lauantai 14. heinäkuuta 2012

Hei sinulle hoitotäti!

Muutoksen tuulet, ne puhaltavat nyt meidän perheessämme sangen voimakkaina. Unelmatehtaasta on jo höpisty riittämiin, mutta on niitä muitakin muutoksia. Kuten vaikkapa se, että elokuussa Nasu aloittaa perhepäivähoidossa. Kotitytöstä kuoriutuu hoitotyttö.

Kävimme vihdoin tutustumassa hoitopaikkaan ja ehkä maailman ihanimpaan hoitotäti-Ritvaan. Ritvan mies on jo eläkkeellä ja osallistuu siten lasten hoitoon Ritvan ohessa. Joten olikos se sitten mikään ihme, että nasukka oli melko nopesti kuin kotonansa. Niinhän se muistutti mummolaa, että!


Meitsille ei ole homma eikä mikään olla kotonaan.
Tämä meidän puistokin on jo niin hallussa, että!

Yllättävää kyllä, itseäni ei (ainakaan tällä hetkellä) ahdista ajatus Nasun hoidon alkamisesta laisinkaan. Jokin aika sitten asia herätti vielä hieman alakuloa, mutta ei enää. Nasu on selvästi kasvanut ja näyttää jo kaipaavan hieman leikkiseuraakin. Se on kaksi vuotta saanut olla kotona äidin ja isin seurassa ja vaikuttaa mielestäni nyt valmiilta aloittamaan päivähoidon. Siinä missä viime talvi tuntui vielä liian aikaiselta, tuntuu syksy juuri sopivalta.

Asiaa helpotti varmasti myös hoitopaikan ja -tädin ihanuus. Ei voi parempaa säkää käydä, olen niin onnessani! Ja kun lähdimme makoisasta kahvipöydästä kotia kohti, tuumasin miehelle autossa jotta menisin kyllä itsekin tuonne kernaasti hoitoon. Hoitotäti, joka tarjoaa itse tehtyjä leivonnaisia punaisen kahvimaidon kera, ei voi olla kuin ihana.

Nyt ei ehdi kommentoimaan tarjottavia, täytyy pyöräyttää itsekin muutama kakkunen tässä.


Tuosta se lähtee, kunnon keko josta lähden työstämään.

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Raitatakki- Småfolk
* Keltaiset pöksyt - Metsola
* Keltaiset kengät - Gucio

Anonyymi kirjoitti...

Voih, nuo kengät :) Oppispa tuo meijän neiti nopsaan käveleen.. ;) Meillä hoitohommat kans kohta ajankohtasia, onneks ukki hoitaa tirppaa ku mie lähen puolipäivätöihin. Muuten ei kyllä pystyis!
/marika

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Onko tuo småfolkin takki jostain vanhasta mallistosta eli onkohan turha yrittää mistään löytää? -ToT-

Heli kirjoitti...

/marika: Noi Guciot on kyllä sekä keräänneet kehuja ulkopuolisilta että olleet sangen loistavat käytössä. Ei voi kuin lämmöllä suositella sitten kuin siellä päässä kävellään :) Ihana ukki teillä! <3 Ja tsemppiä alkaviin hommiin, niin ja uutisia odotellaan sitten kun pääset maaliin ;)

-ToT-: Tuo takki on tosiaan vanhemmasta mallistosta ja aikas kiven alla tuntuu olevan. Eli käytettynä vois jostain löytyä, Hiitiksesta tai Facen myyntipalstoilta? Toi meidänkin on käytettynä ostettu ja oon kyllä ollut ihan hirvittävän tyytyväinen. Siitä on nopeasti kuoriutunut Nasun lempitakki. Tsemiä metsästykseen!