sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Heinäkuussa juhlitaan

Tänään juhlittiin heinäkuuta ja sen mukanaan tuomia mummin synttäreitä. Koko päivä vietettiin maakuntamatkaillen ja kaikkea hauskaa yhdessä touhuten. Huomenna puolestaan vanhenee mies ja kuun lopussa Nasu. 

Kuvitella, että tuo pikkuruinen ipana täyttää jo kaksi vuotta. Aikavaras, tuo takaisin varastamasi aika, kaksi vuotta ei yksinkertaisesti voi olla kulunut näin nopeaan!
 

 Mikäs se tuossa mennä möngertää?
Kato mutsi, se on mato.

Nasulla oli juhlien kunniaksi yllään ehkä maailman suloisin pellavamekko, mummin löytö, josta en tietenkään tajunnut kaiken hälinän keskellä napata valokuvaa. Niinpä päivän asun virkaa toimittaa erään illan asu. Korjaan vahingon kyllä heti miten, sillä se ihanuus jos mikä ansaitsee kuvatuksi tulemisen.

Vaatteista tuli mieleeni päivän ale-vinkki: Minuminussa on ihanat alennusmyynnit ihan kiitettävillä prosenteilla ja sieltä pongasin itsekin taas kasan ihanuuksia. Suosittelen tsekkaamaan, jos merkin minimalistinen ja selkeä tyyli puree. Kuten jo hehkutettua, meikäläiseenhän se puree.


Joo, ja sit toi mutsi tykkää näistä retrohenkisistäkin kuoseista.
Kuten varmaan kuvasta näkyy.

Kaikki järkevät ihmiset lienevät jo kesälomilla, minä tyttö se paukutan sorvin ääressä vielä parisen viikkoa. Sitten lomaillaankin kuutisen viikkoa aina elokuun loppuun saakka. 

Loma-ajankohtaa pähkäillessäni hieman hirvitti ajatus helle-kesäkuusta, mutta nyt on itsekkäästi kyllä todettava että onneksi se ei sitten niin kovin helteinen ollutkaan. Säästetään ne kaikki helteet heinäkuun loppuun ja elokuuhun - joohan? 


Joo, mä tykkään sateestakin! 
Ei haittaa pätkääkään jos letti kastuu ja lätäköt läiskyy.

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Retrotakki - Punainen norsu
* Mustat vakosammarit - Albababy
* Keltaiset popot - Gucio

Kati kirjoitti...

Maalaismatkailkaa joskus tänne tsekkaan uus remppakohde :D Yöpukuongelmaan vois auttaa yöppärin päälle puettava hihaton body?Tai semmoinen yöppä, jossa vielä nappilista vetskan päällä, englannissa on semmoisia ainakin. Nasun pukeutumispulma siis vaatii lontoonmatkan!

Rillis kirjoitti...

kiva kun muistutit minuminusta...
olis jäänyt alet hyödyntämättä muuten näistäkin.
Nyt on taas mekkoa kaappiin, joka tosin niitä jo kohta pursuilee tehokkaasti, mutta siellä niitä sitten odottaa muutama uuttakin kokoa vanhojen ja uusien rinnalla...
ei kai niitä voi olla liikaa, eihän ;)

Heli kirjoitti...

Kati: Älä yllytä hullua, voidaan vaikka tullakin! ;) Tuota kerrospukeutumista täytyy kokeilla, tosin näillä helteillä ei vielä. Lontoo - here we come! ;)

AnnaRilla: Eikös olekin iiiiihanat alet taas? Mä olen ihan minuminu-fani, henkeen ja vereen. Nasulta löytyy lähes kaikki parin viime malliston vaatteet... Ja EI, mekkojahan ei voi olla liikaa. Todellakaan.