja selailen koneen uumeniin unohtuneita kuvia.

Kuten nyt vaikkapa näitä kuvia siitä kuinka Nasu syö elämänsä ensimmäisen kerran muroja. Tapahtuma taltioitiin kameralla ja siunatut metatiedot kertovat päivämäärän olleen marraskuun 4. päivä 2012. Siis samana päivänä kun Kimi Räikkönen voitti Formula 1 Abu Dhabi Grand Prixin, söi minun nasukkani ensimmäisen kerran muroja maidolla. Ehdottomasti päivän tärkein tapahtuma, globaalistikin ajateltuna.

Joo-o, me ollaan mutsi valmiina.  Tästä se lähtee.

Työnnä tänne suuhun vaan, mua ei uudet maut pelota!

 Ronskisti kitaan vaan!

Hä hä hä, sinne uppos!

Tsekkaa nyt mutsi, suu täynnä muroa!

Kas tässä vielä todistuskappaleet.

Ai kamala kun tuli omaa pientä perhettäni ikävä. Siellä ne ovat touhunneet iltatoimet keskenään, Nasu on lukenut Nasu-kirjaa iltapalalla ja ratsannut meikäläisen korurasioita iltapotalla. Sitten on vetäisty yöppi päälle, otettu Barba kainaloon ja pieni pöyhytukka on kipittänyt innosta jokellellen huoneeseensa nukkumaan. 

Jotenkin nämä illat eivät enää ole ihan samoja ilman touhutukan iltahaleja. Sitä nassikan tuoksua ja pikkuisen kropan lämpöä, sitä on kova ikävä.

3 kommenttia:

Äni kirjoitti...

OT: Laitoin sulle tovi sitten viestiä FB:ssä. Lienetkö huomannut? Vaatetreffejä ehdottelin, meille passaisi esim. ensi viikolla ke-pe. :)

vilppumaan erika kirjoitti...

On ne melkosia nuo sinun kotityypit :)

Ja kauhistus, sää oot tosissaan kipeenä! Mää ihan vallan täällä huolestuin! Jollen tietäs, että susta pidetään hyvää huolta, oisin oven takana jonku kanasoppatykin kanssa! Parane! Mut ei paineita!

Heli kirjoitti...

Äni: Huomasin viestisi juu, mutta olen ollut aikas heikossa hapessa. Koitan vastta mahd. pian, pahoitteluni viivästymisestä!

vilppumaan erika: On ne kyllä... :D Äläkä suotta huolestu, tajusin vihdoin alkaa hoitaa itseäni ja menin lääkäriin, sieltähän se sitten alkoi purkautua ja nyt on dropit kohdillaan.