tiistai 10. heinäkuuta 2012

Palluraiset tuliaiset Savonmaalta

Morjesta pöytään ja terkkuja hyttysten valtaamasta Savosta! Niin oli kuulkaa miehen mökillä itikoita, että järki menasi lähteä. Mä kun olen vereltäni sellaista lajiketta, että inisijät iskevät lähes poikkeuksetta täydellä armeijallaan meikäläisen kimppuun. Testattu meinaan on. Ja jotain itikoiden määrästä kertonee sekin, että tällä kertaa jopa mies valitti niiden runsaudesta.


Tiedä nyt niistä itikoista. 
Enemmän mua riepoo tämän lätsän pukeminen - kuinka tää hökötys oikein puetaan?


Gangsta-tyyliin silmille vedetty versio vai nöösi pipapää?
Kumpi olis enemmän niinku mua?

Nasu raasu sai heti ensimmäisenä päivänä pelkästään naamaansa parikymmentä pistosta. Kumman tyynesti se ne otti vastaan, enemmän hommasta olivat järkyttyneitä porukat kuin uhri itse. Muuten mökkireissumme olikin sitten sangen pikainen, perjantaina mökille ja sunnuntaina takaisin kotiin. Viikonloppuun mahtui silti sopivassa määrin hyvää ruokaa, saunomista ja mökin ullakolla nukkumista.

Nasulla oli vauhti päällä eikä vähiten mökillä lomailleista pikkuserkuista johtuen. Siellä se painoi kikkarat täristen suurempien perässä ja oli niin kotonaan että. Nasua ei kyllä paljoa paina ollaanko maalla vai kaupungissa, se on kyllä nopeasti kotonaan paikassa kuin paikassa.


Entäpä kurttuinen mummo?
Tai tämä suttura-look? 


Ehkäpä omin look on kuitenkin tämä "hölmistynyt Nasu".
Sen meikä hanskaa, hehe.

Nyt on tunnustettava ettei kyllä suoraan sanottuna ainakaan harmita se, etten vielä ole kesälaitumilla. Uskon nähkääs naiivin lapsen lailla, että kesäpäivien, auringon ja helteen määrä on vuosittain vakio. Niinpä pilvisen viileä sää nyt takaa aurinkoista säätä myöhemmäksi. Tahtoo siis sanoa meikäläisen kesäloman ajaksi. Ja sanokaa mitä sanotte, näin minä uskon. Ugh!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Nasun asu:
* Froteinen raitabody - Metsola
* Punainen froteelippis - jonkun taidokkaan itse ompelema (lue: ei mun)
* Ilmeet - mallin omia

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanaiset ilmeet on mallilla :D
/marika
ps. loppusuora häämöttää..

Heli kirjoitti...

/marika: Nasulla on naama hallussa ;) Ja kerrokin HETI kun olet maalissa!